Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespillerinde Galina Zvyagintsev: filmografi, biografi, personlige liv

Galina Zvyagintsev - skuespillerinde, optrådte første gang i en film i en alder af 11 år. Seerne mest husket hendes karakter Kate, hvor hun spillede i tv-showet "Island unødvendige mennesker." Oftest stjernen i russisk biograf kan ses i melodramaer og thrillers, med glæde, og hun accepterer at deltage i et fantastisk billede. Hvad ved vi om denne charmerende unge dame, hvad dens rolle fortjeneste opmærksomhed?

Galina Zvyagintsev: barndom

Future "Katya" blev født i 1986, var en glædelig begivenhed i Moskva, hvor han nu er bosat forælder stjerne. Galina Zvyagintsev har nogen slægtninge, relateret til en verden af biografen det har ikke forhindret hende næsten fra de første år af livet begynde at drømme om en skuespillerkarriere. datter mødte forståelse af drømmen hendes mor, som førte hende til støbning af maleriet "The Foundling", da hun var kun 11 år gammel.

Ifølge historien, Zhenya Morgunova heltinde, som Galina Zvyagintsev spillet, var et par år ældre end den unge skuespillerinde. Tegn - en pige med en tragisk skæbne, vil ske at være en elev af børnehjemmet. Spil Gali, på trods af hans alder formået at føle hans karakter Eugene, at formidle sin tænkning, imponerede kritikere og publikum. Af den måde, Zvyagintsev dukkede op i forlængelse af drama, gav hende første crush.

Efter at have modtaget den attest, stjernen besluttet at finpudse færdigheder for at handle i en passende institution, det valgte abbeden.

hovedrolle

Denne berømmelse håbefulde skuespillerinde ikke på grund af filmen "Foundling", som hurtigt blev glemt. I 2011 vandt Galina Zvyagintsev en stor rolle i den melodrama "The Island unødvendige mennesker", hvorefter hun virkelig vågnede berømt.

Emnet, taget Eduardom Parri, med de begivenheder, der finder sted på en mystisk ø. Hvad der skete var, at indbyggerne i denne mystiske land var folk, der en eller anden måde griber ind i livet for familie og venner. Zvyagintsev spillede en teenagepige Katya, blev medlem af den gruppe på 13 mennesker. Turen med vilje Kate fik sin stedmor, der drømte at slippe af datter af sin mand. Billedet er skabt af den unge skuespillerinde var meget rørende, hendes karakter mest ønsket af publikum.

De bedste filmprojekter og tv-serier

I 2012 erhvervede Galina Filmografi Zvyagintseva højaktuelt drama "Novel med Kokain", plottet som blev lånt fra det samme produkt Maksa Ageeva i 90'erne var meget populære. Men begivenhederne udvikler billede af vilje direktør i vor tid, og ikke i den æra af "sølv alder" som i romanen. Gale i denne historie fik rollen som charmerende Zinochka, sammen med resten af tegnene har travlt på udkig efter deres plads i verden, en mening med tilværelsen.

Fantastisk serie "overleve" - et bidrag til statskassen af popstjernen af den nationale biograf. Rolle i tv-showet hun tilbød at personligt Fyodor Bondarchuk, imponeret over talent af pigen. Hendes karakter var den unge dame Irina, positivt adskiller sig fra andre af sin dom. Foto Galiny Zvyagintsevoy i dette billede, du kan se ovenfor. Fokus for de publikum 11 skræmte beboere i Moskva, er blevet gidsler i den mørke underjordiske bunker. "Fanger" er endnu ikke klar over, at hovedstaden er ikke mere, og ingen venter på dem i toppen.

Blandt de seneste projekter med stjerner - TV "Lykke - det ...". Projektets hovedidé er, at for at være lykkelig er retten for enhver person, der bor på denne planet. Den første serie af showet blev udgivet i 2015, er i øjeblikket skyder fortsætter. Desuden vil fans kunne beundre skuespiller i tv-serien "Bagsiden af månen 2", som vil blive frigivet i år. Desværre er ikke det vigtigste kvindernes rolle.

Hvad er der tilbage "bag kulisserne"

Selvfølgelig fans af skuespillerinden ikke kun interesseret i rollen, som har haft tid til at skinne Galina Zvyagintsev. Personlig livet for en ung filmstjerne forårsager også konstant nysgerrighed. Desværre, Gal - privatperson, til at kommunikere med medierne om emner relateret til hendes kærlighed interesse, ikke film, blankt nægter. Vi ved kun, at i det øjeblik Zvyagintsev er helt gratis at gifte sig har ikke planer om at.

Børn fra 29-årige skuespillerinde også der, men det er, ifølge hende, vil få dem i den nærmeste fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.