HobbyHåndarbejde

Tabel dukketeater med deres hænder: mønstret og beskrivelse

Selv i tider med teknologisk gennembrud, da mange børn interesseret i at spille videospil ikke mistet interessen for dukketeater. Denne søde og sjove lektion interessant, hvor unge børn af førskolebørn og skolebørn. Efter dukken - det er interessante karakterer, der kan fortælle forskellige historier, spændende historier og eventyr. Og det er meget tiltrukket sig opmærksomhed fra børn. Den såkaldte glædelig Julekrybbe er altid på mode.

Hvorfor der er behov for et dukketeater?

Denne enkle spil er ofte bruges til at indstille den intellektuelle udvikling af små børn, og bruges også til at organisere barnet nyttig hjemmeunderholdning. Denne passion der gør det muligt at afsløre børnenes fantasi, som sådan, for at bestemme de facetter af kreativitet.

At arrangere en hjemmeunderholdning interessant, behøver ikke at køre til butikken og kigge efter noget lignende. Lav en dukketeater med hænderne let, især hvis du anvender alle de følgende eksempler.

Hvad er de værktøjer og materialer, der er nødvendige for kreativitet?

For at gøre hjemmelavet dukketeater med deres egne hænder, skal du bruge en saks små og store (separat for papir og klæde), materialet til kunsthåndværk som foamiran farverige, tråd, nål, symaskine, limpistol, bryggers husholdningsapparater i form af børster, pletter af tætte monokromatisk farvet materiale råemne af papkasser i forskellige størrelser, plastrør og kroge forbindelse, blyant eller markør til tegning mønstre, en lineal, et sæt farvede papirark af forskellige densiteter. Her, i almindelighed, og alle de elementære sæt, som kan være nødvendig for at udføre prøverne præsenteres her.

Hvis du stadig mener, at for at gøre en børns dukketeater med deres hænder er vanskelig, gå videre til yderligere at studere materialet i denne artikel, og du vil opdage, at opgaven lettere for forældre og kan ikke være. Det viser sig, at vi mangler en masse ting i livet, og når barnet vokser op, finde gode ideer, der virkelig kunne være nyttige i opdragelse og udvikling af barnet i de første år af livet.

Hjem dukketeater med hænderne bedre at gøre sammen, er det interessant, ikke kun for barnet, men også forældrene, især sjov og spændende efter frugtbart arbejde for at bruge dens resultat. Fantasy med til at skabe en bred vifte af tegn.

Projekt skærm dukketeater

Begynder arbejdet med gennemførelsen af spillet med et sæt design fundamentals. Den såkaldte skærm kan udføres på flere måder. Den enkleste er vist på billedet nedenfor.

Det er sådan en original desktop dukketeater med deres egne hænder kan gøres, hvis i løbet af et tomt plastrør, de sædvanlige kasser af en sko, eller gøre en original bog-tremmeseng fra den tætte foamirana.

Skærm til afspilning af et sæt kreativ kan tjene, og syet iført mini-persienner, som let kan holde på glaslisten og den fastgjorte Velcro til døren.

Disse er meget enkle ideer til at hjælpe dig med at få en overraskende interessant og nyttigt spil for børn som en marionet teater. Skærm med deres hænder for ham er enkel, men vil tjene ikke kun fundamentet, men også en dekoration, så dens ydeevne er taget stramt smukke materiale - crimplene, fløjl, velour.

Dukker lavet af pap og farvet papir

Efter fremstilling skærme gå direkte til oprettelsen af de tegn selv. Det kan være dyr eller helte eventyr og fabler. Disse er prøverne kan fylde din dukketeater.

Hans hænder mønster af denne art er let at skære med en saks af pap. De er dekoreret med applikatoren indsætning af farvet papir, ruskind og tegning med markører eller markører.

To cirkler i bunden af figuren er skåret for at skabe en bekvem finger huller, som kan rumme en karakter som en saks. Disse dukker er meget praktisk, hvis de er lavet af en tyk pap.

Theatrical tegn fra foamirana

Opret utroligt interessante håndværk til børn kan være af de mest simple improviserede midler. Hvis du seriøst overvejer at lave en dukketeater med deres egne hænder, mønstrene i den enkleste vil planen tilbydes her hjælpe dig gøre dine ideer til virkelighed.

At disse søde små dyr kan sy fra enhver tæt materiale, samt plast ruskind - foamirana.

Meget flot, kan du lave en dukketeater med deres egne hænder, er mønsterprøver syet på størrelsen af din håndflade. Her respekteret metode vante-lignende køkken grydelapper, der gør elementær let selv for en nybegynder i denne branche. Tegn ingen ben, kun de øverste ben, køre tommelfingeren og lillefingeren. Sådan praktisk anvendelse i dukker Shearman første sample - fra plastrør.

