TravelingHoteller

Zatoka Resort, "Ruta" (pensionat): hvile, priser, fotos og anmeldelser af turister

Hotellet (og tidligere pensionat), som ligger i udvej Zatoka - "Ruta" - er et af de største private resort komplekser i Ukraine. Kun halvtreds kilometer fra Odessa - og du er allerede på Carolino-Bugaz. Denne Sortehavet er enestående, fordi de friske Dniester og saltede Shabolat-flodmundinger skabte en sandspyd med deres nuværende. Der er i virkeligheden udvej. Pensionatet blev bygget i 1993. Så med ham var der mange forstyrrelser, indtil han til sidst faldt i hænderne på private ejere. De lavede reparationer og fuldstændig renoverede boligbeholdningen. I nærheden af hotellet er der mange caféer, bakker med tøj og souvenirs, en basar. Nær centrum af landsbyen. Stedet er økologisk ren, luften er frisk.

inflow

Dette er enestående i sine egenskaber, udvej Bessarabien. Såkaldt og turistbyen og sandspydet. Folk kommer her fra tid til anden for at hvile og blive behandlet. Dette er et godt sted for fiskere. Strande i Zatoka - det bedste i Odessa-regionen - er brede, lange med fint hvidt sand. De er placeret langs hele fletningen. Om aftenen og om morgenen blæser en frisk brise her, så selv på de varmeste dage er der ingen følelse af stuffiness. Denne løsning har bekvemme transportforbindelser, gennem den passerer den republikanske hovedvej. Herfra kan du gå til Izmail, Belgorod-Dnestrovsky, Vilkovo og selvfølgelig Odessa. I Zatoka er der mange pensionater, baser, hvilehuse og private sektors tilbud. I landsbyen kan du købe gode fisk, økologiske frugter. Vand her er udvundet fra artesiske kilder. Derudover kan i Zatoka du smage de berømte vine fra kældre "Shabo". Klimaet er smukt, især egnet til børns sundhed. I et ord er det svært at opregne alle fordelene ved Zatoka udvej. Pensionatet "Ruta", som blev til et stort privat hotel, er et af de bedste i dette område, ifølge vurderinger og anmeldelser af turister. Det er tæt på Odessa, og det giver derfor et højt niveau af komfort.

Placering og hvordan man kommer derhen

Vi kan sige, at dette er et af de mest succesfulde feriekomplekser i Zatoka. "Ruta" har en næsten ideel beliggenhed. Pensionatet ligger på stranden. Fra ethvert legeme af basen til vandet ikke mere end halvtreds meter. Pensionatet tilbyder en transfer service - en bil eller en minivan. Men hvis du kommer alene og uden bil, så skal du komme til Odessa banegård. Så kan du tage med tog, den næste Belgorod-Dnestrovsky, og stå af ved stationen Bugaz-Zatoka. Fra stationen er der også en minibuss nummer fem hundrede og tres. Hun stopper ved samme station. Pensionatet ligger femten minutters gang fra det. Hvis nogen har tunge kufferter, kan du vente på bus nummer seks, som stopper lige udenfor hotellet.

område

Hotellet lever de samme sæsonmæssige rytmer som hele Zatoka. "Ruta" er kun åben for turister i den varme årstid og arbejder fra april til oktober. På sit område er der ti stenbygninger-hytter. Nogle af dem er fem-etagers. De er af en ældre type. Cottages nyere - to-etagers. Derudover er der på en separat gade træhuse ved havet. Den komplette rekonstruktion af hele hotellet blev lavet i to tusind ellevte år. På hotellet er der mange sportspladser, et lille fodboldbane. Der er også en tennisbane og et spa center. Der er en biograf og betalt parkering. Parkering til biler er under beskyttelse. Om vinteren arbejder RUTA som et konferencecenter og tilbyder sine tjenester til seminarer. Vi kan sige, at dette rekreative center er en rigtig udvej mini-by med sine barer, huse ved havet, restaurant, bygninger og så videre. Dets område er fire hektar. Der er mange farver, vandrestier, bænke til rekreation, og selv er der en lille sø.

Antal værelser

For en udvej som Zatoka er hotellet "Ruta" meget stort. Den har syv hundrede tal. De er opdelt i forskellige kategorier - med air-condition og uden, beregnet til to og tre gæster. Der er også juniorsuiter og villaer. Standardværelser er i standard tilfælde. Der er alle faciliteter, kabel-tv, køleskab. I juniorsuiterne er der opvaskemaskine og el-kedel. Disse værelser har nye møbler og store senge. De er i træhuse. Villaerne ligger 10 meter fra havet. Hotellet har yderligere to-værelses suiter, designet til fire gæster. De har to balkoner. Værelserne rengøres hver dag. I værelser i enhver kategori er der pengeskabe, hvor du kan gemme værdigenstande. I alle dem fanger han også "wy-fay". I værelserne over "økonomien" er der et split-system.

