SundhedPræparater

"Befungin" i onkologi: anmeldelser og brugsanvisning

Præparat "Befungin" anvendt i onkologi, når de radikale metoder, kemo- eller stråleterapi ikke virker eller er ikke vist. Evnen til at lindre tilstanden af disse patienters helbred, forlænge livet for en forbedring af kvaliteten faktisk ved hjælp af naturlige stoffer.

stoffet

Medicin "Befungin" - er et uddrag af træ svamp Chaga med tilsætning af cobaltsalte. Chaga, birk svamp, eller ofte omtales som "kongen af medicinske svampe", ligner en mørk sort træmasse på Træstammer. Chaga vokser på træer som røn, ask, elm, men har den største effekt svamp opsamlet fra birkestammer.

Ikke desto mindre er denne usædvanlige smukke opbygning - en af de mest magtfulde adaptogener og superfoods på planeten, der støtter immunsystemet, som indeholder et kompleks af polysaccharider, har en langt mere kraftfuld effekt end de fleste andre medicinske svampe.

kemiske sammensætning

Ud over de steroler, polyphenoler og polysaccharider, svampen indeholder også mange andre antioxidantkomponenter, herunder superoxiddismutase og melanin, samt triterpener: betulin, lupeol og inotodiol.

Desuden er det også få verdensomspændende anerkendelse for sin evne til at bremse tumorvækst via eksponering for visse antimutagene forbindelser, såsom betulinsyre salt, som samles i store mængder i birkebark.

Hvad er Chaga, og hvor det er vokset?

Denne svamp vokser i de kolde nordlige lande og i udseende er en tyk sort masse på siden af de træstammer. Den vokser generelt til 10 cm tykke og 1,5 meter i længde eller mere, afhængigt af alder. Selvom udad champignon ligner en brændt carbon black, inde i det har en slags appelsin ler. Disse vækster før der rent faktisk bruges som en kilde til lang brændende brænde, og også som farvestoffer tøj.

Historien om brug

Denne sorte træ svamp har længe været respekteret i det nordlige Europa, Canada, Kina, Finland og Rusland for sine helbredende egenskaber. Chaga (birk svamp) er almindeligt anvendt af herbalists traditionel medicin i hundreder, hvis ikke tusinder af år, især for sin evne til at hjælpe folk med at tilpasse til den kolde barske klima.

I traditionel kinesisk medicin bruges det som en særlig svamp til energi balancering, bevare ungdom og vedligeholde immunitet.

Svampe er blevet populære i Vesten i 1968, hvor den russiske forfatter Alexander Solzhenitsyn publiceret "Cancer Ward", hvor han refererer til te af birk svamp, sine medicinske ingredienser og de mulige fordele for kræftpatienter.

Yaroslavl Pharmaceutical Factory producerer stoffet, og læger almindeligt brug "Befungin" i onkologi. Anmeldelser og læger og patienter viser en forbedring af sundhedstilstanden og stabilisering af forskellige indikatorer.

betulinsyre

Godt studerede anti-tumor effekt "Befungin" stof. Anvendes inden for onkologi er baseret på den kendsgerning, at en svamp Chaga indeholder et stort antal af betulinsyre. Denne antitumorforbindelsen dannet af ligniner og birkebark, omdanne dem til en form, der er let fordøjeligt af mennesket. Et af disse stoffer er betulin, som absorberer svampen fra barken og yderligere konverterer til betulinsyre. Dette er en af de mest aktive forbindelser til at inhibere tumor komponenter.

"Befungin" er meget brugt til denne grund. Indikationer er baseret på det faktum, at betulinsyre inducerer apoptose via en direkte virkning på mitokondrier i kræftceller og fremkalder celledød i selve tumoren eller drastisk reducere surhedsgraden i selve cellen. "Befungin" i onkologi (vurderinger tyder) er blevet erklæret en succes i behandlingen af onkologiske processer i bryst, lunge, livmoderhalskræft og mavekræft i 1955. Undersøgt reduktion af tumorcelleproliferation og vækst-induceret morfologiske ændringer.

