ModeTøj

Dit tøj, der tilbydes af varemærke YOURS

Den nye mærke fashion DIN dukket op på det russiske marked i sommeren 2001, og den første butik af samme navn blev åbnet i Moskva i slutningen af 2002. Siden da og begyndte en storstilet reklamekampagne af brandet. På tv begyndte reklamer til at komme ud med søde, fashionable, selvsikre unge i højest ratede ungdom kanaler. I dag, flere år senere, er det muligt at lave en entydig konklusion, at mærket DIN fandt sted i Rusland som et brand og virkelig konkurrere med sådanne kendte internationale mærker som Mango, Sisley og Benetton.

Din stil og dit tøj - alt dette har været at gøre en forskel i forberedelsen af intervallet. Det blev grundlaget for hans strikket bomuld tøj med tilføjelse af polyester, lycra og spandex, og af 100% bomuld. Din stil er karakteriseret som «sport og afslappet», alle de jakker, sweatshirts, trøjer, kjoler, bukser og T-shirts er fantastisk til fritidstøj samt til rekreation og sport. Demokratiske stilarter og enkle linjer, der kendetegner denne tendens i udførelsen af jeres, erhverve yderligere lokkende detaljer: lynlåse, lommer, stilfuld bogstaver.

Shirts DIN særligt glad for unge 14-28 år gamle, de også er de vigtigste fans af hele spektret af mode beklædning. Men vant til at leve et sundt liv i ældre mennesker, vil finde en masse interessante ting for sig selv. Din virksomhed producerer hvert år to samlinger: vinter, efterår og forår og sommer, men der er et månedligt tillæg til den række, som ikke gør en masse andre mærker. Dit tøj er valgt i din, vil altid tilfredsstille din smag for sit store udvalg af farver. Hvis du kan lide blå eller lyserød farve, men i dag er de ikke længere på mode, er vi nødt til at vælge mellem grøn eller klassisk sort, tilbyder populære mærker.

I tilfælde af dit kan dette ikke ske, da mange modeller fås i mange forskellige farver: tranebær, pistacie, hvede, abrikos, cognac, kaki, karry, traditionelle er altid sort og hvid, og det er ikke en komplet liste! Anmeldelser af tøj YOURS kvalitet og prissætning indikerer, at det tøj selv og usædvanlig tilgang til kundernes behov give sin ubestridelige positiv effekt. I dette mærke en masse usædvanligt. For eksempel, unge designere, designe tøj, giver hver model sin unikke navn. Kedelig kaldes "Bukser №1». Meget mere interessant ville lyde "Champion" eller "skønhed".

Dit tøj af disse populære samlinger vil altid have en klangfuld og farverige navne. For eksempel cargo bukser "Scheherazade". Disse bukser er nu højeste mode, men de har en stor ulempe: de er fulde af den samlede yderligere, og gøre øjet dværg endnu lavere. Men på en eller anden ubegribelig måde ved YOURS disse bukser ser godt ud på enhver figur. Det er en utvivlsom fordel udlæser dem til de bedste sælgere. De har den samme popularitet og bukser "Eventyr", "Juno" og "Alabama". Lederne af mændenes kollektion er Jacket "Falcon" Crews "Sydney" og jumper "Predator".

Dit tøj efter mærke DINE fokuserer ikke kun på de parametre 90-60-90 annonceret. Der er forskellige mannequiner for små og store, tykke og tynde, tilstedeværelsen af XXL og XS størrelser er mest almindelige. DINE mærkevarer produceret af russiske selskaber af store beholdning "russiske trøje." Kvalificerede specialister var i stand til at holde alle de bedste traditioner tilovers fra den sovjetiske periode og tid-testet. Hele beklædning fremstillingsprocessen er en lukket teknologisk cyklus, hvilket muliggør fuldstændig kontrol over produktion, kvalitet og prisfastsættelse produktionsbetingelser. Det er umuligt ikke at bemærke en klar identitet dit brand stores.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.