LovSundhed og sikkerhed

Life Saving: måder, de grundlæggende regler for algoritmen. Handlinger under redningen af drukning

Frelsens drukning - forretninger drukning. Dette udtryk er gældende i mange områder af livet, men ikke i bogstavelig forstand. En person kan gøre meget for at forhindre, at en farlig situation på vandet, men når det bliver derved "drukne" sig selv, han var ikke meget hjælp.

Hvad hvis du så en mand at drukne? På dette tidspunkt, er det vigtigt at træffe hasteforanstaltninger for at redde den. Efter alt, en person druknede, det er nok bare et par minutter. Det er bydende nødvendigt så hurtigt som muligt for at vurdere situationen og vælge den bedste metode til at hjælpe. I denne situation, må vi huske, at belønningen for de trufne foranstaltninger kan blive et menneskeliv.

Korrekt vurdere situationen

Til at begynde, er det vigtigt at forstå, at ikke alle drukne mand vil tilkalde hjælp, og den hastigt sprællede i vandet. Spasmer af det vokale apparat, kan afbrydelser i vejrtrækning og panik blande sig i ulejlighed at offentliggøre lyde for at tiltrække sig opmærksomhed fra potentielle redningsfolk.

Det faktum, at en person har brug for assistance, kan det indikere et ophold på ét sted, periodisk vedligeholdelse under vand og spor af panik i hans bevægelser og ansigtsudtryk. Hvis du ikke er sikker på, at nogen virkelig synker, så prøv at ringe til ham eller henlede andre. Efter bekræftelse af denne antagelse er det nødvendigt at huske, hvad handlinger udføres under redningen af en druknende mand.

Vi definerer frelse metode

Rush i vandet for at hjælpe en druknende mand - en ædel sag, men det er ikke altid berettiget. Dette bør ikke være det første, der kommer til at tænke i en sådan situation, især hvis du - en meget erfaren svømmer. Det er bedre at tage følgende skridt:

  1. Engagere hjælp fra andre.
  2. Undersøg, om du har brug for at gemme drukning hoppe i vandet, eller du kan hjælpe til kysten, båd eller mole.
  3. Kig efter poster, der kan hjælpe i redningen.

Hjælpe uden at synke ned i vandet: variant 1 №

Hvis afstanden tillader, og et synkende tilstand, er det muligt at få fat i hans arm. For at sikre et fast greb skal være højt og tydeligt at forklare drukne mand, at han skulle lide din hånd stramt, kan du omfavne. Prøv at tale rolig, men fast stemme, ikke at styrke panik af den, du gemmer.

For ikke at være i vandet, tage liggende stilling, som er almindelig arrangere arme og ben og spørge nogen til at holde dig. I hvert fald ikke yde bistand stående eller crouching. Gør alt for at redde en druknende mand ikke bliver en kamp til døden for dig.

Hjælpe uden at synke ned i vandet: variant № 2

Hvis du når en hånd ud til offeret er umuligt, tage en pagaj eller en rednings pæl podyschu stærk pind, en filial eller anden nærliggende genstand og varig, udvide sin drukning, forklare, at han havde grebet ham. Hvis træt af kampen for menneskets liv ikke har nogen magt efter noget at holde på, har endnu til at hoppe i vandet og hjælpe ham (option acceptabel, hvis mindst to redningsfolk).

Hjælpe uden at synke ned i vandet: variant № 3

Beliggende ved hånden netonuschy ethvert emne kan gengive fremragende service, når der er redningen af drukning. På vandet, vil en mand holde en livline, et stykke skum, træ eller endda plastflaske. Hvis det er muligt, binde rebet til det faktum, at du vil bruge. Med dens hjælp trække offer ud af vandet vil være meget nemmere.

Men når kaste genstande bestemt til besparelse, vandet være omhyggelig med at undgå den person. Prøv at beregne rullen, så objektet til en druknende mand hørte indenfor. Hvis offeret er svag og kan ikke holde på ham smidt objekt, du har brug for at svømme til det og hjælpe med at gøre det.

Hvornår og hvem der skal gå for at få hjælp

Hvad skal man gøre, hvis du bemærker en druknende mand, der er langt fra stranden, mole, båd eller kanten af poolen? I dette tilfælde, hvilket sparer en druknende måder ikke så varieret. Hvis du har en stor svømme og har en god fysisk form og udholdenhed, kan du roligt smide i vandet. Men det ville være bedre at bede en anden om sikker sejl med dig.

I fravær af tillid til, at du er i stand til at klare opgaven, ikke værd at risikoen. Det bedste du kan gøre i denne situation er at ringe efter hjælp. Hvis du er på et offentligt sted, i hvert fald i dit miljø, der er mindst én person, der kan hjælpe og ved hvordan man gør det. Mens den organiserede redning, ringe efter en ambulance.

