RelationerMød

100 pige komplimenter

Hver pige kan lide at lytte til smukke og søde ord. Messen sex er endnu sjovere i tilfælde af, at udtrykket vedrørende dens udseende. Hvis en mand ved, hvordan man taler smukt om pigen, bliver han mere attraktivt i hendes øjne. Derfor er unge mennesker har brug for at vide, at der er 100 komplimenter den populære pige. Et lignende antal er både store og små. Selvfølgelig, for mænd 100 pige komplimenter - det er et ganske stort antal ord, der udtrykker glæde og beundring. Men for kvinder, dette tal er kun den mindste, at de ønsker at høre næsten hver dag. Blid komplimenter pige kan talt, selv uden årsag, fordi det er i hvert fald vil blive glad.

beundringsværdige ord bør forholde sig til tallene i almindelighed, talje, ben, hals, hænder, farve og hår tekstur, hår, læber, tøj osv

Så her er 25 af de mest populære fraser, taget fra de 100 pige komplimenter:

1. (navn), med din figur, kan du overstråle mange modeller. Du har en perfekt krop, beundret af næsten alle de mennesker omkring dig, herunder mig.

2. Skat, jeg er stolt over, at du er med mig. Jeg er tilfreds med, hvad jeg ser, hvad du har en smuk. Du skal bare perfekt figur. Alt, hvad du lægger på, ser godt ud på din krop. Du - den bedste.

3. (navn på pige), hvor smuk du er. Dine ideelle proportioner gør mig jaloux på enhver mand. Jeg kan se, hvordan de alle ser på dig og hemmeligt drømmer om at være i mit sted. Tilsyneladende, din figur er skøre, ikke kun mig, men alle omkring dig.

4. Skat, jeg er glad for, at din smukke figur behøver du ikke at gå til gymnastik. Jeg er glad for, fordi du ikke vil se mange fitness-instruktører. Så jeg er rolig.

5. Min favorit, vil jeg sige, at jeg er stolt over, at du har mig så tynd. Jeg er meget glad for, at jeg i det uendelige kan bære dig på deres hænder!

6. (pigens navn), du er smuk. Ny kjole perfekt understreger din perfekte krop, at se, at jeg taber alle mine tanker, og jeg kan ikke koncentrere sig om noget som helst.

7. (Navn elskede), hver dag jeg ser på dig, og indser, at du er utrolig smuk talje. Hun er så tynd og skrøbelig, at jeg tror nogle gange, at jeg har hele tiden at holde den. Jeg håber, du vil lade mig gøre det.

8. Skat, din talje kuffert minder mig om en ung og yndefuld træer, som påvirker al sin skønhed.

9. Skat, jeg nogle gange tror jeg så dig gennem din smukke figur. Så jeg straks gjorde opmærksom på din talje, som betaget mig med sin skrøbelighed.

10. Favorit, din figur - det er idealet om skønhed. Og din talje - bare perfekt!

11. (pigens navn), jeg tror, at alt, hvad en kvinde bør være i verden til at stræbe efter at være det samme som dig. Jeg tror, at det er primært beskæftiger sig med din utroligt tynde talje.

12. Skat, du har fået den smukkeste. Især meget jeg beundrer din talje, der drev mig vanvittigt sin underfundighed.

13. Skat, vil dine ben misunde enhver topmodel. Jeg er stolt af dig.

14. (navn), jeg beundrer jeres tynde og lange ben. De er for mig - perfekt.

15. Dine fødder gør mig utroligt. Jeg får jaloux og jeg forstår, at ingen nogensinde ikke vil give dig.

16. (navn), sige tak til mine forældre for, hvad du har sådanne smukke ben.

17. Skat, jeg er betaget af din skønhed. dvs. dine sexede ben.

18. Jeg 'm vanvittigt for dig. Jeg er klar til at tilbringe timer beundrende dine slanke ben. De er smukke.

19. (navn), hvad du har smukke ben! Og du selv - simpelthen smukt.

20. Skat, jeg er klar til at kysse din hals hvert minut. Det er utrolig blød og silkeagtig. Hun - min skat.

21. Min kærlighed, jeg er så ligesom din pen. Det er en fornøjelse at røre ved dem, fordi de er dig - en meget blød og blid.

22. (navn), dit hår er så rart at røre ved. I dem jeg kan lide alt: farven og lugten.

23. Skat, du virkelig er denne frisure. Med det, har du bliver for mig mere skrøbelig og sart. Jeg ønsker at kramme dig snart.

24. (pigens navn), har du meget smukke læber. Jeg ser frem til det øjeblik, hvor jeg kunne kysse dem.

25. Skat, jeg er så ligesom din stil! Alle dit tøj gør dig mere sexet og mere held fremhæver din figur.

Ud over disse er der andre sætninger, der er inkluderet i listen over top 100 pige komplimenter. Det skal bemærkes, at alle af dem er noget der ligner hinanden.

Der er også gode piger komplimenter om et smil. I dette tilfælde er det vigtigt at sige, at det pynter det, og gør det mere attraktivt. Du skal også spørge pigen smilede ofte, og sige, at du vil blive meget glad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.