Kunst og underholdningLitteratur

Lyceum Pushkin periode. Værker af Pushkin i Lyceum periode

Pushkin ikke kørte til inspiration. Han kunne skrive når som helst og hvor som helst - på en tur i klasseværelset, i haven, under bøn. I digtet "Mit Aristarchus' 16-årige digter fortæller, hvordan hans digte er født:". Conceived, vinke hænderne i rim pludselig begynde at tale "

Han slog ud en barndom hukommelse. Han mindede om, kun Lyceum

Hvis vi betragter sådan noget som en biografi af Pushkin Lyceum periode - det er her vi skal begynde. Det er denne fase af livet beskriver dannelsen af en klassiker inden for digteren. Op til syv år Pushkin voksede trukket tilbage, tvær, tavs, hulking dreng med matte øjne og uoplagt alle reaktionerne. Nogle gange gav han indtryk af næsten retarderet.

Og Sasha var bare uelsket barn. Ikke en dråbe af ømhed ikke få det fra deres forældre. Behandlet venligt og Hope Osipovna og Sergeem Lvovichem var søster Olga, og især den yngre bror Levushka. Er det derfor, digte Pushkin Lyceum periode indeholdt ikke billedet af en kærlig mor?

barnepige og bedstemor kun

Og om barnepige Arina Rodionovna og dens historier om Pushkin i Lyceum periode, vi hørte. Muse i digtet "The Dream" vises i skikkelse af "Mammy". Det var inspireret af erindringer om Arina Rodionovna. Det blev også prototypen sygeplejerske Orin Yegorovna i romanen "Dubrovsky".

Og i praksis Arina Nikita T., der blev "onkel" og drengen elskede ham inderligt, minder tro tjener Savelich af "The Captain Datter." Kozlov, så hengivent glad for sin Barchuka Sashu hele livet, vil ledsage ham på hans sidste rejse til kirkegården Svyatogorsk kloster. Disse mennesker er nogle af de få, der virkelig værdsat digter, som han var.

Nat læsning

Ændringen i den unge Pushkin var en skarp, fordi han havde en sygeplejerske med hendes kærlighed, omsorg og eventyr. Berørte og chatte med sin mormor Mary Alekseevnoj Hannibal, i en landsby, hvor en teenager tilbragte sommeren.

Sasha vidste ikke. Han ikke længere sad krøb i et hjørne og kørte rundt i lokalet, hoppe over stole, griner højlydt. Jeg begyndte at skælde ud, pille. Eller fårekyllinger, da han blev kaldt derefter peers på Lyceum.

Interessen for litteratur var opstået tidligt. I otte år, han læse flydende og velskrevet. Om natten, hemmeligt hun sniger sig ind i sin fars enorme bibliotek og bladede gennem bøger af gamle forfattere, fransk, russisk. På samme alder begyndte han at skrive. De første værker var på fransk. Denne epigram på deres vejledere og lærere. Ifølge hans bror Lev, han havde en fremragende hukommelse, og i 11 år, "han vidste udenad hele franske litteratur."

"Jeg ved ikke, hvad der vil komme ud af mit barnebarn"

Så siger Maria A., der elskede Sasha, og han var meget knyttet til hende. Hendes bekymrede fremtidig dreng. Barnebarn, selvom jægeren var til bøger, men dårligt undersøgt. Undervisere klagede over, at han stadig blæsende, useriøst. Maria A. bekymret, hvordan vil hans liv, hvis han vil ikke ændre sig.

Gudskelov, Sasha ændret! Men transformationen i ærbar teenager med en glødende temperament, bragte familien en masse besvær. Han kunne ikke tilbageholde nogen vejledere eller forældre. Og jeg fik den idé at give barnet til kostskolen strenge regime. Vi valgte en prestigefyldt, nyåbnet Tsarskoje Selo Lyceum.

