RelationerMød

Hvad skal man tale med en fyr? Om ham, om dig selv, om livet

Mens du læser dameblade, mange det indtryk, at mændene - udlændinge, der bør behandles med forsigtighed. Og vi skal begynde at forberede temaet for året forud for mødet, som om du afleverer eksamen på et fremmedsprog. Alt er meget lettere - mændene er også mennesker, og derfor er de normale regler for kommunikation er universelle. Hvad skal man tale med en fyr, som du virkelig ønsker at behage ham? I denne artikel vil du finde tips og generel og nogle specifikke kommunikation er med mænd (ja, det er, men ikke så meget som det lærer dameblade).

For det første, du har brug for at komme i kontakt med dig behageligt for en fyr. Hvad til at tale med den fyr, han var god i dit samfund? Will eller ej - vil afhænge af din følelsesmæssige følsomhed. se omhyggeligt for hans reaktion på diskussion af emnet. Det er vigtigt, at emnet er ikke engang selv, men hvordan det er interessant. Den første er bedre at vælge emnet med fokus på information om den fyr, du allerede har. For eksempel kan man se, at han er en stærk og muskuløs. I dette, kan du spørge om en protein shake. Sig hvad du vil gøre en hip mere fremtrædende og bede om at se en vellykket øvelse. Men hvis fyren - "nørd", så er det bedre at spørge ham om de bedste opdateringer til bogen industrien. Sig, at du ikke har tid nok til alt, så det ville være godt at kende en udtalelse fra en ekspert (dvs. hans mening). Hver mand kan lide at føle sig respekteret, så manden vil føle sig godt tilpas omkring dig.

For det andet, så prøv at spille op til fordomme om kvinder. Hvad skal man tale med en fyr på en første date til at blive vist feminin? På temaerne madlavning og rengøring. Bare ikke lyve: hvis du ikke er forberedt kirsebær kage, er det bedre ikke at komme op, selv om han sagde, at begejstret med kirsebær i nogen form. Bare indrømme, at mens uerfarne. Og tilføjer, at det var fordi mænd gør de bedste kokke. Spørg ham spørgsmålet om, hvorfor det er sådan. Du lærer en masse om, hvordan det gælder for kvinder i almindelighed. Hvis du begynder at sige, at mænd er dybest set de bedste fagfolk, er det sandsynligt, at sexistisk og macho. Og hvis du ikke vil være enige og vil vise sig ved eksempel, at ... eller han tænker selvstændigt, eller elsker at argumentere med pigen. Og måske derefter, og mere med det samme. Og du lytter til - og drage konklusioner.

For det tredje, på det første møde er nødvendig for at markere grænsen. Hvad til at tale med den fyr, han behandlede dig med respekt? Her er det vigtigt ikke valg af tema, og din selvstændighed i det mindste i ord. Det betyder, at du har brug for at lade ham vide, at du ikke kan genkende nedsættende holdning, ikke som rapkæftede, og du ikke kan lide det pres (hvis disse punkter er vigtige for dig). Dette er bedst behandles på eksemplet med angiveligt eksisterende kontakter. For eksempel, du taler om en ven, der bare en fyr forræderi. Og så siger, at du ville straks smidt ud af sit liv frafaldne. Han vil drage konklusioner og, i det mindste ved ændring vil være godt krypteret. Det vil sige, kan eksemplerne formidle til den fyr dine vigtige principper. Du kan for eksempel sige, at din mor ikke er enige om at holde op med kollegium for Paven. Og det er okay du tror. (Den virkelige historie i denne situation på det vigtigste - at observere hans reaktion).

For det fjerde skal vi altid bevare intriger. Hvad til at tale med den fyr, han forblev interesseret i dig i lang tid? Bare ikke umiddelbart fortælle alt om dig selv, lad tråde om da, fortælle ham, hvad du taler om den næste dato, og modstå fristelsen til straks at diskutere den angivne tema. Lad ham vente, tror - og det bliver spændende at mødes igen.

Hvad at chatte med en fyr? Det er bedre at have en god forståelse om, hvad du ikke skal snakke. I det mindste ikke mere end 1 minut. Ja, om kost, garderobe og tv-serier. For disse emner har veninder. Omkring dig - den store lyse verden. Så prøv at lære noget nyt om det og dele med fyr opdagelser. Han vil sætte pris på det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.