SundhedPræparater

Næsten Finlepsin: brugsanvisning til patienter

Problemet kaldes "epilepsi" kan banke på døren til enhver person, uanset social status og alder, og ikke altid muligt at finde en arvelig disposition for sygdommen. Så finlepsin kan have brug for nogen til at løfte og ikke det værd.

Drug "Finlepsin" indeholder en del af det aktive stof carbamazepin, navnet kender flere mennesker end i titlen. Carbamazepin - antikonvulsive middel, det blokerer nerve impuls, der forårsager smerte og kramper.

Medicin "Finlepsin" ordineret ikke kun epilepsi, men også til dem, der har såret trigeminusnerven, samt til forebyggelse af diabetisk neuropati og dens behandling. Ofte ordinere det til at behandle den maniske fase af bipolar lidelse.

Hos mennesker med asiatiske rødder, kan carbamazepin forårsage livstruende tilstande. Hvis du har ondt i halsen, feber og udslæt på huden (lilla nuance, hurtigt danne sår), skal du straks stoppe med at drikke midler og kontakte en læge.

I nogle sygdomme kan ikke drikke finlepsin. Vejledning til brug nævner situationen for knoglemarvssuppression efter sin transplantation kirurgi. Dette er, hvad der sker, når oplevet kræft. Fortæl din læge, hvis du lider af knoglemarv sygdom på ethvert tidspunkt i livet.

I nogle allergi kan udpege finlepsin. Vejledning til brug viser nogle antidepressiva, der ikke er kompatible med dette værktøj: nortriptylin, amitriptylin, imipramin.

Carbamazepin kan skade det ufødte barn, men et epileptisk anfald er dårlig og på barnet og moderen. Derfor skal lægen afgøre, om at anvende finlepsin under graviditeten. Hvis han beslutter, at det er hensigtsmæssigt, drikker medicinen. Men hvis du opdager, at du er nødt til at få et barn uden en læges råd til at stoppe er umuligt at drikke carbamazepin.

Indtil slutningen af 14 dage efter seponering af MAO-hæmmer, bør carbamazepin ikke drikke. MAO-hæmmere - antidepressiva som denne furozalidona, tranylcypromin, selegelina.

Før du begynder at tage Finlepsin, instruktioner er til brug anbefales kraftigt at advare lægen, at du lider af forhøjet blodtryk, sygdom i skjoldbruskkirtlen, har høje niveauer af kolesterol i blodet, syg glaukom, lupus, porfyri, nyre og lever.

Hvad er de mulige bivirkninger, når du tager "Finlepsin" stof? Vejledning til brug nævner en alvorlig symptom, som selvmordstanker. Regelmæssigt besøge lægen og fortælle ham om hans helbred. Carbamazepin har en undertrykkende effekt på psyken, så være klar til det. Og hvad med alle de ændringer i humør til at fortælle lægen. Desuden bør lægen være opmærksom på øget angst, fjendtlighed over for mennesker og følelsen af træthed, som ikke kan forklares med omstændighederne i livet.

Lægemidlet reducerer tolerance for alkohol og kan derfor kun anvendes lejlighedsvis (på helligdage) og i meget små doser (op til 10 g alkohol pr dag).

Også, mens de tager carbamazepin er migræne, nedsat koordination af bevægelser og fordøjelsesbesvær. Meget mindre almindelig arytmi og forbigående sløret syn, og en reduktion i antallet af blodlegemer. Det er ualmindeligt, men test til kontrol staten nødt til at tage regelmæssigt. Det er også vigtigt at mindst en gang om året EKG.

Interessant anden handling finlepsin - det tvinger patienten til at opfatte tale og musik en halv tone lavere end den faktisk er. Derfor behøver professionelle musikere ikke tage carbamazepin. Men dette er et midlertidigt fænomen, efter afskaffelsen af lægemidlet det passerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.