12-årige Sasha bestået optagelsesprøver. Desuden, hvis vi taler om den periode af Pushkin Lyceum kortvarigt, så kom han tilbage med en margin på et bredt udvalg af livets vpechatleniyi viden udledes bøger. Hans "først og uvurderlig ven," Ivan Puschin mindede om, at de bandmedlemmer blev overrasket over at erfare, at Alexander var forud for dem i sin udvikling.

Sværhedsgraden og lugt ikke

Men ingen særlig strenghed var ikke på Lyceum. Selv korporlig afstraffelse i Pushkin Lyceum periode blev aflyst, i modsætning til andre uddannelsesinstitutioner. Hele atmosfæren var liberal og demokratisk.

Lærdomme cricket var let. Lærere uglesete Pushkin elementer af særlige krav til den ikke viste. For eksempel kan en underviser i matematik, vel vidende holdning Sasha til denne videnskab, kun zhuril det.

Men den russiske og udenlandske litteratur, Pushkin elskede. Og som altid, jeg læste en masse fiktion, historiske bøger.

Venner-gymnasium elever skabt deres egen litterære kreds. Produceret håndskrevne magasiner, spille spil baseret på værker af klassikere af tiden.

På grund af dette, Pushkin, en anden kaldenavn som var franskmand (som han skinnede de sprogkundskaber), forelskede sig i den indfødte sprog. Så meget, at i sidste ende skabte den moderne russiske skrivemåde.

Digte af Pushkin Lyceum periode - denne vittig, apt Epigrammer, skitser, poesi. Han begyndte selv digtet "Ruslan og Lyudmila". Men han sluttede kun tre år efter at have forladt Lyceum - i 1820.

"Mine venner, vores smukke union!"

For første gang i sit liv var han omgivet af folk, der følte for ham den respekt og beundring. "Mine venner, vores smukke union!" - han skrev i en e klassekammerat. Det var i den periode, Pushkin Lyceum tog sådan en vigtig ændring i hans liv, blev det fundet den "luksus af menneskelig kommunikation."

Hans kollega med professor Aleksandrom Kunitsynym, der læste kun 12 punkter, og Aleksandrom Galichem, underviser i latin og russisk litteratur, varmt diskutere begivenhederne i krigen i 1812. Det startede for et år efter deres optagelse på Lyceum. Sammen har de søgt efter meningen med livet, hver sin egen skæbne, ministeriet af de høje formål.

har der været sådan i historien om verdens litteratur til en af de digtere eller forfattere i deres værker så meget plads, der anvendes alma mater som Pushkin hans Lyceum. År senere var han selv på manuskriptet til "Eugen Onegin" malet Lyceum.

Denne skole vises i hans digte, tidligt og sent, breve til venner, i siderne af romaner, uforgængelige, i indvielsen af skolens jubilæum.

"I haver Lyceum blev muse være mig"

Lyceum Pushkin periode varede seks år, fra 1811 til 1817 år. Skriv alvorligt startede han i 13 år. Og også jeg fik i begyndelsen af trykte udgaver. I spørgsmålet om "Bulletin of Europe" juli optrådte første opus 15-årige digter, med titlen "På vej mod en ven, digteren." Men lagde han pseudonymet "Alexander N.k.sh.p.". Moderne sprogforskere til at afkode dem: disse var konsonanterne i hans navn, men i omvendt rækkefølge. På denne måde underskrev den enkelte hans digte, hans onkel - Vasiliy Lvovich Pushkin. Han simpelthen smed alle vokaler - P.sh.k.n.

Digte af Pushkin Lyceum periode, ifølge en stor kender af hans arbejde, Borisa Tomashevskogo, viser, at han fuldt ud mestrer teknikken med poesi. Og han skrev i de 13 år var en milepæl for hele, aflevere formuer.

Nået 120 digte

I perioden med Lyceum i Pushkin skabt en masse poesi. Bevarede 120. Emnerne er forskellige, fra kærlighed til fædrelandet, den høje formål digteren, at kærligheden til en kvinde. Han trak inspiration fra overalt. Og også, i de franske digtere XVII-XVIII århundrede. Han var tiltrukket drenge og Voltaire. Det er grunden til værker af Pushkin i Lyceum periode kombinere sammenvævning klassisk fransk og russisk.

