HjemlighedKøkken

Damask - det er noget, der bør være i ethvert hjem

Damask - dette er en gammel russisk måleenhed af væskevolumen og beholderen for alkoholholdige drikkevarer.

Historien om

Russiske folk er generøse, oprigtig, men der er ikke meget organiseret, så der var anderledes og damask. Tidligere blev de lavet af grønt glas i form af squat tetrahedrale flasker med korte halse. Damask - en enhed af flydende volumen på ca. 1,23 liter. Sådanne damask kaldes "desyatirikovymi". Der var stadig osmerikovye damask, som i modsætning til de "normale" fætre, var lig med en ottendedel af spanden, ikke den tiende.

Historisk set damask der målte mængden af vodka og vinprodukter. Dette var årsagen til udviklingen af sådanne grene af produktionen, som produktionen af souvenir og gave beholdere med samme navn. Damask - det er mere end bare en universel overraskelse. Et sådant objekt kan forårsage en storm af positive følelser og giver mulighed for at overraske en mand.

Retter til alkoholholdige drikkevarer

Kultur drikke hård spiritus - er ikke bare et buzzword, og det eksisterende regelsæt, der skal følges for at ikke kun nyde processen, men også for at opretholde sundhed. Ved den samme del af kulturen retter refererer til alkoholholdige drikkevarer. Damask - det er, hvor meget den drink? Én shtof - om 1,23 liter polushtof - krus, og ca. 60 mg - shkalik. Fra navnet på denne handling blev kendt som en flaske, der blev placeret damask.

I den moderne produktion af alkoholholdige drikkevarer allerede bruge andre mængder som damask produceret under den traditionelle foranstaltning er ikke længere nødvendigt. Alle skikke, der har overlevet fra disse tider og omarbejdet med et moderne twist, kan påvirke og fascinere ikke værre end de gamle modeller af disse fartøjer.

Damask - det er en stor flaske med en elegant hætte. Det kan være fremstillet af krystal, keramik, glas eller porcelæn. Det anbefales at give fortrinsret til en gennemsigtig beholder, fordi de ser bedre kvalitet og farve af drikken. Keramiske damask for vodka bemærkelsesværdigt opretholde temperaturen i drikken og dets unikke aroma. Men i de fleste tilfælde det er lavet krystal fartøjer, overraskende kompleksitet ydeevne og skønhed.

Hvad kan findes damask gave

I dag kan man se denne type fartøjer i forskellige former, mange af dem er en reel kunstværk. På souvenir damask kan du se de scener med politikere og moderne symboler for succes. På skibe repræsenterer hele bygningen, arkitektoniske monumenter, musikinstrumenter, berømtheder eller kompleks sammensætning. Damask og fremstillet i form af almindelige genstande fundet i hverdagen. Du kan nemt finde det rigtige produkt relateret til erhverv eller hobby.
For eksempel, gaver til folk - en fan af alt relateret til computere, vil det være rart at få en gave damask "Programmer" eller "Hacker" med briller. Helt unik, og på den anden side, den sædvanlige souvenir vil give mulighed for at overraske gæsterne.

Mænd er svært at behage med en gave. Men i dette tilfælde er du nødt til at vælge fra en win-win muligheder, som omfatter sæt til alkohol. Selv hvis skænker mennesket ligeglade med alkohol, betyder det ikke, at hans ejendom ikke bør være rent mænds tilbehør, som damask og bekymringer.

Valg shtof

Til gave muligheder obligatorisk krav er forsvarligt udjævnet. Det er ønskeligt, at produktet var en støtte og en tilstrækkelig stabil. Hvis du planlægger at købe en damask udelukkende beregnet til husholdningsbrug, så kan du vælge en beholder med en dekorativ hætte. Lukker denne flaske træ, silikone eller plast prop.

Damask - det er, hvor meget vodka? Mere end en liter! Derfor er de fleste af det anvendte polushtof. Denne drik er meget ligesom russerne længe siden. Brug den ofte, så navnet er forbundet primært med vodka. Smuk og praktisk i antikviteter - damask vodka - altid nødvendigvis præsentere på bordet. I dag er dens værdi ikke tabt, men han fandt andre funktioner.

Moderne damask gave - en funktionel borddekoration. Der er mange specialbutikker, der kan tilbyde kunderne en sådan fartøjer vodka, cognac, whisky. Souvenir damask er ofte tilbydes komplet med briller eller stakke. Disse originale kompositioner vil helt sikkert indtage sin retmæssige plads i ethvert hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.