Nyheder og SamfundKultur

Pennies - meget eller lidt? Hvad er en almisse

I det russiske sprog, ændre mange ord betyder blevet fraseologiske funktioner bruges i overført betydning. For eksempel øre - det vil sige, den slags penge, eller er det betegnelsen for noget andet? Forstå dette spørgsmål er ikke så svært.

Pennies - det er penge

Den oprindelige betydning af ordet rødder i fortiden. Den første er, selvfølgelig, penge. Pennies - en kobber- eller, mere sjældent, sølv forhandlingsobjekt, som bruges i mange europæiske lande i løbet af den sene middelalder. Da de er de gange, ligesom valuta, kun bevaret i Polen. Sprogforskere mener, at der anvendes i de ukrainske og hviderussiske sprog, ordet "peanuts" (groshі, øre), som repræsenterer de penge overhovedet, migreret til dem på grund af det polske sprog.

I Rusland, den såkaldte små kobber mønt to cents værdighed, og derefter polkopeyki, den såkaldte øre. På et tidspunkt selv præget en lille mønt med navnet "penny", i slutningen af regeringstid af Peter I.

parlør fornuft

I øjeblikket det russiske sprog ordet bruges kun i overført betydning. I de fleste tilfælde denne betegnelse billige uden at nævne detaljerne. Hvis for nogle ting at sige, at det koster øre, så er det en meget lille pris.

Ofte er dette begreb anvendes i en nedsættende betydning, især når vi taler om at få noget for materiel vinding. For eksempel: "Ja, hvad der løn - øre" eller "Er det penge - en almisse" og endda "afgrunden af kobber penny" "penny er ikke det værd".

Jeg bruger ordet "penny" i omtrent samme mening. Men hvis krone og er nu den valuta, der har cirkuleret gennem et område i Rusland blev de øre slået under regeringstid af Peter I.

Hensigtsmæssigheden af brugen af tale

I betragtning af, at der i overført betydning øre - det nedsættende lille pris, er det værd forsigtig med at bruge ordet. Det er meget muligt i tale, i litteraturen til at give historien og billedsprog specifikke semantiske indhold. I sine artikler ordet bruges til at skabe de rette følelsesmæssige reaktioner fra læserne. For eksempel, hvis artiklen er skrevet, at sundhedsvæsenet skiller sig ud øre, vil det medføre mere tydelig resonans, end hvis et bestemt beløb er nævnt.

I erhvervslivet og officiel korrespondance bruge ordet "peanuts" er uacceptabelt, det er for følelsesmæssige og kan føre til tvetydige forståelse af teksten. Det er bedre at bruge en mere neutral klingende ord og sætninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.