Nyheder og SamfundNatur

Kræft-mantis - fantastiske marine rovdyr

Aggressiv jæger, luksuriøse, smukke, har en unik udsigt - alle kræft-mantis. Akvarister undgå starte det derhjemme. Kræft nemt sendte glasset og ødelægge alle levende væsener i nabolaget. Deres frygtelige kløer er mange rygter. Er der en kæmpe kræft-mantis? Hvordan kødædende farlige for mennesker, hvor liv og hvad de skal spise? Nu lærer vi.

levested

Kræft-mantis hvis foto du kan se havbunden foretrækker tropiske have. Dykkere kan observere dem i koralrevene. Al den tid, der bruges i beskyttelsesrum kræft sprækker eller gravet huler og kravle ud, når sulten. På trods af hans blide navn, disse havdyr - de reelle rovdyr. Deres bytte: rejer, fisk, marine krebsdyr, krabber og skaldyr. For at bryde beskyttende skal, udstøder cancer-Mantis fremad gribe klo med utrolig hastighed (omtrent det samme som kuglerne udsendes). Så griber offeret og med magt at bryde på klipperne. Den fortsætter med at pine bytte, indtil alle hendes indvolde ikke komme ud ud. Alle hans handlinger er ufejlbarlig, er han velbevandret i de mørke vande havets dyb.

Måden til jagt

Kraftige stærke kløer er en fare ikke kun for de små bløddyr. Kræft-mantis anderledes aggressiv adfærd og temperament. Han griber alt omkring ham, hvis han er en hindring. Det kan forårsage alvorlig skade på en person, da det ikke er bange for en større modstander. Et strejf af denne smukke mand så ivrig! Dens flotte farver iriserende.

Kræft kan jage fra internatet og venter på bytte svømmer ved, eller gå på jagt. Han er i stand til at fange store fisk, blæksprutte eller blæksprutte. Sharp ryk hale tillader lyn til at falde frem og dræbe byttet. Under molting, disse formidable jægere gemme sig i sin hule, forsigtigt om indgangen sten. På dette tidspunkt, de kræft-mantis nulstiller shell og under jagten bliver farlig for sig selv, fordi han kan såre produktion, klemt i kloen. Han har til at vente en uge, indtil det vil vokse en ny skal.

Unik vision mantis rejer

Dette er en anden funktion, der kan prale hav rovdyr. Hans øjne er konstrueret således, at skelne 12 grundfarver. Til sammenligning, en person opfatter de 3 primære farver (blå, grøn og rød, alle andre farver - overgangen mellem de tre vigtigste). Endvidere i synsfeltet af cancer falde infrarøde og ultraviolette stråler, de lineære og cirkulær polarisering. Hvordan verden ser kræft-mantis, kan ikke forestille sig. Med denne kraftfulde våben, leddyr fra denne familie orienteret perfekt i ethvert rum.

Risikoen for mennesker er indbyggerne i de kystnære områder i tropiske resorts. Og på trods af sin lille størrelse (18 cm), disse dyr kan forårsage alvorlig skade og akut smerte mand. Selvfølgelig, kræft er primært defensiv, så rører det ud af nysgerrighed, ikke det værd. At genkende en sådan voldsom angriber kan have en utrolig smuk farve og foldes fremad gribe kløer, ligesom den velkendte insekt mantis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.