Intellektuelle udviklingKristendommen

Bøn for udførelsen af begær: hvordan man spørge?

Psykologer og esoteriske overbevise os om, at tanken er materiale, og i sidste ende alt om, hvad vi tænker længe og grundigt, sikkert rigtigt. Det er på dette princip og arbejder for at opfylde bøn begær. Nogle mener, at alt hvad der sker i vores liv ting er naturlige, og hvis der er bøn, der er den, der har brug for at høre dem. Mange ved ikke, hvordan man læser en bøn, og på grund af, at deres anmodninger ikke altid hørt. Til at begynde, kan vi konstatere, at bøn - en samtale med de højere magter. Mange tekster er blevet udarbejdet af de hellige fædre, under hensyntagen til alle reglerne. Men du kan oprette din egen bøn. Så det kan gøres, og en bøn for opfyldelse af begær. Det vigtigste i forbindelse med udarbejdelsen af teksten - er, at et ord skal komme fra sjælen, fra det underbevidste. Hvis de ord, du har svært ved at bruge færdiglavet bøn. Hvis du har brug for det er den ortodokse bøn til opfyldelse af et ønske, er det muligt at lære sin tekst på gejstlige.

Hovedreglen

Der er ikke en bøn for opfyldelse af begær. Hver er rettet til de enkelte helgener, og modtageren skal vælges afhængigt af, hvad karakteren af din anmodning. Men alle bønner, der er én generel regel: Må ikke tør spørge om at såre en anden person, meget mindre død. En sådan bøn vil ikke blive hørt. Enhver religion overholder denne regel.

Hvordan forbereder til bøn?

Først og fremmest er det nødvendigt at observere hurtigt som muligt for at undgå negative tanker og forsøge at føle harmoni i sjælen. For at hjælpe i denne dåse, for eksempel, hvile på naturen. Mens du kan frit vælge metoden til meditation. Bøn for udførelsen af ønsket om at nå destinationen hurtigere, hvis det læses i kirken.

Hvis dit ønske ikke er opfyldt, er det sandsynligt, at du ikke har brug for det. Det kan ikke favorisere gennemførelsen vil bringe dig, men kun skade? Højere magt er stadig bedre at vide, hvad der er godt og hvad er dårligt for dig.

Conspiracy ønske opfyldt

Plottet, en bøn til at ønske opfyldt - alt dette tjener ét formål. sammensværgelse teknikker findes i stort tal. Men for at opfylde begær har brug for mere end bare udstyr. Inden vi går videre til plottet, er det nødvendigt, samt for bøn, forberede. Det er nødvendigt at fjerne fra hans sind alle unødvendige, berolige deres tanker, "tom" sind. Dette kan gøres ved at fokusere på to eller tre lydene omkring dig, på samme tid. Tænk kun om dem. Luk øjnene. Efter nogen tid, være klar i dit sind, og så kan du begynde at implementere sammensværgelsen.

Du kan bruge følgende plot. Saml syv ikoner: Frelser, vor Frue af Kazan, "alle hellige" Virgin "Joy" ( "Comfort"), Serafima Sarovskogo, Nikolaya Chudotvortsa. Desuden krævede nominelle ikon. Det kan bruges til de rituelle papir ansigter.

Når du samler alle de ikoner, tage syv blade, der er lig med deres størrelse, og skrive på hver et ønske. Fastgør voks blade til bagsiden billeder.

Når alle forberedelser er gjort, skal du placere alle ikoner i en række på bordet, som skal lægges ud til en hvid klud og sætte et lys foran dem. Når alle lysene er tændt, skal du starte med at læse teksten nedenfor:

"Herre, den hellige Jomfru Maria og alle de hellige Wonderworker, høre min bøn og give mig Guds tjener (navn), for at opfylde mit ønske. I, (navn), ønsker (begær)."

Læs derefter "Vor Fader." Derefter i vilkårlig rækkefølge, spørger de hellige afbildet på ikonerne på udførelsen af dit ønske. Spørg for så meget tid til alle stearinlys brændte ned til enden. Derefter sættes alle billederne i Bibelen i forskellige sider og efterlade dem der for enogtyve dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.