Billedet viser applikatoren af mønstre, som kan syes i hånden på en skrivemaskine, og lim. Selvfølgelig, jo mere pålidelig løsning, der er syet med tråd. Det følgende er et eksempel implementering af en løveunge fra de enkelte komponenter, samt en anden idé applikationer.

Sy et dukketeater med deres egne hænder - for at få positiv hav og at behage deres lille husstand. Sådanne varianter the karakterer vil glæde børnene ved første bekendtskab med dyrenes verden.

Strikket hæklede dukker

Måder at skabe et spil, der foregår meget. Ikke alene kan du lave en dukketeater med deres egne hænder, men også binde af smukke farvede tråde. Et eksempel kan tages her med denne enkle ukompliceret prøve.

Og du kan ikke kun strikke tå karakter, men også handsker. En krog er også muligt at udføre mønster dele, ovenfor, og derefter de tværbinde.

Spil sæt hule

Du kan gøre, og det er et dukketeater med deres egne hænder. Dukkerne er lavet af bittesmå tøj mønstre fingerspidserne.

I den anden prøve for denne applikator sutur metode er ideel delikat afdækningsstykke. almindelige perler brugte ved registreringen mundkurve. Neat produkt opnået ved tværbindende dele af maskinen.

Men den første mulighed - det er håndlavet. Og også, det ser godt ud.

Origami og interessant Nativity Scene

Sjov aktivitet - gør et dukketeater med deres egne hænder. Dukker kan varieres, de kan gøre ud over det sædvanlige farvet papir origami metode. Her er et interessant eksempel på tegnene kan foretages på nedenstående diagram.

Efter sekvensen af foldning af arket, er det muligt at skabe en simpel muler ethvert dyr karakter, kan det være dorisoval kuglepen, blæk, markører eller markører.

En anden interessant mulighed for at oprette legetøj

Vi undervurderer de forskellige elementer i hverdagen, hvoraf, viser det sig, får en stor dukketeater. Skærm med deres hænder lavet af plastik rør, der ville have troet! Men dukkerne kan foretages fra børster til at rense dem. Det viser sig, dette selv glædelig mønster af små eventyrlige figurer.

Børste er skruet på fingeren af den, der vil styre dukker, hvorpå fligene dannes, er håndtaget limet næsepartiet fremstillet ud fra bomuld pompon og øjne, der kan tjene som en fabrik eller præformen konventionelle perler.

Fascinerende dukker spiral vil glæde ethvert barn. Butikken sådanne legetøj er bestemt ikke til salg.

Et par tips til begyndere mestre

Så er et dukketeater med deres egne hænder, mønstrene og beskrivelsen af prøverne givet i denne artikel, kan gøre alle. Den vigtigste ting, der var et ønske om at udvikle sig i deres børns kreative tilbøjeligheder og ikke miste meget værdifuld tid i uddannelse - førskolealderen, når et barn har brug for særlig opmærksomhed.

Munter børn har brug for en fantastisk stemning hele tiden. De lærer en bestemt adfærd på heltene fra eventyrene. Jo rigere repertoire af dukketeater, jo bedre. Så stop på kreativitet alene små dyr er ikke nødvendig.

Til dukketeater har tjent så længe som muligt, ved dets fremstilling kun skal bruge nye materialer - papir, stof scraps foamirana. Hold dette spil skal du indstillet bortset fra alle de børns legetøj, for at forhindre den i at ødelægge. Efter alt, skærmen indretning og mange detaljer på dukkerne selv kræver særlig forsigtig holdning.

Klar teatralske sæt bruges til rollespil, som åbner hele karakter af kid. Det skal være direkte involveret i scoringen af en karakter. Efter alt, en passiv tilskuer - det er ikke for børn. Derfor, i produktionen af dukketeater altid lytte til ønskerne fra barnet.

Usædvanligt enkle idéer kan bringe ind i huset af komfort, sjov og lidenskabelig interesse af dens indbyggere. Ofte ved en dukketeater går alle venlige lille familie, især i ferie weekend. Så brug det indsamlede materiale og forbedre det på din egen. Alle de foreslåede her ideer kræver ikke for sin realisering af de meget tunge finansielle omkostninger og en stor mængde fritid. På bare et par timer, kan du oprette et teater skærm og et par smarte og søde dukker finger kontrol.

Dukketeater - er ikke klar legetøj på dens udvikling er nødvendigt at arbejde, og at åbne alle sine hemmeligheder og lidt selvværd at forsøge at drømme op.

Hvis du ikke ved, hvad dag fange barnet i en alder af mange moderne legetøj, der er for det meste det mindste ikke bære en særlig ydelse, straks videre til oprettelsen her af den oprindelige skabelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.