HobbyHåndarbejde

Gravering sine egne hænder - en gammel og evigt unge kunstform

Gravering - det er den slags kunst, som har en række forskellige teknikker, selv om princippet om billedet er næsten den samme: lavet et særligt stempel, som billedet er anvendt på et materiale.

Fremkomsten af udskrifter i Europa tilhører det 15. århundrede. Det var i denne periode begyndte at udvikle sig aktivt trykning, og for at forenkle illustrationen af bøger, begyndte at bruge de forberedte dør. Gravering været med til at sætte de skrifttyper, billeder og andre yderligere elementer udsmykning teksten. I det 18. århundrede fik japanske prints popularitet, og i det 19. århundrede - den spanske. I dag, gravering er meget forskelligartet og har en masse teknikker og stilarter, er det oplever en renæssance.

I dag, mange er afhængige af denne ældgamle kunstart og opnå fremragende resultater. Gravering, lavet med sine egne hænder fra start til slut, vil være den udsøgte udsmykning af dit hjem. Forskellige materialer, selv betragtes som en klassisk metal kan anvendes til at skabe matricer. Desuden kan det bruges i træ, sten og endda voks. Desuden prints forskellige i de anvendte hvortil print påføres materialer.

Den ældste form for gravering - træsnit. Den første trykte billede på træplader dukkede op i Kina i det sjette århundrede. I øjeblikket er begrebet "gravering" blevet meget bredere. Denne metode til at skabe etiketter eller billeder ved hjælp af udskrifterne bliver ikke kun brugt i trykning, men også på mange andre områder. For eksempel er det metal sonde på et smykke eller et logo billede også stemplet. Papir noter er også dekoreret med gravering billeder. Det er overraskende, at sådan en simpel billede kan håndtere selv et barn.

Den nemmeste måde at udskrive deres egne hænder er på papir. Du skal bruge en glat, tyk pap eller tegnepapir. Det vigtigste instrument kan være en normal kontor kniv og en hård rulle. Skær det fremtidige billede på pap. Derefter på et andet ark af papir med en rulle rulle maling, er nødvendigt at bruge en, der er længere tørrer. Endvidere malingen påføres på papiret med formen af pap. Nu behøver vi at tage et ark papir, som anvendes over formen, og dække det med pressen (når en udskrift med deres hænder, mest egnede tætte ark af krydsfiner). Derefter flere gange med en indsats på gåtur rulle presse. Print på papir og har gjort dig en gravering.

I det tidlige 16. århundrede, var der en første ætsning (1513). Denne kobber gravering. Ældre brug zink stål, undertiden jernplader, der var dækket med syrebestandigt lak. Historien om fartøjet rummer mange opskrifter sådanne belægninger, men grundlaget for al deres bylii voks og støbeasfalt. Master ætsning arbejder nåle af forskellig tykkelse. Med deres hjælp med en opskrift ridset ind i lakken. Derefter er overfladen af brættet fyldt med en syre. Metal syltede kun i de steder, hvor nålen er helt skåret laklag. Efter dette, skal bestyrelsen være godt skylles med vand. Et lag af lak fjernes med alkohol eller terpentin.

Gravering, lavet med sine egne hænder i hjemmet eller i studiet, vil ikke kun dekorere dit hjem. Du lokke processen, og måske vil du være mere tilbøjelige til at forfølge sagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.