Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Vodyanov Ivan: sportslige resultater og biografi

Vodyanov Ivan - en af de mest succesfulde bodybuildere i Den Russiske Føderation. Det er et medie personlighed og ofte taler om, hvordan man kan blive ordentligt behandlet for at opnå gode resultater.

Barndommen og ungdommen

Ivan blev født i 1980 i Moskva. Som barn, helt fyr adskilte sig ikke fra deres jævnaldrende. Sport især han ikke er glad for den standard og førte livsstil, gå med venner, jeg gik i skole, spillede fodbold på gaden.

Det eneste, der tiltrak barn - ser udenlandske militante, som ofte kan ses skuespillere med store muskler. Bodybuilder sikker på, at disse film påvirket ham og bidrog til, at han besluttede at gøre bodybuilding.

Den første tog vægttræning, da han endnu ikke var tyve år, og lidt senere den unge mand beslutter sig for at slutte sit liv til bodybuilding. Han næsten alle de gratis tid i gymnastiksalen og forsøger at finde ud af dine muskler.

Parallel Vodyanov Ivan studeret på Automobile og Vejteknisk Institut. I betragtning af, at det i stigende grad er begyndt at blive involveret i sport, Ivan besluttet, at det var nødvendigt at få bevis for en personlig træner.

Karriere i bodybuilding

Mellem 2000 og 2003 blev han aktivt engageret i forberedelserne til konkurrencen. Allerede i 2003, han er klar til at tage del i hans første konkurrence. Desværre vil den unge atlet ikke være i stand til at vinde noget, men højlydt erklære sig. For nogen tid vil det blive betragtet som en af de mest lovende bodybuildere land.

Hans store gevinster, vil få en lidt senere, atleten aldrig skjulte det faktum, at hans vigtigste mål - at vinde Mr. Olympia. Selvfølgelig, stien til den drøm, han havde til at handle på en række mindre konkurrencer, hvor han vinder næsten altid.

På et tidspunkt en mand vil suspendere deres præstationer på grund af familiemæssige forhold, men pausen vil ikke vare længe, og vandet vil vende tilbage til professionel sport.

I virkeligheden, i en verden af atleten er ikke særlig kendt, men i Rusland, alle kender dette atlet Ivan Vodyanov. Bodybuilding for det er et spørgsmål om liv, som det gentagne gange har erklæret sig selv.

uddannelse Vodianova

Atleten mener, at andelen er ikke så vigtigt for ham. Han forsøger at være mere opmærksomme på kvaliteten af muskelmasse, ikke dens volumen.

Også en masse opmærksomhed han betaler til sikkerhed. Ivan forsøger at beskæftige sig med for ikke at skade din krop, og gøre det så stærkt og sundt i mange år.

Vodyanov Ivan er en af dem, der på tidspunktet for den indstillede vægt tæller ikke kalorier. Han spiser næsten alt, og jeg er sikker på, at dette vil være i stand til at opnå høje resultater. På trods af, at denne fremgangsmåde er ikke helt standard, det bringer succes, som kan ses i statur Ivan.

Det er værd at bemærke, at han er en af mange atleter, der har en positiv holdning til sportsernæring. Han bruger det aktivt og fortæller det at gøre for begyndere.

I sit interview taler han meget om sport ernæring. Ivan Vodianova, ifølge ham, altid spekuleret skadet sæt atleter til forskellige kosttilskud og protein pulver.

Athlete tog under vejledning af Ugrinova.

I træning foretrækker at bruge nye teknikker. Mener, at alle nye, meget bedre end den gamle.

Personlige liv og livet uden for sporten

Ivan Vodyanov er en eksemplarisk familie mand. Næsten al sin fritid, han tilbringer træning med sin familie.

Det er værd at bemærke, at i dag mennesket er engageret ikke kun i bodybuilding. Det har en hovedbeskæftigelse, hvilket bringer ham en indkomst til at forsørge en familie.

Atleten har ingen planer om at blive en coach, fordi han mener, at det er for svært for ham. Han er sikker på at udøve, skal du have nerver af stål.

Ivan er en aktiv bruger af sociale netværk. Han får mange blogs, hvor gerne giver råd til begyndere. I sociale netværk, kan du også finde billeder af ham med verdenskendte bodybuildere.

Priser og resultater:

  • bodybuilding sport mester.
  • Absolut mester i Moskva Championship.
  • Absolut mester på den sydlige del af Rusland mesterskabet.
  • Sølv medaljevinder af russisk mesterskab.
  • Multiple deltager og vinder af private turneringer.

Kort beskrivelse af den person,

Vodyanov Ivan - den mest berømte mand i den russiske bodybuilding.

Han forsøger at gøre så meget som muligt en række forskellige træningsprogrammer. Han forsøger at udvikle deres undervisningsmetoder.

På trods af den beskedne liste over priser, planer en dag vinde Mr. Olympia.

Jeg er sikker på, at det vigtigste - det er ikke mad, og kvalitet uddannelse. Han har gentagne gange sagt, at succesen vil opnå eneste, der går alle ud i klasseværelset.

Tilhænger af en sund livsstil. Så vidt deres evner forsøger at gøre bodybuilding mere overkommelig og mere populær sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.