TravelingHoteller

Jomtien Palm Beach 4 * (Pattaya, Thailand): beskrivelse og anmeldelser

Pattaya - den mest dynamiske resort i Thailand, som altid summende og nynne med liv. Den udvej er ekstremt mange facetter og forskelligartet. Hver turist kan organisere din ferie, afhængigt af dine præferencer. Der er en rolig hoteller, utrolig mange attraktioner og travle gågade natteliv. Denne artikel vil tale om en af de fire stjerne Pattaya komplekser kaldet Jomtien Palm Beach.

Lidt af dette hotel ...

Jomtien Palm Beach blev først åbnet i 2005, og siden da hvert år modtager besøgende fra hele verden inden for dets mure. Komplekset består af to bygninger af en seksten - Palm Wing, Jomtien Wing, som er forbundet med et direkte link til første sal niveau. Hotellet er beliggende i den sydlige del af Pattaya, i centrum af Jomtien Beach og fem kilometer fra byens centrum. Vejen til stål dele af udvej på blot et par minutter, og afstanden til lufthavnen 132 kilometer.

Værelser

Jomtien Palm Beach har en tilstrækkelig stor kapacitet. I alt har hotellet 723 værelser, hvoraf gæsterne kan vælge den rigtige løsning.

Den hovedfløjen Bygningen har lejligheder i følgende kategorier:

 1. 292 Superior værelser med udsigt over havet. Lejlighederne er i tre gæster og har et areal på omkring 31 kvadratmeter.
 2. 98 Deluxe værelser med havudsigt. Arealet af hvert rum 33 m.
 3. 4-værelse Præsident Suite med udsigt over kysten. Denne rummelige lejlighed (areal 101 kvm.) Udstyret med en stue og to soveværelser, og kan rumme 6 gæster.
 4. 4 Palm Suite med udsigt til stranden. Lejlighederne har 67 m firkantet område. Værelserne er udstyret med et soveværelse og en stue.

I Jomtien Wing Bygningen har lejligheder af følgende typer:

 1. 292 Superior værelser med havudsigt. Værelser område 28 m.
 2. 20 lejligheder Deluxe område på op til 40 m.
 3. 9 Mini suite (område 45 m.). Sådanne tal er opdelt i et soveværelse og stuen.
 4. 2 Palm Suite med udsigt over kysten. Omfattende lejligheder har 61 m firkantet område. og er udstyret med et soveværelse og en stue.
 5. 4 Jomtien Suite med udsigt over kysten. Størrelse 78 m kvadrat. Den er udstyret med et soveværelse og stue.
 6. 2 Præsident Suite med to soveværelser og en stue. Store lejligheder har 106 kvadratmeter område. og kan rumme seks gæster.

Samtlige værelser på Jomtien Palm Beach er udstyret med minibar, tv, pengeskab, trådløst internet, satellit-tv og te og kaffe. Badeværelserne er udstyret med badekåber og tøfler. "Room Service" er tilgængelige gæster døgnet rundt.

catering

Jomtien Palm Beach 4 * tilbyder en bred vifte af spisemuligheder: morgenmad, helpension, halvpension. Feriegæster har mulighed for at vælge den mest bekvemme løsning, afhængigt af de planlagte aktiviteter. Gæster, der planlægger at aktivt at rejse og se alle de mest interessante steder i byen, selvfølgelig, er det bedre at vælge morgenmad og halvpension, fordi de ikke kan komme der til frokost i restauranten.

Den Jomtien Palm Beach 4 * driver fire restauranter:

 1. Light House har specialiseret sig i europæiske retter.
 2. Palm Terrace tilbyder de besøgende en smag skaldyr og grillretter.
 3. Ginseng forbereder japansk og kinesisk mad.
 4. The Coral Reef - en universel institution, serverer internationale retter.

Hertil kommer, at hotellet har flere barer, der serverer snacks og diverse drikkevarer. Gåafstand til Jomtien Palm Beach Hotel er mange caféer og restauranter, kappes tilbyder retter fra forskellige verdens køkkener. Gæster, der ikke kan lide det lokale køkken kan spise i restauranter, der tilbyder europæiske og russiske retter.

Den komplekse infrastruktur

Jomtien Palm Beach 4 * har en god infrastruktur, så de turister der er alt hvad du behøver lige ved hånden. Hotellet har to swimmingpools, der er udstyret med et opholdsområde med liggestole og parasoller. En af dem er på gaden ved siden af bygningen, og den anden - på fjerde sal i en af bygningerne. Hertil kommer, at Jomtien Palm Beach Hotel har et forretningscenter med 13 mødelokaler.

På offentlige steder, vacationers har mulighed for at drage fordel af gratis internetadgang. Hotellet har en spa, renseri, vaskeri og skønhedssalon. For turister er der tre restauranter, flere barer og internetcafeer. Ved receptionen er der bagageopbevaring, der kan drage fordel af en pause. Komplekset har en meget lille, men det er også meget ren og velplejet område.