Svøm til drukning

Forsøger at redde en druknende mand, panisk, kan du finde dig selv i en temmelig farlig situation. Kæmper for sit liv, kan han ikke opfører sig helt tilstrækkeligt. En tilstand af chok, hvor den er placeret, kan få ham til at handle, der truer livet for sin frelser, og i overensstemmelse hermed, og hans egen. Det er muligt, at forliset vil gribe til en person, der hjælper ham, forstyrrer hans bevægelsesfrihed og kaster både i vandet.

På grund af denne fare, er det bedst at svømme til drukning mand bagfra, at bo indtil det sidste, de bemærket. Hvis handlingen finder sted på floden, dykke ned i vandet ved det sted, hvor du svømme til druknende mand om hjælp. Hvor det er muligt at få fat i en livline eller en anden genstand, som gribes, er det muligt at holde på vandoverfladen. Må ikke springe i vandet med tøj, da dens alvor efter befugtning komplicere dine bevægelser, og drukne det vil være lettere for dig at få fat i.

transportere drukning

Forordninger om redningen af drukning og yderligere bevægelse sammen med ham på vandet. Taktik for adfærd her afhænger af dens tilstand. Hvis han er rolig og tilstrækkelig, kan du nemt transportere det, efter at han fast tage op dine skuldre.

Hvis en person er i panik griber tilfældigt du først prøve at slappe af og fordybe sig i vandet. Så, når han vil lade dig gå og skynder sig at overfladen, vil du have chancen for at ordentligt fat i det. Den ideelle løsning omkreds - fra bagsiden gøre dig komfortabel hånd til hånd og få fat i den drukning af hans modsatte skulder. Sejl i dette tilfælde ville have til side, ved hjælp af en gratis hånd.

Hvis en person opfører sig roligt, kan det transporteres på anden vis. For eksempel, liggende tilbage på vandet, er det muligt en eller begge hænder til at holde sin hage over vandet. Hvis du holder hagen med den ene hånd, skal du bruge den anden til roning.

En anden mulighed - at få en stærk hånd på samme side er det synker og for at bevare sin hage. Du kan holde den drukne manden bag hånden hvilende på hans bryst og passerer gennem armhulen af den anden hånd. Alternativt, hvorved bedre til at udføre redningen af drukning, fortælle situation.

Lagring af et synkende om vinteren

Frelsen drukne algoritme, som kollapsede is er helt anderledes. Det er vigtigt, uden at miste et minut, så ring til redning og førstehjælp. Indtil de kommer til stedet for en ulykke, kan du forsigtigt hjælpe offeret at komme ud af det iskolde vand. Dette kræver, at armen stick, et bælte, en tørklæde eller en anden genstand for en anden ende, der kan fatte offeret.

For at komme til offeret bør være en del af den tykkeste is. Dette bør kun gøres ved at kravle, spredt vidt hans arme og ben. Da han var i stand til at få fat i kanten af det objekt, du brugte, blidt flydende bevægelser skubber tilbage, trække ham med. Kom på is til kysten, så prøv ikke at nærme sig til hinanden, til langsomt krybe, undgå pludselige bevægelser.

Førstehjælp

Hvis der under opholdet i vandet manden havde slugt det, hvad der kan fortælle opkastning, bevidstløshed og blålig teint, at være i et sikkert sted, bør først hjælpe ham klart lungerne og mave. For at gøre dette, er offeret nedad, er du nødt til at smide over hans ben bøjet ved knæet og tryk ned på interscapulum.

En anden vigtig handling, der påvirker redningen af drukning, er at normalisere hans vejrtrækning. Nogle gange er det nok til at åbne bred munden og trække tungen. Hvis han ikke kan trække vejret på grund af spasmer, er der behov for at gennemføre kunstigt åndedræt. Det kan være nødvendigt og hjertemassage.

Efter førstehjælp , prøv så hurtigt som muligt for at lindre og varme offeret. For at reducere varmetabet, du har brug for hurtigt tage sine våde tøj, massage lemmer, gnid kroppen med en tør klud (tilgængelig alkohol) og wrap op i et varmt, tørt ting. Dette er især vigtigt, hvis der er en redning for at drukne i vinteren. I dette tilfælde, hvis der ikke er tørre ting, du har brug for at presse gennemblødt godt at fugte dem med alkohol og derefter sat på offeret. får vi således en varm komprimere. En anden mulighed - pak det med plastfolie ovenpå.

Desværre, livet nogle gange er der situationer, hvor du prøver at trække en person ud af vandet redde sig berøvet livet. Dette er næsten altid på grund af det faktum, at de grundlæggende regler i redningen af drukning kendt for en meget lille procentdel af befolkningen. Mens bevæbnet med denne vigtige oplysninger, kan du udføre det kunststykke og holde sig i live på samme tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.