Andre nyttige funktioner

Talrige undersøgelser har vist anvendelsen af et sådant lægemiddel, som en "Befungin" i onkologi. Vurderinger tyder, at ekstraktet er også nyttige som antivirale, antibakterielle og anti-inflammatorisk lægemiddel. Desuden er det en kendt forstærker af immunsystemet og lever aktivator aktivitet.

Onkologer foretrækker at udpege mange patienter "Befungin". Bedømmelser (i onkologi) er baseret på det faktum, at denne svamp har andre fraktioner, der forårsager antitumorvirkninger af beta-glucan polysaccharider, plantenæringsstoffer, 29 langkædet polysaccharid, et protein associeret ksilogalaktoglyukan.

Beta-glucaner, der er indeholdt i chaga (især 1-3 ß-glucan), til hjælpe med at aktivere immunceller eller makrofager sikringssystemer opererer på overfladen af immunsystemet, og stimulerende stamceller dybt inden knoglemarvsreserve. Det aktiverer alle de forskellige immun mehanihmy, især T-celler.

I 2013 blev det bevist, at sammensætningen omfatter en forbindelse af fungal ergosterol, ergosterol peroxid og trametonolinovaya syre. De har anti-inflammatorisk aktivitet og cytotoksicitet i carcinoma i prostata og mælkekirtler.

Nyttig tilføjelse til kemoterapi

Positivt supplement til kemoterapi og strålebehandling "Befungin" stof. Anmeldelser (i onkologi især begrundet sin ansøgning), at det besidder antiviral og anti-tumor aktivitet, hjælpemidler i leveren afgiftning, og beskytter mod de skadelige virkninger af stråling eller kemikalier. Hertil kommer, at høje indhold af antioxidanter, herunder melanin, som binder radioaktive isotoper er egnede til strømmen af sunde immunresponser.

Chaga er en af de højeste kilder til melanin blandt de kendte kosttilskud eller urter. Det er blevet vist, at melanin genoprotektornoe svamp har en stærk virkning på kroppen.

Dette kemikalie, som er en del af de vigtigste pigment i human hud, hår, nethinde, og neuroner i hjernestammen. Det fremmer bedre heling af huden, og bevarelsen af kvaliteten af hår.

SOD

Superoxiddismutase også kaldet SOD, er det en naturlig antioxidant. Dette enzym produceres i kroppen, som spiller en væsentlig rolle i opretholdelse af de frie radikaler. Han fungerer som en "bodyguard", der er i virkeligheden, beskytter mod DNA-skader og hjælper med at reducere belastningen på immunsystemet.

"Befungin" er en af de højeste kilder til næringsstof, samt zink, foreslået i en let erstattes biotilgængelig form.

kraftfuld adaptogen

Det er vigtigt at støtte immunsystemet til sin optimale funktion. Befolkning er udsat for konstant stress i deres dagligdag på grund af miljøforurening og udsættelse for giftstoffer, der påvirker sundheden. Chaga er en immunmodulator og bilateralt adaptogen, som hjælper ikke kun i immunresponset, men også opretholder en optimal homøostase.

bivirkning

Mange af de "Befungin" anti-inflammatoriske lægemiddelstoffer handle. Dette hjælper med at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, forhøjet blodtryk, rheumatoid arthritis, og degenerative sygdomme. Svampeekstrakter har også vist sig nyttig til gastrointestinale lidelser og irritabel tyktarm.

Ekstra vitaminer og mineraler

Det stof indeholder et stort antal nyttige vitaminer og mineraler. De er:

 • vitamin B2;
 • vitamin D2;
 • calcium;
 • jern;
 • magnesium;
 • phosphor;
 • svovl;
 • kalium;
 • rubidium;
 • cæsium;
 • silicium;
 • germanium;
 • mangan;
 • selen;
 • zink;
 • antimon;
 • barium;
 • bismuth;
 • bor;
 • krom;
 • kobber.

