FormationHistorie

Canaris Wilhelm Franz biografi og skæbne

Wilhelm Canaris fortsat et af de mest kontroversielle figurer i tysk historie periode af Det Tredje Rige. Takket være deres talenter og evner, blev han forfremmet til leder af Abwehr (nazisternes intelligens). Men han var utilfreds med Hitler, på grund af hvad det i sidste ende arresteret og henrettet.

Tjeneste i Søværnet

Canaris blev født i 1887, i den moderne bydel Dortmund. Drengen voksede op i en meget almindelig familie. Fra barnsben var han interesseret i militære anliggender. Canaris Wilhelm Franz, blive voksen, og derefter gik ind i hæren. På dette tidspunkt, Anden Reich var aktivt at udvikle de væbnede styrker som forberedelse til ekspansion.

I 1905, serveres den unge Kanaris Vilgelm Franz i flåden. Han studerer i havet Cadet Corps i Kiel. Efter endt uddannelse tjener på flere flådefartøjer og er involveret i udenlandske virksomheder (for eksempel i blokaden af det sydamerikanske Venezuela).

Under Første Verdenskrig officer modtager en rang af kaptajnløjtnant. Han befalede de tyske ubåde og engageret i deres udbud i højrisiko-områder. Militær Merit Canaris blev tildelt forskellige præmier. Herunder disse var og Jernkorset 1. og 2. klasse.

Officeren af Weimarrepublikken

Når du har oprettet Weimarrepublikken Wilhelm Franz Canaris (1887-1918 gg -. Under dannelsen af hans synspunkter og principper for livet) rammer højere kommandoen over flåden. For det tyske militær kom svært. I overensstemmelse med afsnit i Versailles-traktaten, Reich havde ret til at have ubåde. På grund af dette, har kommandoen etableret et bredt netværk af agenter rundt om i verden og byggede en domstol i det område af tredjelande.

Japan var en af disse stater. Det gik ofte til Canaris Wilhelm Franz, der overvågede opførelsen af forbudte skibe på kajerne i Rising Sun Empire. Også den officer fulgte ordrer til flåden i Spanien.

I Canaris meget det har været forbundet med denne sydlige land. Her organiserede han uddannelse af tyske piloter i den afrikanske Marokko. Hans succes lov til gradvist at avancere i beskæftigelse. Når i 1933 Hitler kom til magten, Canaris var i stjernebilledet dem, hvis karriere tog fart. Hans første ansættelse under den nye regering var en fæstning Swinemünde, hvor han blev chef.

Drinking nazister

Selvom Canaris Wilhelm Franz af deres uddannelse tilhørte den sømilitære broderskab, har langsigtede forbindelser med efterretningstjenesterne i forskellige lande ikke været for ham forgæves. I 1935 blev han udnævnt til leder af Abwehr, og et par måneder senere blev en kontreadmiral. Denne afdeling er ansvarlig for scouting over hele verden.

Vilgelm Frants Kanaris, hvis biografi aldrig før var ikke forbundet med det nazistiske parti, er ambivalent omkring det nye Führer. Undertrykkelse, arrangeret af Hitler, sat op imod ham en gruppe af højtstående militære officerer, der har oprettet en modstandsbevægelse. I modsætning til alle andre oppositionsgrupper, disse mennesker besætte stillinger indflydelse, og derfor i deres hænder var den egentlige løftestang til pres på regeringen. Canaris havde en direkte forbindelse med dem.

Lederen af Abwehr

Med udbruddet af Anden Verdenskrig, Williams fik en masse arbejde. En af de mest succesfulde af sin drift var overbevist den sovjetiske ledelse at krigen med Reich udskudt. I 1941, Sovjetunionen viste sig at være helt uforberedt på den pludselige slag af værnemagten. Dette skyldes flere årsager. Abwehr forsøgte at overbevise fjenden, at den nazistiske ledelse forberedte et angreb på Storbritannien. Hertil kommer, Iosif Stalin nægtede at tro deres egne efterretningsrapporter, at Tyskland fokuserer alvorlige kræfter ved grænsen. Det spillede en fatal rolle, da tyskerne invaderede Sovjetunionen og modtog et strategisk initiativ. Denne succes Wehrmacht har sin egen fortjeneste og Canaris.

Senere er det dog mere uheldig. For det første er mange af driften af Abwehr begyndte at falde. De var mislykkede forsøg på at arrangere et oprør og antænde konflikter i Kaukasus, samt på grænsen mellem Afghanistan og Indien.

For det andet Gestapo begyndte sin egen undersøgelse i relation til intelligens. Flere ansatte i Abwehr blev arresteret. På den baggrund i 1944, Hitler erklærede, at Canaris Wilhelm Franz sendte i sin afskedsbegæring. Han blev overført til reserven. Det var en skændsel, men den berømte officer var stadig i statens tjeneste.

Mens intelligens blev omfordelt SS Canaris blev stabschef til at gennemføre den økonomiske krigsførelse og handel. I midten af juli blev han klar over den planlagte attentat mod Hitler. Officererne var en del af modstandsbevægelsen, udarbejdet en plan, hvorved Føreren måtte blive dræbt, og landet gennemført et statskup. Canaris rapporteret af Abwehr officerer, der var direkte informeret. Selv en officer deltagelse i sammensværgelsen ikke tage.

Anholdelse og efterforskning

Juli 20 er der var et mislykket forsøg på at myrde Hitler. Forfølgelsen begyndte. snesevis af højtstående officerer i hæren og intelligens blev arresteret. Blandt dem var og Canaris.

Undersøgelsen varede flere måneder. Under hans øjne var alle officerer har tilsyn med den tyske spionage. Wilhelm Canaris og blev ikke fanget på direkte inddragelse i plottet. Ikke desto mindre blev det konstateret, hans personlige dagbøger, hvori han talte negativt om Hitler. Det gjorde ikke tilføje ham sympati i øjnene af Gestapo.

Varetægtsfængslede blev transporteret til koncentrationslejren i Flossenburg. Her april blev 8 Canaris dømt til døden, som fandt sted den næste dag.

evaluering

Personlighed Canaris har blandet vurdering blandt jøder. Talrige undersøgelser har bekræftet, at han var involveret i redningen af omkring 500 jøder samtidig tjener som leder af Abwehr. Samtidig er der kritikere af Canaris, der hævder, at den tyske efterretningstjeneste var skyldig i massemord på jøder.

I Tyskland den vanærede admiral sammen med andre sammensvorne, 20. juli blev en national helt. Til minde om disse mennesker omdøbt mange gader og monumenter er åbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.