Tjenesterne

Rekreationscentret "Ruta" (Zatoka) giver turister en service, der kan sammenlignes med egyptisk eller tyrkisk. For eksempel er der et hold af animatorer, der underholder gæster fra morgen til aften. Der er forskellige konkurrencer, shows, diskoteker. For børn er der arrangeret spil som den berømte "Fort Bayard". To gange om ugen kan gæsterne se på koncerter. Ved check-in hjælper receptionisten med at transportere ting til værelset. Børn ombord selv små børn - fra et år. På hotellet kan du slappe af i saunaen og bestille en massage. For børn er der en miniklub, en platform med en trampolin, elbiler til skiløb. Der er endda en lille vandland med glider. Ifølge anmeldelser af turister er personalet på hotellet meget godt, sympatisk, ingen "sovdepovskogo" uhøflighed i forhold til vacationers blev observeret. Du kan udveksle valuta uden problemer, book tours. Fra hotellet kan du gå til Odessa, til vand parken "Poseidon", til Akkerman fæstningen.

Strømforsyning

Som de fleste rekreative centre og resorts i Zatoka-udflugten feeder Ruta sine gæster tre gange om dagen i en særlig spisestue eller i hotellets restaurant med samme navn, som ligger direkte på havet. Der serveres Odessa retter, og denne institution er specialiseret i italiensk køkken. Derudover har stranden en bar med drinks. Fødevarer er komplekse, ikke dårlige, du kan vælge imellem flere typer supper og side retter. De giver te, kaffe, mejeriprodukter, muffins, frugt. De, der spiser på "halvpension", byder på morgenmad og aftensmad. Alt er frisk og velsmagende. Gode salater. Retter til ugen bliver næsten aldrig gentaget. Dele er store, selv store mænd spiser, der kan lide at spise. Hvis du vil bestille drikkevarer eller retter i rummet, vil de bringe dig gratis. Flere barer, herunder karaoke, er på territoriet. Der forbereder de gode cocktails og udfører gode præsentationer af alkohol.

Havet

Området for det tidligere pensionat "Ruta" (Zatoka), hvis billeder du ser i denne artikel, går direkte til din egen strand. Mellem det og hovedområdet er en smuk promenade. Stranden er bevogtet, og de importerende købmænd kommer ikke her. Stranden her er ren, velholdt. Pladser nok til alle. Ingen går på hovedet, fortærker ikke solen, det er ikke nødvendigt fra tidligt om morgenen at tage et sted som et kuld. Stranden er godt rengjort og udlignet. Sandet sigtes med specielle italienske maskiner, smug og affald bortkastes. En redningsbåd er på arbejde til søs. Der er forskellige vandattraktioner - katamaraner, oppustelige både, hydrocykler, "bananer", "tabletter" og så videre. Du kan endda flyve med en faldskærm. Indgangen til vandet er meget blid og behagelig, vandet er rent i godt vejr. Hver morgen begynder på hotellet med en danseladning på stranden med musik.

"Ruta" (Inflow): priser

Omkostningerne ved økonomiklasse på dette hotel starter fra fem dollars om dagen. "Standard" - fra syv. Prisen for en juniorsuite eller et sommerhus ved havet er fra atten dollars, for en suite fra tredive to. Til måltider på hotellet skal du betale ekstra - mindst hundrede og tredive Hryvnia om dagen. At spise på restauranten, skal du betale 100 UAH mere. For at parkere bilen skal du betale 20 Hryvnia om dagen. Derudover skal du betale en turistskat (det svarer til en procent af leveomkostningerne).

"Ruta" (Zatoka): anmeldelser af turister

Turister, der besøgte dette hotel, er tilfredse. Pensionatet de kalder vidunderligt, værelserne er hyggelige. Mens der er konstante problemer med vandforsyningen i Zatoka, har Ruta altid været i fuld orden. Maden er lækker. På området er der haveborde med grillfaciliteter. Personalet på hotel er meget dyrkede, opmærksomme og høflige. Til nogen detaljer eller bemærkning reagerer administrationen øjeblikkeligt. Børn hele dagen optaget med animatorer konkurrencer og danse, og alt dette er inkluderet i prisen. Dem, der hviler der, bemærker ikke, hvordan tiden flyver - så meget underholdning rundt. Morgen motion, svømning, sport, udflugter, animationsbegivenheder og konkurrencer. Stranden nær hotellet er den reneste i hele Zatoka, og priserne er meget acceptable for Sortehavet. Mange gæster hviler i "Rute" i flere år i træk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.