SundhedSygdomme og betingelser

Cerebralt infarkt: hvor forfærdeligt denne sygdom?

cerebralt infarkt er en meget kompleks sygdom til behandling og til yderligere menneskeliv, som han har lidt. I dette tilfælde vil den overflod af de ramte områder i hjernen helt sikkert medføre permanent svækkelse af funktionen som high-grade hjernevæv meget hurtigt irreversibelt ændret. Kun 7 minutter i lav cirkulation kan slukke fra arbejdsområder af hjernebarken evigt.

Cerebral infarkt udløst af mange faktorer, blandt hvilke den vigtigste rolle spilles af vaskulær trombose systemiske kredsløb eller løsrivelse af plak fra den indre skal af halspulsåren. Bevæger sig gennem fartøjer, blodprop eller aterosklerotisk plak altid blokere karhulrum, mindre i størrelse end dem selv. Også embolus kan komme ind og ud af den venstre side af hjertet, når rosetten ventil endocarditis eller transmural myokardieinfarkt. cerebral infarkt kan være forårsaget af blokering af lumenens gasbobler, der kommer ind i blodbanen under åben hjertekirurgi. Efter embolisering af vaskulært hjernevæv oplever den stærkeste mangel på oxygen og glucose. Således hjerneceller sådan mangel er meget farligt - det fører til irreversibel nedlukning af driften af det berørte område. Som følge heraf udvikler akut cerebralt infarkt, og symptomer herpå afhænger af lokaliseringen af læsionen og dens volumen. På en anden måde denne sygdom kaldes en iskæmisk slagtilfælde.

Typer af og symptomer på cerebral infarkt

Der findes flere typer af iskæmisk slagtilfælde afhængigt af placeringen af det tillukkede kar embolus. Dette kan være i pulje infarkter forreste, bageste og midterste cerebrale arterier. Sjældnere er involveret i processen fartøjer Vertebrobasilar-basilaris bassin, på grund af sin lave clearance fartøjer, fordi der er en lokaliseret cerebralt infarkt er meget mindre. De første symptomer, manifesteret i cerebral infarkt, er følgende ændringer:

  • Patienten ikke føler smerte på grund af fraværet af disse receptorer i hjernen.
  • I dette tilfælde tegn på infarkt er den førende parese bevægelsesaktivitet på den modsatte side af læsionen. Svagheden ved lemmerne, manglende evne til at udføre meningsfuldt bevægelse er kendetegnende for den centrale lammelse.
  • Imidlertid ufrivillige bevægelser af lemmerne er, er der realiseret ved segmental spinalapparatet.
  • henviser også til symptomerne på parese af efterligne muskler, især i myokardie i den midterste cerebrale arterie.
  • Så også observeret motorisk afasi (tab af talens brug) på grund af nederlag af talen Brocas område, lokaliseret i ringere frontal gyrus. Hos kvinder, kan stemme aktivitet opretholdes ved tilstedeværelsen af to tale-centre i hver af halvkugler.
  • Også på den side af læsionen er ofte synlig symptom på forstørrede pupiller, men i det andet øje han normale værdi.

Er det muligt at kurere cerebralt infarkt?

Hvis du eller din familie har lidt cerebralt infarkt, kan behandlingen blive forsinket på ubestemt tid. Til dette formål, flere forskellige grupper af lægemidler og patogene tilvejebringe symptomatisk terapi. Den første type af lægemidler er trombocythæmmende og thrombolytisk, som, hvor det er tilrådeligt at anvende aspirin plus clopidogrel, samt streptokinase eller alteplase. Til symptomatisk behandling af egnede lægemidler, der anvendes til lindring af anfald og autonome lidelser i hjerte- og respiratorisk aktivitet. Det er også tilrådeligt at indføre nootrope stoffer, der forbedrer hjernens aktivitet, men ikke gendanne de ramte celler. Under alle omstændigheder, selv med rettidig behandling af patienten til hospitalet, bringe ham tilbage til et normalt liv efter at have lidt et cerebralt infarkt er praktisk ikke muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.