SundhedSygdomme og betingelser

Iskæmisk hjernesygdom: klinisk og fremgangsmåder lechniya

Iskæmisk hjernesygdom er en af de faktorer, der påvirker den forventede levetid. Du skal have en forståelse af sygdommen, om årsagerne får det til at beskytte sig mod et skuffende skæbne klinik patient.
I hjertet af koronararteriesygdom bør åreforkalkning hjerne, fodre kroppen. Deres indsnævring fører til en mangel på ilt produktion af hjernen og andre vigtige stoffer. Årsagen til sygdommen kan også være en vaskulitis i hvilke processer finder sted i fartøjer vospalny.

Mange forskere er debatter om emnet, skyldes som åreforkalkning starter, og er enige om, at det farlige stof er kolesterol, forhøjet blod, der truer fartøjer.

I den kroniske form af iskæmisk sygdom i hjernen sidste ende fører til slagtilfælde, hvilket resulterer i lammelse, er det taget væk. Men nogle gange tingene bevæger sig på et andet scenario. I første omgang, personen oplever sådanne tilstandsændringer som lammelse eller tab af lemmer motorisk aktivitet, der opstår på grund af en mangel på cerebral cirkulation. den ramte side bestemmes af den del af hjernen, der lider af kredsløbslidelser. Foruden muskuloskeletale lidelser, er der en taleforstyrrelser, kan patienterne ikke kontrollere artikulation organer. Den mest forfærdelige sygdom er en konsekvens af midlertidig blindhed, kan synet blive tabt helt eller delvist.

Iskæmisk sygdom i hjernen: diagnose

Det udmærker sig ved de faktiske omstændigheder i igangværende symptomerne på koronarsygdom fra andre sygdomme. Fænomenet med tab af lemmer handicap, kan synet passere før ankomsten af læger, dog vil de blive gentaget. Derfor skal iskæmisk hjernesygdom behandles omgående.

Sygdom diagnosticeret mere detaljeret, ved hjælp af særligt udstyr og metoder til ultralyds duplexscanning, som giver mulighed for at spore bevægelsen af blod, begrænser adgangen, hastigheden af bevægelsen gennem karrene. Yderligere angiografiske undersøgelser til bestemmelse af potentialet og omfanget af drift det berørte hjernen. Kirurgi reducerer risikoen for dødsfald.

Iskæmisk hjernesygdom: Behandling

Efter bekræftelse af diagnosen behandling bør starte med det samme. Det vigtigste mål for terapi er at genoprette den forstyrrede blodgennemstrømning gennem karrene. Den traditionelle løsning på problemet - det gennemfører en kirurgisk operation. Effektiv metode er at endarterektomi. Under operationen incision og den nødvendige del af beholderen skrabes. Sikrere behandlingsmåde virker endovyskulyarnaya operation. Når den udføres i det beskadigede kar kateter, gennem hvilket en særlig miniballonchik oxygen tilføres, udvidelse og genoprette karvæggen og giver også den normale drift flow.

Med høj risiko for negative resultater af operationen, er iskæmisk hjernesygdom behandles med medicin. Som medikamenter administreres antikoagulanter, som er et middel til forebyggelse af blodpropper og dannelse af nye blodpropper. Også iskæmisk cerebral infarkt eller slagtilfælde af trombocythæmmende behandling kræver, at der anvendes til forebyggelse af thrombedannelse. Den enkleste måde er aspirin, bortset fra det er ordineret ticlopidin og dipyridamol.

Thrombolytisk terapi administreres i den forseglede beholder af lægemidler, der opløser blodproppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.