Hotellet er designet til en familie ferie, er det placeret i et roligt sted.

Sport & Entertainment

Som for underholdning, det er deres valg at Jomtien Palm Beach Hotel er ikke så stort, men stadig de er der. Gæsterne kan besøge steder jacuzzi, sauna, thaimassage, billard, bowling (12 baner). For turister, kører en karaoke-klub og et motionscenter (hans besøg er inkluderet i værelsesprisen). På stranden ferierende forventer en bred vifte af vandaktiviteter.

strand

Den bekvemme beliggenhed af Jomtien Palm Beach Hotel Resort - en af de vigtigste fordele ved hotellet. Komplekset er beliggende på strandpromenaden, på kysten det er adskilt af kun en vej. For at komme til stranden, turisterne bruger ikke mere end to minutter. Hotellet har ikke ejer webstedet på kysten, turister har mulighed for at slappe af på udstyret byens strand med en sandet overflade.

Jomtien Palm Beach 4 *: anmeldelser

Taler om hotellet, selvfølgelig, jeg ønsker at appellere til gæster af turister, der allerede har besøgt det. Om der skal anbefale Jomtien Palm Beach derefter Resort 4 * fritid og hvilke tjenester, den yder?

Den største fordel af hotelkomplekset er dens helt praktisk sted. Ikke alle hotel kan prale af sådan en tæt afstand til havet. Det er værd at bemærke, at Jomtien Palm Beach Resort 4 * er beliggende i et område med udviklet infrastruktur, så tæt på hotellet har alt hvad du behøver til turister: butikker, barer, restauranter, marked, ATM og alle former for underholdning. Hotellet er en smule fjernet fra byens centrum, kan du nå det ved tuk-tuk, som er meget ved siden af indgangen til bygningen.

Jomtien Palm Beach Hotel er et moderne kompleks bestående af to bygninger forbundet med en gangbro. Værelser to bygninger er lidt anderledes, så du bør være opmærksom på det rum du bestiller, hvis du har specielle ønsker. De mest populære blandt turister er Superior værelser. De har et standard design og fælles udstyr. Ifølge de turister, møbler og nogle værelser indretning elementer har spor af hudafskrabninger, men VVS virker fint, men ikke meget nyt. Værelserne er ingen klimaanlæg. På dette punkt er det værd at være opmærksom på, hvis tilstedeværelsen af klimaanlægget til dig er bydende nødvendigt. Desværre, i alle suiter på hotellet ikke behøver altaner og terrasser, er det ikke meget bekvemt, fordi i beach resort på daglig basis er nødvendigt at tørre den våde strand ting. Som kompensation, badeværelset stramme rebet, der kan bruges som en tørretumbler.

Superior kategori Værelserne er meget rummelige, de har alt hvad du behøver gæsterne. Daglige maid forlod en flaske drikkevand, selvom du endnu ikke har formået at bruge din eksisterende lager. Te og kaffe på værelserne gratis som en kompliment fra hotellet. Men for minibaren bliver nødt til at betale.

Rengøring af lejligheden i Jomtien Palm Beach Hotel Resort på daglig basis, samt udskiftning af håndklæder. Sengelinned er også ændret til tiden - en gang i tre dage. Om kvaliteten af det arbejde, pigerne nogle turister udtrykt utilfredshed. Normalt gæsterne forsøger at forlade et tip til rengøringspersonalet, selv om det ikke er en forudsætning.

Ikke alle værelser har udsigt over havet, hvis du har den principielt spørgsmål, er det nødvendigt at specificere alle detaljer, når booking, som udskiftning af lejlighederne i receptionen vil koste penge. For enhver forbedring af levevilkårene for hotellets personale tilbudt at gøre en ekstra afgift.

Generelt Jomtien Palm Beach Hotel værelser 4 * godt for en rolig og afslappende ferie.

Anmeldt af mad,

Jomtien Palm Beach Resort tilbyder en bred vifte af spisemuligheder. Ifølge gæster, morgenmad i hovedrestauranten er helt acceptabelt. Restauranten hal er opdelt i to dele. I et serverer europæiske retter, mens der i den anden er der en thailandsk og japansk mad til de mange kinesiske turister. I princippet er der ingen klar fordeling, så du kan vælge enhver foretrukne Morgenmad retter.

Ifølge turisterne, kan udvalget af mad på bordet ikke kaldes meget stor, men også umuligt at bo sulten, kan du altid hente noget egnet. Frugt, normalt udbydes meloner og ananas.

