Nyheder og SamfundBerømtheder

Lev Puchkov: biografi, kreativitet og forfatter

Lev Puchkov - en forfatter er ikke helt den sædvanlige skæbne. Det udtrykkes primært i det faktum, at deres forlæggere og læsere, gik han direkte, uden at gå igennem alle de officielle litterære struktur.

biografiske fakta

Puchkov Lev Aleksandrovich blev født i 1965 et sted i den enorme mængde af Sibirien. Siden slutningen af firserne og frem til 2001 fungerede som indenrigsminister tropper. SWAT officer deltog i begge tjetjenske krige og andre væbnede konflikter i det nordlige Kaukasus. Bestået en masse hot spots og gentagne gange risikerede sit liv før følt behov for at præsentere alle erfaringer i litterære værker. For en bedre forståelse af karakteren af denne mand bør tages i betragtning, og det faktum, at Lev Puchkov, hvis biografi er meget fuld af begivenheder og ekstreme situationer, helt ærligt ikke kan lide den opmærksomhed på deres privatliv og eventuelle samtaler om dette emne ikke. En læser af hans kunstværker er kun vigtigt, forståelse, at disse bøger skriver en kamp officer. Han personligt gik gennem en stor del af, hvad der forsøger at fortælle læserne.

Sti til stor litteratur

Hvis alvorlige kritikere, medlemmer af redaktionerne af faste litterære magasiner, for at spørge, om de tilmelder forfatter Lev Puchkov, er svaret sandsynligvis være negativ. Kun meget vidende svar, det er forfatter til detektiver og militante. Men ejerskabet af genren handling til en stor litteratur kan argumentere længe. Det er bare deres mening Lev Puchkov er ikke interesseret. Vejen til succes, fandt han, uden hensyn til de litterære myndigheder. Han er taknemmelig kun for bestemte forlag, der formåede dengang at læse hans manuskript og fortjent værdsætte dem. I dag, forfatteren fundet særligt bred vifte af deres fans. Men hans bøger er udgivet i store oplag og udgivelse så alvorlig, som den "Eksmo".
De største udgivelse forretningsanalytikere implicit anerkender kommercielt perspektiv af forfatteren. Det betyder, at en dag vil vi være i stand til at læse på forsiden med logoet for forlaget - "Puchkov Lev Complete Works". Men mens det er for tidligt, de samlede værker er stadig i sin vorden. Og vi kan kun gætte, hvad der vil være efterfølgeren. Selv om det kun er kendt, at det ikke vil være kedeligt.

forfatterens håndskrift

Hvad er attraktivt for læseren Lev Puchkov? Først og fremmest - sin egen unikke kunstneriske stil. Denne bog fanger læseren fra første afsnit, og ikke lade gå indtil den sidste side. Forfatteren ikke bare ved, hvor intenst plottet twist, men det gør det med en romping virtuositet. I sine bøger, er ikke let at forudse situationen, og resultatet umuligt at forudsige intriger. Alle tegn, herunder en mindreårig, mentalt præcist registreret, og deres handlinger er dybt motiveret. Handling er altid udvikler sig fra den ene yderlighed situation til en anden, stigende. For hovedpersonen ofte gættet sig Lev Puchkov. forfatter af bogen er ikke selvbiografisk. I hvert fald i den fulde betydning af denne definition. Men forfatteren har oplevet i de tjetjenske krige let gættet på siderne i hans værker,.

sort humor

Og flere læsere elsker bøger Lva Puchkova for den typiske intonation, som fortælles. At det giver disse værker af originalitet og gør dem let genkendelige på baggrund af en stor indgang produkt af detektiv genren. Ja, Lev Puchkov håner alt sker ganske onde, giftige og meget politisk ukorrekt. Dette er, hvad der kaldes "sort humor". Men hans eksempler er ikke så få i verden, og på russisk litteratur. Og forfatteren spotter primært på sig selv i ansigtet af hovedpersonen, i hvis navn de mest almindeligt udførte fortælling i hans bøger. Men også får andre tegn også.

"Blodhævn"

Sam Lev Puchkov, der arbejder i biblioteket i øjeblikket har mere end to dusin romaner, deler sin bog i flere tematiske cyklusser. Hver af dem er baseret på den enhed af hovedpersonerne og lokaliteter. Med et valg af et sted at lave en fejl er vanskelig. Med få undtagelser, alle de begivenheder udfolde og de nordlige skråninger af Kaukasus bjergkæden, eller stien til det fra de store byer i Rusland. Den første store succes til forfatteren bragte romanen "blodfejder" og dets fem efterfølgere, dannede eponyme cyklus. Hovedpersonen i hans tidligere særlige kræfter officer, der handler for egen risiko i dybet af fjendens territorium. Motivet af hans guerillakrig under officielt erklæret en våbenhvile - hævn den kidnappede og myrdede sin kone. Det hjælper ham sammenhængende team af medarbejdere, som hver især har deres egne personlige scoringer til de stolte indbyggere i Kaukasus. Alle disse mennesker har ikke mere at tabe i dette liv, og de er i stand til at gøre underværker i kampen mod fjenden.

"Hund arbejde"

Ikke mindre spændende spænding handling kom en cyklus på tre romaner om hverdagen for kamp rekognoscering på fronterne af Første tjetjenske krig. Titlen på denne trilogi, som sædvanlig, ironisk. Af Lev Puchkov hund arbejde indebærer ikke kun beskidte og utaknemmelig opgave af hovedpersonerne, men også en konstant tilstedeværelse på forkant med eksistensen af flere martial Shepherd - fuld rekognoscering teammedlemmer. Handlingen i "the Dog" er ikke kun i højlandet, men også på ruinerne af Grozny gange uafhængig Itjkeria. I bøgerne Lva Puchkova med stor kunstnerisk kraft overført al snavs og grimhed af krig, dømt til en meningsløs død kampenheder, ligger generaler og korrupte politikere på begge sider af fronten. Måske er det derfor hans bog ikke har tiltrukket sig opmærksomhed fra filmskabere. Heroes Lva Puchkova på skærmen, indtil ingen har set.

Nyligt arbejde til tiden

I intet tilfælde kan ikke siges, at temaet for de tjetjenske krige Lev Puchkov lukket for sig selv for evigt. Men hans sidste par bøger afsat til andre emner. De synes at være omkring den fredelige liv, hvor hans figurer er tvunget til at gå tilbage til pisterne i det nordlige Kaukasus. Men det er bare definitionen af "fred" i forhold til alt, hvad der sker med dem, det lyder ganske hånligt. Ingen fred var vendt tilbage fra krigshelte Puchkov kan ikke finde. I deres hjembyer de står en hensynsløs og skamløse forbrydere, blandt hvilke meget ofte glimtede skæggede ansigter, velkendte helte de tjetjenske auls. Gæster i Kaukasus ikke anser sig selv for gæsterne, og med en eller anden grund føler sig som en vinder. Det betyder, at krigen fortsætter med ingen ende i sigte. Og dermed den endelige volumen af de samlede værker Lva Puchkova vi vil se mere snart.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.