Kunst og underholdningKunst

Familie portræt med blyant. Kendte familieportrætter (foto)

Familien er den grundlæggende komponent i livet af enhver person. Efter alt, er ingen ikke sætter pris på eller forstå dig, som gør ens. De hjælper og rådgiver, trøstet og erstatte din pålidelige skulder. Behandl dem kan være anderledes, men for virkelig at huske dem og holde evigt i dit hjerte ved at oprette en familie portræt. Hvordan man gør det, og hvordan du vælger den teknik beskriver i denne artikel.

Sammenfattet information om billedet

Portræt af en familie-type er en af de sorter af de klassiske malerier af to eller flere familiemedlemmer. I det så detaljeret som muligt overførte silhuetter, ansigtstræk, og vigtigst, arten af de mennesker, der malede billedet.

Når du arbejder på en skitse kunstner anvender en række forskellige instrumenter, stilarter og overflader. Så kan din familie mønster overføres til papir ved hjælp af en blyant, maling, en særligt stykke kul, farveblyanter, blyanter, og så videre. D.

Som sædvanlig trukket portræt: et billede fra naturen

Familie portræt, samt en enkelt, kan vises med naturen. I dette tilfælde, alle medlemmer af familien, som den er planlagt til at fange på film, kommer til kunstneren. De sidder som de siger, master, og så lidt tid at sidde stille, venter på færdiggørelsen af hans arbejde. Samtidig, i løbet af hvilken kunstneren vil være i stand til helt at afslutte min tegning, afhænger direkte af den teknologi og kompleksiteten af arbejdet. For eksempel kan den enkleste portræt drages på bare 10-15 minutter.

I nogle tilfælde er et besøg til kunstneren ikke begrænset til én dag, hvorfor familien kontrakt bliver nødt til at komme til det igen og igen. Sådanne billeder er sædvanligvis omfatte et stort antal små dele til håndtering portrætmaler der brug for mere tid.

Overførsel af billeder fra foto på overfladen

Alternativt kan du lave en familie portræt, levende billeder af dine familiemedlemmer med de sædvanlige billeder på papir eller lærred. Nogle gange er det gjort manuelt. Det vil sige, at kunstneren blot gentegner billeder af dine børn, forældre, brødre eller søstre. Eller overførsel af billedet udføres automatisk, for eksempel ved hjælp af en særlig scanner og printer.

Billede familie kontrakt pasteller

Male sådan plan udføres sædvanligvis kun i et enkelt lag og udgør et portræt tegnet med farveblyanter. Sådanne billeder er tegnet forholdsvis hurtigt. Og selve billedet blev oprindeligt overført til særlige tonet papir.

akvarel portrætter

Familie Portræt (foto og dens variationer kan ses i vores artikel), malet med vandfarver, har en særlig udtryksfuldhed. Det er realistisk og levende billede, let giver det karakter af alle dine familiemedlemmer. Farverne i billedet som regel er lyse og slagtilfælde - klar.

Portrætter i olier

Portrætter, male i olie, anses klassikere af genren. De er meget farverige og rige. Vigtigste plus af sådanne malinger er evnen til at formidle de mindste detaljer i ansigtsudtryk, tøj, gestik osv Malerierne, maleri i olie, - .. Det er en stor mulighed for at fremhæve alle de fordele og karakteristika for alle medlemmer af din familie.

Portrætter i stil med pop-art

Sådanne portrætter, udføres typisk ved hjælp af oliefarver eller ved printeren billedet i web overførsel. Den væsentligste forskel på denne teknik fra den anden er at bruge kun tre farver for at skabe en familie billede. For eksempel kan det være mørkeblå, lyseblå og blåsort.

Hvor du kan tage et portræt?

Portræt, hvis det ønskes, og passende dygtighed, kan du tegne din egen. Til dette behøver vi kun vælge dit foretrukne teknik og de nødvendige materialer. Men et sådant arbejde kræver en vis mængde af talent og erfaring. Det er derfor meget lettere at tage ved hjælp af professionelle kunstnere og andre kunstgenstande fagfolk.

Familie portrætter i blyant hvordan man tegner?

Hvis du pludselig besluttet at tegne et portræt af din egen, skal du være følgende værktøjer og materialer:

  • familiebilleder;
  • par enkle blyanter af forskellig hårdhed;
  • papirark;
  • rivejern;
  • farveblyanter, farveblyanter, maling og andre materialer at vælge imellem.

Dernæst tager et stykke papir og lægge det ved siden af ham fotos. Nu definerer opad, bund og midten af figuren. Tag en blød blyant, og knap skubbe det, tegne en oval - det vil være ansigterne af mennesker. I det næste trin at gøre let skitse af de resterende dele af kroppen. Det var først efter skitsen er klar, vil det være muligt at bringe det sværere blyant. I dette tilfælde anbefales det ekstra linje til straks slette. Efter dette vil kun male det resulterende billede, eller overlade det til hvad det er, tilføjer en blænding, lys og skygge.

familieportræt Alternativ tegning

Alternativt kan en familie portræt blive afbildet i en humoristisk stil. I dette tilfælde vil det være en venlig karikatur af alle dine familiemedlemmer.

Hertil kommer, at billedet i billedet alle medlemmer af din familie kontrakt kan være rent symbolsk og en slags allegori. For eksempel, vil du og din familie til stede i form af dyr, fugle, insekter, mytologiske figurer, og så videre. D.

Hvad er de mest berømte portrætter er der?

For mange år siden, portrætterne var meget populære både blandt adelen, og befolkningen i en lavere klasse. De er repræsenteret ved følgende familier:

  • konger;
  • landmænd;
  • dyr;
  • ansatte og t. d.

For eksempel, en gennemgang af de mest berømte portrætter af familien, for ikke at nævne den "Portræt af grev Grigoriya Grigorevicha Kusheleva med børn." På dette lærred af russiske kunstner Vladimir Borovikovsky afbildet Tæl selv og sine to sønner. Den anden mest berømte maleri - "Portræt af Storfyrstinde Elena Pavlovna og hendes datter Maria." Den blev skrevet af Karl Bryullov i 1830. Denne samme forfatter ejer rettighederne til maleriet "Portræt af børn med Volkonskiis Arap" og "Portræt af Grevinde Olga Ivanovna Orlov-Davydov med sin datter Nataliey Vladimirovnoy."

Smukke portræt og skrev Alexander Bubnov. Hans maleri er baseret på en historie af Nikolaya Gogolya "Taras Bulba" og derfor har samme navn med hendes navn. Det forestiller Taras med sine to sønner - Ostap og Andriy. Et andet velkendt familieportræt blev malet af kunstneren Bogdan Villevalde i 1854. Billedet hedder "Nicholas I med kronprins Aleksandrom Nikolaevichem i kunstnerens atelier." Og billedet viser DOW George Prinsesse Alexandra med deres afkom.

Men mange kunstnere valgte at skildre almindelige mennesker, herunder hans familiemedlemmer i tillæg til velkendte og højtstående personligheder. For eksempel, Ivan Glazunov i filmen "Familien af kunstneren," skildret sin kone med to døtre. Perfekt viser alle byrder familielivet, relateret til store familier, og Nikolai Koshelev i sit maleri "Morning i landsbyen." Det er muligt at se fire unge børn fra en simpel arbejderfamilie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.