ModeTøj

Style "Lolita": beskrivelse, outfits

Style "Lolita" - original opfindelse af 70'erne, er populær i flere årtier. Fødestedet for modetrends, absorberes de træk af nogle rokoko og barok, betragtes Japan, og af samme navn Nabokov er en direkte sammenhæng har ikke. Innocence og infantilisme - de vigtigste elementer i den stil, som i dag vundet hjerter af ikke kun japanske kvinder, men også beboere i andre lande.

Style "Lolita": variationer

Retning, populær i Japan og i udlandet, fornem alsidighed. Den mest udbredte klassiske stil "Lolita". Hans loyale tilhængere foretrækker kjoler lavet i diskrete farver som brun, bordeaux, beige farve. For dem, de relevante geometriske og naturlige mønstre, hvoraf de mest efterspurgte celle og blomster. Det er også karakteristisk for en lille mængde af blonder lade pigerne til at ligne en dukke. Hår passer blide bølger.

Retningen er meget populære, og de piger, der kan lide dystre stil. Gothic "Lolita", selvfølgelig, alle andre blomster foretrækker sort. Farver bruges også af navy, bordeaux og mejeriprodukter toner. Et karakteristisk træk ved den gotiske sort - lyse make-up, som er domineret af mørke farver.

"Søde" stil "Lolita", absorberes de træk af den rokoko, også finder sine beundrere. De foretrækker at bære tøj, der ser lurvet, udført i pastelfarver, primært pink. Også sortstypisk er at samle i ét ensemble af sort og hvid. Som hatte og baretter piger bruger cylindre, finde "sød", "Lolita" er let og overflod af bånd.

tøj

Så hvad er den gennemsnitlige japanske "Lolita"? Stil betyder kærlighed sine tilhængere til kjoler og nederdele til knæet, som er formet klokke. Dog kan pigerne prøve på og en kort eller lang model. pomp effekt giver detaljer såsom de krinoliner og underskørter. Også den smukke køn bære bukser.

Typisk dekoration til kjoler - dikkedarer og flæser, kræver tilstedeværelsen af bånd og buer. Tilgængelighed af våben er sikret, og deres længde kan være absolut nogen. Style af "Lolita" indebærer oprettelsen af tøj lavet af naturlige materialer. Den mest almindeligt anvendte hør, bomuld, silke. Dette skyldes det faktum, at naturlige stoffer rynke nemt, så du kan opnå effekten af simpel uagtsomhed, karakteristiske stil.

overtøj

Selvfølgelig, "Lolita" ikke opgive deres foretrukne stil, og med debut af den kolde periode. På dette tidspunkt de normalt klædt i jakker, jakker, frakker. Selvfølgelig, pigerne er ikke egnede enhver model. "Lolita" stil indebærer montering snit overdelen, nederdel-eksistens af solen. Ærmerne har en særlig bøjning er til stede i toppen af enheden.

Også, "Lolita" i efteråret og vinteren er let genkendelige med stand-up krave, en stor metal knapper, der pryder frakker og jakker. Selv om vinteren de ikke tillader sig selv bukser eller jeans, ikke passede ind i den infantile stil.

sko

Selvfølgelig, og at skoen det gør visse krav denne stil kjole. "Lolita" bør bære plateausko eller høje hæle. Også, hvis det ønskes, kan tillade sig voluminøse sko. Nogle piger foretrækker barnet model, disse sko har ingen hæl, de er let genkendelige med den elegante strop, der fæstner i front.

At tale om sko, for ikke at nævne den stil attributter såsom golf, som aldrig glemmer at sætte den japanske "Lolita". Style giver dig mulighed for at bruge i stedet for sokker strømper, knæstrømper. Selvfølgelig, de også dekoreret med bånd, sløjfer. Et andet karakteristisk træk - bukser. De tjener ikke blot til at gøre nederdel pragt, men også som et symbol på uskyld, der forsøger at understrege sit image tilhænger af denne tendens.

hovedbeklædning

Piger der kan lide stil med "Lolita" er sjældent vist offentligt uden hovedbeklædning. Mange af dem som hatte er valget af stilarter kun begrænset af fantasien. Style glødende tilhængere bære huer, elegante cylindre, flirtende stråhatte.

Selvfølgelig er hatte bæres som ønsket. "Lolita" kan give fortrinsret til dette alternativ som buer, elastikker, hårspænder, som er skabt ved hjælp haler og fletninger. Det vigtigste er, at som et resultat hun så barnligt charmerende.

Makeup og hår

Kjole i stil med "Lolita" kræver den rette make-up, som er i stand til at forbedre image og håbløst at ødelægge det. Selv de piger, der gerne gotisk slags retninger for at skabe en make-up bør ikke glemme mådehold. Disse tjenester forlængelse mascara, som påføres ved hjælp af flere slag, og upåfaldende læbestift. Ideelt læbestift bør opgives til fordel for gennemsigtig glans, vil brugen af hvilket bidrager til at understrege den uskyld af billedet. Når det gælder om at skabe en gotisk billede, anvende pulver for at sikre effekten af "porcelæn" hud.

Låse - noget, som mange med rette tilhørende børns stil. Curling hår, er piger øge deres lighed med porcelæn legetøj. Også, "Lolita" er traditionelt populær med pandehår. Når du opretter frisurer, som det er blevet sagt, anvendes aktivt af en række bånd, sløjfer. Mange elskere af stil foretrækker at bære langt hår, men der er undtagelser.

tilbehør

Tilbehør - noget uden hvilken ikke ville se komplet billede, med oprettelsen af som anvendte stil med "Lolita". I skolen, en tur, til festen pige vises ikke uden en række luksus legetøj, originale børns tasker, bøger.

Det er klart, at valget af tilbehør afhænger af, hvilken slags stil har valgt til sig selv, "Lolita". For eksempel, piger, der kan lide "sød" version, ved hjælp af milkshakes, slikkepinde. "Land Lolita" (der er sådan en slags) favoriserer en fletkurv, som med held erstatte dem tasker, bære en syning. Men alle tilhængere af denne udvikling, uden undtagelse, ligesom paraplyer, foretrækker de originale produkter, udstyret med indretning fremhævet børns stil.

"Lolita" og påklædning

Infantile stil som ikke kun skolepiger og kvindelige studerende, er det i dag foretrækker og mange arbejdende kvinder. I betragtning af den dress code vedtaget af mange virksomheder, de ikke bære prægtige kjoler, bruger kun en nederdel med skjorte eller bluse. Men fra dikkedarer, buer og dikkedarer "Lolita", at gøre karriere, ikke giver op, de bare huske mådehold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.