Hvilke sygdomme kan behandles

"Befungin" kan bruges ved eventuelle sygdomme. Indikationer er således, at det kan gives:

 • mavesår og sår på tolvfingertarmen;
 • kronisk gastritis;
 • polypper i mave og tarme;
 • psoriasis;
 • eksem og andre hudproblemer.

Det noterede sin afslappende virkning på nervesystemet med søvnløshed, en positiv effekt på stofskiftet. Den "Befungin" øger modstanden af organismen mod infektiøse sygdomme under inflammatoriske processer og cancer i strubehovedet, lever og milt. I tandpleje med parodontitis er det almindeligt brugt af tandlæger "Befungin".

I onkologi (ratings bekræfte), i kombinationsterapi, det har en unik anti-cancer virkning. Denne medicin bruges også i sygdomme i lymfesystemet og forskellige lymfeknuder kredsløbsforstyrrelser. På grund af forbindelsen af fordøjelsessystemet med huden understøttende midler er effektiv i behandlingen af psoriasis, eksem, erytrodermiske og andre hudsygdomme, fordi det forbedrer stofskiftet på cellulært niveau og øger derfor modstanden.

"Befungin" forbedrer funktionen af nervesystemet, styrker nerverne og hjernen. Effekt af lægemidlet "Befungin" er kompliceret, og derfor er der ingen grund til at kombinere det med andre urter. Hovedfraktionen "Befungin" indeholder melanin, som har en lignende molekylstruktur som den naturlige melanin i det menneskelige legeme, og derfor har evnen til at trænge ind i cellestrukturen uden hindringer.

Den bedste effekt opnås ved de tidlige stadier af kræft. I de senere faser kan det stoppe væksten af tumorer, lindre smerter og forbedre den generelle tilstand af patienten. Under administrationen af lægemidlet anbefales kraftigt at stoppe med at spise kød og spæk, dåse, røget kød.

Sådan skal du tage "Befungin" i onkologi

 1. Tag en ren 200 ml beholder, der kan lukkes, og at bringe til arbejde eller på ethvert sted.
 2. Forbered 150 ml kogende vand hældes i beholderen og vente, indtil vandet er varmt.
 3. Mærket med et hætteglas lægemiddel, ryst det godt åbne og hæld 3 teskefulde af den fremstillede vand. Rør godt.
 4. Brug en stor ske fremstillet opløsning af 2 eller 3 gange om dagen 20 minutter før måltidet.
 5. Fortsæt så længe du tilbringe hele flaske "Befungin". Anvendelse inden for 3-5 måneder. Så 7-10 dage pause.

sediment akkumulation er acceptabelt, men skal rystes før brug. Med mindre inflammatoriske sygdomme "Befungin» er som regel kun et par dage. Under vedligeholdelsesbehandling af inflammatoriske sygdomme, immundeficiens, tumorer, hæmatologiske maligne tilstande er nødvendige langsigtede brug, i visse tilfælde 3-6 måneder eller endnu længere. Kontraindikationer stof har ikke.

"Extra-Befungin"

Ud over "Befungin" stof på apoteket netværket har "Extra-Befungin". Dets anvendelse er mulig for de samme sygdomme som forstadiet. Dens form er mere praktisk (det kommer i piller). I sin sammensætning har: bivoks, propolis, sukker, malt, vegetabilsk fedt, honning svamp ekstrakt, Hypericum og melasse.

Dette præparat anvendes som supplement til onkologiske sygdomme, og alle disse sygdomme, til behandling af dysbacteriosis og assimilering af jern i kroppen.

Brugen af piller "Extra-Befungin" har til virkning:

 • genopfyldning af sporstoffer;
 • rekonstitution af hepatocytter med hepatitis, cirrhose og cholelithiasis;
 • øge de beskyttende kræfter i organismen;
 • behandling af allergiske reaktioner;
 • behandling af forkølelse, influenza;
 • forebyggelse og behandling af benigne tumorer;
 • genopretning af kroppen efter kemoterapi og strålebehandling.

"Extra-Befungin" er kompatibel med alle fødevarer, lægemidler. Det er kontraindiceret til patienter med diabetes og med reaktion på bi-produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.