Nyheder og SamfundKultur

Sydvestasien og dens kultur

Sydvestasien - er et af de områder (geografisk) asiatiske del af Eurasien. Det er beliggende i den nordvestlige del af fastlandet og omfatter armenske og iranske plateau, den arabiske halvø, Kaukasus og Levanten.

Ancient Lilleasien fortjener tæt undersøgelse - i hvert fald på grund af sin hurtige udvikling. Således i det tredje århundrede f.Kr. i området tilstand opstået. Det blev dannet på stedet af dagens Iran og blev kaldt Elam. På grænsen af det tredje og andet årtusinder stater dannet på det område i Lilleasien, Syrien, Fønikien, og det nordlige Mesopotamien. Og det første årtusinde f.Kr., Lilleasien gav staten i Kaukasus, i de armenske højland, i Centralasien og Iran.

Således er Sydvestasien vokser hurtigt i klassen og økonomisk. Hertil kommer, at staten, udvikle deres egne, ikke blot ikke bryde hans forbindelse med periferien, men også bidraget til dens udvikling. På grund af den store efterspørgsel på den del af periferien kunne udvikle og fremstille, og sin egen sociale system.

Ikke overraskende, med en så hurtig udvikling af produktionen og økonomi (Lilleasien ind i bronzealderen i slutningen af det tredje årtusinde f.Kr.) kultur begyndte også at udvikle sig hurtigt. Af den måde, hvis vi taler om bronzealderen, er det umuligt ikke at nævne betydningen af dette geografiske område. Hans tilstand i høj grad lettet offensiven af bronzealderen til periferien: som de var interesseret i at få metallet udefra, det var en fordel at formidle de nærliggende lande deres viden inden for metalindustrien.

Desværre har til overlevet meget få kulturelle monumenter i denne del af Asien. Årsagen - det fugtig jord og ugunstige klima: mange arkitektoniske værker bygget af rå, ubagte mursten, og derfor meget lidt af fugt. Desuden blev Sydvestasien i oldtiden ofte udsat for angreb af mange fjender, der forsøgte at ødelægge alle de kunstværker, der kommer på tværs af dem i øjnene.

Men noget var stadig den dag i dag, og selv om disse krummer kan og ikke helt fortælle om kulturen i Mellemøsten, de fortjener omhyggelig undersøgelse.

Desværre, videnskabsmænd og kulturelle eksperter stadig ikke har pålidelige oplysninger om den periode af fødslen af kunsten at denne del af vores kontinent. Efter alt, de fleste af dem blev ødelagt ikke blot kulturelle monumenter, men også til skriftlig information om dem. Dog, nogle oplysninger findes: det er kendt, at der i den fjerde årtusinde f.Kr., har Sydvestasien haft sin egen kultur. Til en vis grad det kan spores, og udviklingen af hendes kunst, indtil det første årtusinde f.Kr..

Det skal bemærkes, at udviklingen af maleriet i dette område var vigtigt ikke kun for sig selv: alle folkene i Østen var påvirket af nærorientalsk kultur og mange har vedtaget det.

Det er også kendt, at der var en tid, hvor kulturen i Mellemøsten haft en betydelig indvirkning på kulturen i Egypten: hun er så tiltrukket af den asiatiske herskende klasse, at de har besluttet at gennemføre den i dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.