Kunst og underholdningFjernsyn

Katja Zsuzsa og hendes personlige liv

Fans af den populære reality show "Dom-2" er ofte interesseret i fortiden og personlige liv et stort antal deltagere. Pludselig interesse persona Kati Zhuzhi ikke tilfældig. Hendes navn kom op i en af de ethere, der diskuterede forholdet Liza Kutuzova og Nikita Kuznetsov. Han gik i luften og tale Liza og Dasha Pynzar, hvor pigerne diskuterede med nogen af deltagerne i "Hus-2" Catherine var i et forhold. Der var også det store spørgsmål, hvorvidt pigen vil komme til projektet til Nikita Kuznetsov som medlem?

Hvem er Katya Zhuzha

Socialite Katya Zhuzha kendt af alle under dette pseudonym. Sandt hendes navn Ostrovsky. Hun elsker støjende og store virksomheder, elsker at besøge forskellige parter i hovedstaden. Hun blev født i Moskva den 18. marts., 1988 Hun er uddannet fra State University of Management og modtog et diplom producent. Men for at det speciale hun stadig havde arbejde. Der er en datter af den fælles lov ægtemand - Nicole. Med pigens far lever ikke i lang tid. Vægt piger 51 kg med højden 168 cm. Den slanke og smukke brunette er nu alene i hans personlige liv.

Katie forhold med ex-mand

Det er kendt, at den tidligere mand af Kati Zhuzhi - millionær fra Moskva, som stadig har Kate og deres datter Nicole samlede finansielle støtte. Han for nylig præsenterede tidligere kæreste en dyr bil. Nu pigen i garagen af de to udenlandske biler, "Maserati" og "Bentley".

For mere information om den eksmand af Katja fraværende. Det ser kun hans navn - Nicholas, men indikerer også, at han var et sted i 50, og han har et barn ældre end Nicole fra en anden kvinde. Uanset om det er i den tilstand, og var der på tidspunktet for den civile ægteskab med Zhuzhey ukendt. Måske den tidligere mand af Kati Zhuzhi ikke ønsker at ødelægge dit omdømme, så oplysningerne er omhyggeligt skjult, og pigen selv. Der er et fælles foto af Katya Zhuzha præget med sin eksmand. Faktisk tror mange, at denne skuespiller Alexander Tyutin af "Margot" -serien. Men i virkeligheden er det Nicholas, der kun har en lighed med skuespilleren.

Katya Zsuzsa: "Dom-2"

Mange forbinder Catherine med det populære tv-show. Hendes bedste ven Ksyusha Borodina, med hvem hun er venner om fem år - uerstattelige studievært projekt. Gennem det, blev hun bekendt med helten-elsker "Hus-2" Alekseem Samsonovym. For ham kom Katja til projektet som en gæst til at sætte prikker på "i". Hun hævdede, at de Lesha damp, og de andre piger er ikke nødvendigt for ham at komme. Men det er en fest, og ikke gjorde det, og forholdet til Samsonov ikke eksisterede.

En anden nær ven af Catherine - et tidligere medlem af projektet "Dom-2" Elena Bushina. Katya også Zsuzsa forsøgte at "bygge kærlighed" med Evgeniem Kuzinym og Oleg Miami.

Årsagen til sammenbruddet af forbindelserne Kati Zhuzhi og Oleg Miami

Par Katie og Oleg kollapsede for et år siden, men mange fans stadig ønsker at finde ud af den sande årsag til deres separation. Deres adskillelse var en uventet begivenhed for seerne. I en kort span tid, Oleg pakket op og kørte til et sikkert sted, mens hans passion fløj til Tyrkiet. Nogle mente, at det var en lille pause eller en kort adskillelse. Men da det viste sig, at det var det endelige brud. Initiativtager afsked var Catherine. Inspireret af kærlighed ved første hun ikke mærke til manglerne i Miami, men da hun fandt ud af manden tæt, indså jeg, hvor meget han i hendes ord, modbydelige og rådne. Måske var det ord fornærmet pige. Krivikov men i andre henseender vist sig at være lunefulde og upålidelige mennesker. Hans kys og lidenskabelig anerkendelse af forskellige piger, for det meste forpurret forræderier og pludselig ligegyldighed.

Katya Zsuzsa var ikke mere end rimeligt for partiet Oleg Miami. Efter sin afgang fra projektet han med succes fanget pigen for at bo i Moskva. Sikret ved Zsuzsa og indeholdt Oleg, og gav ham husly. Men den fyr med hans ambition, det var helt utilstrækkelige. Efter alt, Kate, og hun bor med de penge eksmand, der styrer sine omkostninger.

Som Katja bor nu og hendes planer for fremtiden

Der var mange rygter om, at Katja Zhuzha vil komme tilbage til projektet "Dom-2", og vil bygge relationer med Nikita Kuznetsov. Men benægtet disse rygter, hun. Især Nikita for hendes ven, med hvem sjov og alle. Et seriøst forhold med en fyr kan ikke forestille mig Kate.

Zsuzsa delt, der i øjeblikket gratis, og har ingen planer om at etablere et tæt forhold med gutterne. Selv flirter hendes modvilje. Dette skyldes det faktum, at Kate nylig skiltes med en ung mand og ønskede ikke at forelske igen, og derefter blive skuffet. Sidste farvel bragte hende en masse smerte. Så, at bortset fra had til mænd havde hun ikke føler. Al den tid, hun vier til sin elskede datter. Vi kan sige, at det næsten slugte hende Nicole, der bringer én. I sin fritid, nyder hun afslappende og have det sjovt i selskab med venner. Derfor er afkastet på projektet i sine planer ikke inkluderet i den nærmeste fremtid.

Så forventer Katia Juju om "Hus-2" snart ikke det værd. Hun fuldstændig opslugt af sin datter, og at mænd oplever kontinuerlig negativ. Kun tiden vil vise, om Katia søge efter fyr på projektet eller dens omkreds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.