Digtet "Natalia", skrevet i 1813, har en bestemt destination. Denne fæstning skuespiller, hvis ejer på Tsarskoje Selo var grev Vladimir Tolstoy. En Lyceum studerende Pushkin i Natalya var forelsket.

Lyceum i Pushkin periode i forbindelse med et stort antal værker af ægte venskab. Denne "On Pushin I. syttende fødselsdag," og "feasting studerende", og digte til ære for favorit lærere.

Ved efterligning Zhukovsky, der ledes til Rusland for romantikken, er Lyceum periode i Pushkin liv præget af at skrive sørgedigte over temaet ulykkelig kærlighed, adskillelse, tidlig afgang fra livet. Men alt dette ikke forhindre fashionable efterligning digter selv helt at hengive sig til glæden ved et ungt liv.

Venskab med den store

Lyceum periode i Pushkin liv nerazrvno forbundet med fremkomsten af digterens liv disse lærere, som har bestemt sin fremtidige vej. Alexander tog "Arzamas" i en kreds af førende forfattere. De var tilhængere af den nye trend i litteraturen, "Karamzin". Det indebærer kæmper med forældede regler og traditioner forfattere.

Pushkin kreative bånd og venskaber med prominente digtere fra dengang Vasiliem Zhukovskim og Petrom Vyazemskim. Og han lærer også fra dem.

Han var interesseret, også vers Konstantin Batiushkov - populært guiden "light vers". Når tiden til at forlade din skrivning, har unge digter ikke med at sende en besked til Maitre. Det blev kaldt "K Batyushkov". Så meget så stor, at én behandling, kom til Lyceum for at møde forfatteren. Men efter en snak om kommentarer til digte af en ung digter, Pushkin sagde en anden besked: "Brad på vej. Uanset om nogen med hans. "

"Den gamle mand Derzhavin bemærket os"

Hans tekster er ikke helt selvforsynende, mere imitative. I det en masse klichéer, klichéer. Men, der forlader kammer poesi, Pushkin allerede henledt til temaerne civile lyd. Dette først og fremmest den velkendte "Memoirs i Tsarskoje Selo." Arbejdet er afsat til Fædrelandskrig i 1812.

Digt unge Pushkin læst i usædvanlige forhold. I januar 1815 på Lyceum organiserede en åben eksamen i russisk sprog, kunst for studerende, der har bestået første år til det andet. Det var obligatorisk at læse deres egne værker.

På eksamen inviterede gæster. I hallen var mange tilskuere, naturligvis - forældre til gymnasieelever og en meget berømt Gavriil Derzhavin.

Lytte til Pusjkin, blev patriarken fanget. "Ja, det er sandt poesi!" - udbrød han med tårer i øjnene af forfatteren ønskede at omfavne som en værdig efterfølger. Men Sasha var flov og løb væk.

Brad på vej

Karakteristiske træk ved Pushkin Lyceum periode er klart synlig i digtet "Licinius", der skildrer livet for kritisk over for Rusland ledet af despot Arakcheyev. Digteren skrev historien "Bova", præsenterede værker af poesi "vantro", "Napoleon på Elba" - under indflydelse af kejseren flygte fra øen. Og epigrammer. For eksempel, "To af Aleksandram Pavlovicham." Her sammenligner han den zar Alexander I ci sin navnebror, vejleder af ansigtet - "fej og foragtelig fjols."

For at opsummere kort Pushkin Lyceum periode, så mindre og mindre i sin imitative poesi, flere pauser en fed, frisk og stærk stemme.

Stadig foran disse mesterværker, der vil blive kaldt Alexander Sergeyevich, "solen af vores poesi." Ikke desto mindre er, digterens yngre år var grundlaget, skyldes som han fik sin idé om ægte litteratur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.