Mad og drikkevarerHovedret

Det enkle svar på et godt spørgsmål - hvor meget sukker er i en spiseskefuld?

Under forberedelsen af nye retter hver kvinde står over vanskeligheden ved at måle mængden af forskellige produkter. Ofte i opskrifterne giver kun generel information under fanen af ingredienserne, udelade nøjagtige måling produkter i gram, milliliter eller kilogram. Hvor meget koster det - "en kop sukker", "teskefuld salt", "et par dråber citronsaft?" Hvor meget sukker er i en spiseskefuld? Efter alt, kan hver køkken kopper og skeer varierer meget i størrelse. Og hvis ja, kan resultatet ikke passer, hvad der menes opskrift skabere. Men en god kok altid kender ækvivalenter måler skala og rækkevidden af de mest almindelige fødevarer i køkkenet.

Hvor meget sukker er i en spiseskefuld?

For eksempel i de fleste opskrifter angiver mængden af sukker eller af glas, eller i te eller spiseskefulde. Men hvis et glas er mere eller mindre klar (i de fleste tilfælde betyder det facetteret glas på 250 ml), derefter med te og spiseskefulde visse vanskeligheder opstår. Normalt de er af forskellig størrelse, og hvis en spiseskefuld sukker (til hvilken størrelse det er) vil naturligvis ikke skade, og vil ikke give en væsentlig ingrediens søgning, kan derefter ti spsk akkumulere fejlen være helt ændre smagen af dine retter. Derfor værtinde er vigtigt at vide, hvor meget sukker er i en spiseskefuld. Svaret er absolut - 12 gram, ikke mere, ikke mindre. Dette refererer til den hvide, almindeligt sukker. Spiseskefuld brunt sukker indeholder allerede 14 g produkt, og den samme mængde sukker pulver vejer 7,5 g.

Hvorfor er det så vigtigt at vide, hvordan man omsætte de mængdemæssige mål for vægt og omvendt?

vægt foranstaltning er nyttigt at vide, og i forberedelsen af retter, er opskrifterne hvoraf taget fra udenlandske hjemmesider. Der ofte præcist angive de produkter vægt (ikke volumen). Men at vide, hvor mange gram i en spiseskefuld sukker du lægger i skålen som en ingrediens, som er nødvendigt. For eksempel til fremstilling af dumplings med hytteost vil du nødt til at måle ud 50 gram sukker. At vide, hvor meget sukker en spiseskefuld, kan du nemt føje den rigtige mængde. Det er simpelt: 50 gram - det er præcis 4 spsk sukker, og så videre. Dog nyttige oplysninger?

Hvor meget sukker er i en teske?

Også i nogle opskrifter, primært i forbindelse med udarbejdelsen af en række dåsemad, salater eller supper, foreslår sukker tilføje en teske. Her ville det være godt at bevise rigtigheden af Apothecary. Efter alt, sød suppe, salat eller agurk fra krukken - det er tydeligvis ikke de nationale retter af vores køkken, men stadig en lille mængde sukker vil bidrage til at forbedre smagen af fødevarer data. For at gøre dette, skal du vide, hvor meget sukker der er indeholdt i en teske. Og her er svaret - 4 gram, dvs. præcis tre gange mindre end det beløb, der indeholder en spiseskefuld. Husk på, at vi har i tankerne en almindelig hvidt sukker.

Hvor mange kalorier i sukker?

For dem, der er på slankekur, og omhyggeligt tæller kalorier, denne information er også vigtig. Hvis du ikke nægte dig selv i den søde te og, for eksempel på et krus sætte 2 teskefulde sukker, der er 8 gram, så at vide, at hvert gram sukker indeholder 4 kalorier, du nemt beregne den brændværdi af din te - 32 kcal. Nu ved du, hvor meget sukker en spiseskefuld på den sædvanlige te, minder endnu en gang - 12 og 4 gram hhv. Nu vil foranstaltninger af vægt og volumen i opskrifterne ikke forvirre dig mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.