Nyheder og SamfundKultur

Papirkurven er ...

Affald er en afvisning af standarder, en fuldstændig benægtelse af almindeligt anerkendte normer. Og det handler ikke kun om stilen i tøj, men også for folkens adfærd generelt. Teenagere er nu tiltrukket af det, du kan endda sige, er besat med det. Papirkurven er en stil, der erobrede hele verden. Derfor er det bedre at forstå historien om dens forekomst, træk og nuancer.

Historie af stigningen til Olympus

Strømmen er en glad ung, den begyndte i USA, og Audrey Kitching anses for at være grundlæggeren af det. Denne pige er en 25-årig thrash-model, som er kønssymbolet for den moderne ungdom. Denne strømning opstod på grundlag af en subkultur, der blev kaldt White Trash. Kyndige mennesker vil forstå, at i oversættelse betyder det "hvidt affald". Sådan talte USA om dem, der begyndte at propagandere skraldespanden. Denne stil kan godt hævde en masse massetegn. Faktisk gør hans tilhængere det modsatte. Det er upopulære tilbehør, utrolige ting i den sædvanlige modeverden, deres kombinationer - alt dette er velkomne i stil med thrash. Tøj eller hvad der betragtes som "skrald" for andre er en rigtig skat for tilhængerne af denne nuværende.

Årsager til popularitet

Denne stil vandt hurtigt sympati fans over hele verden, og han gjorde det ganske hurtigt. Affald spredes nu af mange idoler af moderne ungdom. For denne masse af piger og drenge er denne subkultur derfor meget interessant. Det kan også siges, at en sådan hurtig spredning af thrash rundt om i verden blev mulig på grund af udviklingen af internetteknologier. Mange fyre har hørt om denne nuværende fra deres venner og bekendte fra Amerika. Denne stil er i kontakt med klassikerne, og med retro og med emo. Under alle omstændigheder er det absolut muligt at sige, at affald er liv uden for grænserne og begrænsningerne, traditionerne og reglerne, og det gælder ikke kun mode til tøj, men også andre aspekter af vores hverdag.

Flere Thrash-billeder

Hvordan kan gutterne, der fremmer denne stil, se ud? En thrash fan kan bære en stilfuld jakke eller en stram skjorte eller en revet skjorte. Shorts, bukser, bukser, jeans - alt dette passer også. Hvad angår sko, gutter i thrash-stilen ikke generer overhovedet. De kan foretrække sneakers, sko, sko, moccasiner af enhver farve og stilarter afhængigt af stemningen. Hovedbeklædning kan også være så kendt for os (baseball cap), og helt uventet (ski cap). Og med andre elementer i outfitene kombinerer han ofte ikke. Glem ikke om det spektakulære tilbehør: brocher, bånd, brede hatte, solbriller og så videre.

Og hvordan ser thrash piger ud? I garderoben af en sådan fanatok er der alt: fra en almindelig skjorte i en print eller mors gamle bluse og ender med en frank korset. Fans af "papirkurven" -stilet trykker sikkert på leggings, jeans, nederdele med mange dikkedarer, revet leggings, strømpebukser i nettet alligevel, ikke omsorgsfuldt, hvis de passer sammen med hele outfit. Hvad angår sko, så er damer med sådanne hobbyer sjældent opmærksomme på sæsonen eller mode. Lige så godt de kan henvise til højhælede sko eller elegante støvler og gamle bedstemor sneakers. Vanligvis piger, der propaganderer thrash, føler svaghed for hovedbeklædning. Og i stedet for en taske er de let i stand til at tilpasse en standardstrækpose af den sovjetiske model.

Så bliver det klart, at thrash er forvirring. Udseendet af den person, der propaganderer ham, kan være anderledes, men kun således er han altid uhyrlig, fed, original, utroligt attraktiv. Sådanne mennesker forbliver ikke i skyggerne, de kan simpelthen ikke overses. Og ingen er ligeglade med dem: nogle misundel dem, andre hader dem, andre forstår ikke, og den fjerde udtrykker sig ikke i de mest smigrende udtryk. Ikke desto mindre er thrash populær og elsket af millioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.