SundhedPræparater

"Senade" til vægttab - tage eller ikke?

Drug "Senade" er lavet på baggrund af Senna blade (Cassia) aquifolium. Denne busk tilhører bælgplanter familien og er hjemmehørende i Asien og Afrika. Den lokale befolkning i århundreder anvendt senna til tarm udrensning: fra sine blade for at gøre te, som er beruset natten. Mindre almindeligt anvendt til dette formål bælg af anlægget. I øjeblikket er sennep dyrkes i Sydøst- og Centralasien samt i Indien og Pakistan.

Afførende "Senade" produceres i form af konventionelle eller tyggetabletter og pastiller med en anden smag. Det rummer stoffer irriterende tarmslimhinden, hvorefter det forstærkes peristaltik og tømning indtræder. Tag Senade normalt om natten, med vand. Den initiale dosis til voksne og børn over 12 år - 1 tablet om nødvendigt kan den øges til 2-3 tabletter om dagen. De opererer i 8-12 timer. Instruktionerne til stoffet sige, at det ikke er vanedannende. Imidlertid kan dens lange og ukontrolleret indtagelse føre til, at handlingen Senade vil være mindre effektiv. Normalt stolen normaliseres i flere dage. Men selv om dette ikke skete i to uger bør tage en pause, hvis det er nødvendigt at erstatte Senade andet afføringsmiddel.

Anvendelsen af dette stof er vist i forstoppelse forskellige ætiologier, herunder kronisk forårsaget af nedsat tonus og træg tarmmotilitet. Det er også ordineret efter levering og drift som en uafhængig afføring vanskelig. Men vejledningen ikke nogen oplysninger, der kan bruges "Senade" lægemiddel til vægttab.

Selvfølgelig, i de fleste lægemidler, der bidrager til at komme af med overskydende vægt, omfatter en række forskellige afføringsmidler. Men ud over dette, slankende indeholde stoffer fremmer normalisering af metabolisme og lagret fedt, undertrykke appetit og udskiller enhver overskydende væske. Modtagelse alene afføringsmidler, herunder Senado kost vil ikke give den ønskede virkning. Selvfølgelig kan nogle af fordelene ved dette stof medbringe: tarme blive renset for de skadelige aflejringer, normal peristaltikken og dermed stolen. Du kan endda være i stand til at slippe af med et eller to kg vægt, idet Senade slankende. Men vi skal ikke narre os selv: deres tab opnås ikke på bekostning af fedt, og kun takket være tarmen rengøring på dens indhold og tabet som følge af lempelse af en række flydende.

Instruktionerne til forberedelse er de mulige bivirkninger fra at tage det: smerter i tarmen, som kan til tider være ganske stærk, flatulens (luft i maven), kvalme og opkastning. Ved langvarig brug af det i kroppen kan forstyrre væske- og elektrolytbalancen. Desuden er det muligt individuel overfølsomhed overfor dette lægemiddel, kan resultatet heraf være, for eksempel hududslæt. Senade det er forbudt at tage med spastisk forstoppelse, tarmobstruktion, kronisk blindtarmsbetændelse, brok, blærebetændelse. Under graviditet og amning, i den postoperative periode, samt børn yngre end seks år af sit gives med forsigtighed. Lægemidlet effektivt klare forstoppelse ved at gøre afføring regelmæssig. Men for at slippe af med hjælp af ekstra kilo vil være meget vanskeligt: han simpelthen ikke besidder sådanne egenskaber.

I betragtning af alle de ovennævnte, stoffet "Senade" kost det kan næppe anses for passende. Sammen med andre værktøjer, kan det bruges til behandling af fedme, ledsaget af langvarig forstoppelse - men kun på recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.