HjemlighedKøkken

Hvad skal knuser for malt

Brygning - en kompleks proces, hvert trin, der anvender visse typer udstyr. I begyndelsen af arbejdet for kvaliteten mask er bedre at bruge de knuste kornprodukter. Derfor, før gnide spiret byg bør være forberedt, og det vil kræve en knuser til malt.

Typer og beskrivelse af udstyret

Enhver korn i delt tilstand behandles lettere. Hovedformålet er at opnå produktet, den maksimale egnet til yderligere anvendelse. På dette stadium, er særligt udstyr, der anvendes, som kaldes "knuser". På den mekanisme af virkningen af råmaterialet er af to slags:

 1. Hammer. Det bruges til behandling af hvede, majs, byg, ærter og bønner.
 2. Roller. Det anvendes til fremstilling af foder (byg, havre) eller i bryggerier (malt).

Finesser forbereder øl giver delvis bevarelse af integriteten af de enkelte korn elementer. Derfor er det mest fordelagtige for bryggeriindustrien den anden type udstyr.

Desuden valseknuser af malt i dette tilfælde har visse fordele:

 • den producerer en stor slibning produkt (korn deler med 2 eller 4 dele);
 • Den gør det muligt at justere afstanden mellem de arbejdende organer (ruller);
 • mere pålidelig og holdbar.

Afhængig af mængden af korn, der behandles i timen, for malt knuser kan være:

 • Professionelle (over 100 kg);
 • Hånd (ikke mere end 60 kg).

I store bryggerier etableret enheder, som er i stand til at behandle en time op til 2 tons råvarer. I betragtning af den samlede mængde af produktion, malt knuser også kan være:

 1. Simple (bestående af to valser med glat overflade).
 2. Mnogovaltsovaya (2 eller 4 omfatter et arbejdskorpusset).

For en korrekt forvaltning af processen er nødvendig for at vælge den bedste løsning, den mest rentable under de nuværende omstændigheder.

Den personlige brug

Til brug i hjemmet perfekt knuser manuel malt. Det er praktisk, kompakt og meget effektiv til små produktionsmængder. Normalt i sådanne maskiner er tilvejebragt med to eller tre justerbare ruller. Uafhængigt at indstille en forudbestemt afstand mellem dem, kan du få den ønskede fraktion produkt under knusning. Meget populær blandt de Brewers amatør nyder hånd-mølle Comfort 500.

Denne enhed, hvor formaling frembragt under anvendelse af slibesten. Eksternt enheden ligner en almindelig kødhakkemaskine. Det er også knyttet til overfladen med en speciel platform og trykke på en tast, og i bevægelsen er at dreje håndtaget. Produktet hældes i koppen og skrue indsprøjtes i rummet mellem møllestenene. Passerer gennem disse, malt formales til den ønskede tilstand. Ved at trykke mekanisme kan indstille den ønskede afstand mellem rotorerne, for derved at give slutproduktet vis størrelse.

hjem byggeri

Hvad med dem, der ikke har sådan en shredder? Brug en kødhakkemaskine eller mørtel sædvanlig naturligvis er uønsket. Men fortvivl ikke. Det viser sig, at den knuser for malt deres egne hænder er meget let. Du skal bruge:

 • to rullelejer;
 • metalramme størrelse på ca. 90x120 mm;
 • to tandhjul;
 • eller hårnål rør som en aksel;
 • bord til rammen med en spalte;
 • to aluminum parenteser ;
 • kasse;
 • bunker.

Når alle dele vil blive forberedt, vil kun producere et par enkle trin:

 1. Ruller slid til stutterier og installere dem inde i boksen.
 2. Med hjørner fastsætte den resulterende struktur på brættet.
 3. Sæt på toppen af bunkeren.
 4. Hænge på en udragende del af akslen håndtaget.
 5. Malt hældes i beholderen, drejes håndtaget for at bringe systemet i bevægelse.

Til split var mere effektivt, er det nødvendigt, at de ruller er ikke glat og rillet. Derudover på den ydre overflade kan påføres flere hak. Enheden er klar. Nu kan du begynde grundlæggende arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.