Hjem og familieHelligdage

Forum: Konkurrencer for bruden og ikke bare

Næsten overalt er der en interessant og behagelig tradition - før brylluppet bruden er forpligtet til at gå med mine bedste venner på en høne part. Som regel tilfredse med en polterabend af hendes bedste ven.

For at sikre, at alt gik som forventet, blev begivenheden oprindeligt forpligtet til at planlægge. For eksempel er det nødvendigt at forberede sig på forhånd seje konkurrencer på en høne part. Efter alt, som uden dem? vi nu fortalt om en række mulige konkurrencemæssige muligheder.

Så polterabend - konkurrencer for bruden:

  • Sådan er det interessant konkurrencen "De negative elementer i en elsket." Bruden, samt alle andre deltagere, der er udstedt af et blad og en pen. I nogen tid, du har brug for at skrive alle de negative træk af deres favorit. Det kan være alt, lige fra sokker spredt rundt i huset, slutter sine konstante forsinkelser på arbejdspladsen. I dette tilfælde skal bruden have tid til at skrive mere end eventuelle mangler. Ellers mister det - mens hendes venner har ret til at indsamle fra hendes opfyldelse af hans ønske.
  • Under ingen omstændigheder må ikke glemme, at en polterabend - det er en polterabend. Konkurrencer på det skal være ekstremt sjovt og interessant. Så en anden test for bruden, er som følger: "Hvis din mand ...". Den nederste linje er, at bruden skal være godt forberedt til alle livets omskifteligheder, der plager hende efter ægteskab. Brudepiger skriver på et ark is, "Hvis din mand ..." og supplere det med deres egne opfindelser. For eksempel: "Hvis din mand vil elske dig mere end din mor?". En brud skal besvare, hvordan det vil fungere i dette tilfælde.
  • Den tredje Konkurrencen er at vise, hvor godt bruden kender hendes udvalgte. Hendes venner i forvejen bør spørge bruden om hans lidenskaber: hvad farve er kærlighed, favorit fodboldhold og så videre. På polterabend, de igen spurgte de samme ting, men bruden til hendes kommende mand. For hvert forkert svar kan du komme med en interessant sætning.

Men i en sådan begivenhed som en polterabend, bør konkurrencer ikke kun for bruden, men også for alle andre. Så polterabend - i alt:

  • Funny contest "Askepot". Sikkert, vil denne fortælling huske alt. I dette tilfælde, alle deltagere forudsat de sko, de skulle prøve. Men - det bør ikke være en almindelig damesko. Som skoene kan bruges til mænd Sko, galocher, baby støvletter og så videre. For fuldt ud at bekræfte deres titel af Askepot, vinderen har at danse i sådanne sko.
  • For at opmuntre hendes venner, kan du i løbet af aftenen stille og roligt vedlægge dem interessante lidt noter med komplimenter. Især rart, hvis det ville være poetiske komplimenter. Det er rart at se på pung klude, og opdage, at der er så sjov ønske.

Generelt i en sådan begivenhed som en polterabend, konkurrencer kan bruges meget forskelligt. Deres vigtigste punkt er, at de er sjove, humoristiske og uskadelig. Jeg ønsker ikke at sådan en vidunderlig aften, nogen til at ødelægge stemningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.