SundhedSygdomme og betingelser

Brok: klinisk præsentation og arter

Brok betragtes som en af de mest almindelige komplikationer af brok. I medicin, er sygdommen inden for akut kirurgi. Generelt blandt problemerne med abdominal brok myndigheder tage den fjerde sted, mens "top tre" formular blindtarmsbetændelse, cholecystitis og pancreatitis.

arter

Hvorfor dannes brok? Læger forbinder det med fremkomsten af indholdet af broksækken komprimeres i en såkaldt "brokporten." I moderne medicin, er det almindeligt at skelne mellem to varianter: primær og sekundær. Det skal bemærkes, at den første mulighed er ret sjældne. Typisk en patient med en disposition primært brok er et resultat af stor fysisk anstrengelse. Diagnose i dette tilfælde er forbundet med visse vanskeligheder. Alle andre former indgår i kategorien af sekundære. Blandt de mest almindelige kan kaldes en typisk klassisk overtrædelse, som på sin side er opdelt i to former: elastiske og fækale.

elastisk krænkelse

brok Dette tilfælde er også dannet som et resultat af overdreven motion. Det er derfor naturligt, at det iagttages hovedsageligt i unge og midaldrende, det vil sige, de, der er i stand til at indlæse. Symptomer på dette er som følger: Den første fase er karakteriseret ved svære smerter og hævelse i det område af den gamle brok. Det øger gradvist i størrelse, og bliver uudholdelig smerte. Patienten kan også klage af svær kvalme, som med jævne mellemrum passerer i opkast og afføring fastholdelse. I en særligt alvorlige situationer papirstop ledsaget af sådanne symptomer som takykardi, mundtørhed, mave asymmetrisk.

lokale symptomer

På hvilket grundlag, læger normalt diagnosticere "kvalt lårbrok?" For det første er det nødvendigt at være opmærksom på smerter. På det sted, hvor der var en brok, dannede en stor hævelse, som ved enhver berøring reagerer ekstremt ubehageligt.

atypiske

Meget mindre almindelige arter som f.eks brok som parietale og retrograd. Det første tilfælde er observeret hovedsageligt ved lille lyskebrok, femoral og navlebrok. Parietale krænkelse med rette betragtes som den farligste af alle typer, som det udvikler praktisk asymptomatisk. Det bedste, der kan klage over patienten, er det mild smerte i underlivet. Manglen på ordentlig behandling i dette tilfælde fører til det faktum, at tarmvæggen underkastes nekrose, i tarmen, kan være et hul, der på sin side provokerer udvikling af akut peritonitis. Hvis retrograd overtrædelse af symptomerne ovenfor beskrevne tilføjet funktioner mere karakteristisk ileus end for brok. Fækal krænkelse i de fleste tilfælde observeret hos ældre. tarmslynger, befandt sig i en hernial pose, langsomt bøje, der ophobes afføringen, mave dønninger. Brok behandling hæmmet betydeligt tarm, hvilket er typisk for mange patienter i denne alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.