Hotellet er beliggende i et passende sted i nærheden af mange restauranter og caféer, hvor turister kan spise. At leve på strandpromenaden, i almindelighed, kan du ikke bekymre dig om mad, fordi der i disse steder er der altid et stort udvalg af spisemuligheder. Hertil kommer, en ti minutters gang fra Jomtien Palm Beach 4 * (Pattaya) der er et marked, der sælger en bred vifte af grøntsager og utroligt lækre frugt. Her forberede og mad, men ikke alle turisterne er i fare for at spise på gaden. Erfarne rejsende anbefaler stadig spise på de relevante institutioner for at undgå ubehagelige konsekvenser. Faktum er, at i Thailand rotter - er hyppige gæster på gaderne, så ikke risikerer sundhed og rekreation, ignorerer de grundlæggende regler for sikkerhed.

Det generelle indtryk af hotellet

Jomtien Palm Beach (Pattaya) - er en af de mest populære og eftertragtede Otley blandt vores besøgende. Den fokuserer på en familie ferie, men blandt gæsterne er der også pensionister og unge. Rolig atmosfære værdsætte komplekse for alle dem, dem, der søger at finde et roligt sted for resten. Det vigtigste kontingent af rejsende - det er russiske og kinesiske turister. Komplekset blev bygget i begyndelsen af promenaden, på tværs fra den offentlige strand. administration af hotellet finder man en temmelig stort udvalg af lejligheder, blandt hvilke der er værelser i forskellige kategorier, samt et godt niveau af service og god mad. Rimelige priser stedets tiltrække tusinder af nye besøgende hvert år.

I årenes løb, hotellet erhvervede sine faste kunder, der jævnligt kommer til Jomtien Palm Beach. Gæstevurderinger Complex (overvejende positive) er de bedste indikatorer for det arbejde, som hans personale. Sammen med de mange fordele, der er nogle ulemper på hotellet. Men de er ikke så væsentligt at ødelægge det positive indtryk af byen.

Særlig ros fortjener opmærksomme og behagelig personale af komplekset. Desværre receptionspersonale har lidt forståelse af engelsk og russisk ikke kender. Afgiften kan forklares med den told sætninger. Men når der er et behov for at forklare noget, så er der problemer, fordi videnarbejdere er begrænset til den standard sæt af ord. De fleste kyndige rejsende har tilpasset til at bruge Google oversætter på deres gadgets til at kommunikere med personalet.

Mangel på gratis internet på værelserne kan tilskrives manglerne i hotellet. Hvis du vil chatte med pårørende, så kan det kun gøres i de offentlige områder. Derudover kan du købe et kort af den lokale operatør for at få adgang til Internettet.

Gæsterne på at udtrykke beundring for en dejlig swimmingpool omgivet af grønne områder og er udstyret med vandfald og springvand. For børnene er der en lille privat dam. Generelt til hotellet komfortable nok slappe af med børn. Selvfølgelig er der ingen overdreven underholdning og børneklubber, både i hoteller i Egypten og Tyrkiet, men komplekset har et lukket område, som ikke lade fremmede.

lokale attraktioner

Krydret rejsende anbefaler ikke begrænset til en badeferie, og helt sikkert besøge de lokale attraktioner. Thailand - et fascinerende land med spændende kultur og traditioner der er værdig til opmærksomhed fra besøgende.

Ved receptionen af hotellet, turister kan nyde en sightseeing tur. Vacationers anbefaler ikke at bruge tid på sightseeing tur rundt i byen, selvom de er gratis, men er fokuseret på shopping. I Pattaya er der mange historiske steder, forlystelsesparker og interessante steder værd at besøge.

Kendskab til den udvej bør starte med kulturelle og historiske monumenter. En af dem er den store Buddha, som ligger på toppen af bakken. Der er også review sites, hvor du kan beundre den fantastiske natur i byen og gøre en smuk foto på hukommelsen.

En interessant monument er Sanctuary of Truth, der bliver bygget her i 32 år. Han menes at være bygget uden et eneste søm. Faktisk neglene anvendes i byggeri, men de bliver slagtet kun halvdelen, at inden udgangen af byggeri, kan de fjernes. Mange har tvivlet på, at templet vil blive afsluttet, på grund af de mange år af sin konstruktion, har mange dele efterhånden faldet i forfald og trænger til restaurering.

At være vidne vidundere thailandske og verden arkitektur, behøver ikke at gå langt. Du skal blot besøge den berømte Park Mini Siam, der samler miniature reproduktioner af verdens vartegn. Der er templer i Kina og Thailand, Rusland og andre lande.

For alle natur og dyreelskere Pattaya - et sandt paradis. I parken af sten på krokodillefarm, kan du se et fantastisk show med deltagelse af krybdyr. Og i landsbyen elefanter kan komme i nærkontakt med de fantastiske dyr at se, hvordan de spiller fodbold og ride deres mægtige ryggen.

I Pattaya, er Sriracha Tiger Zoo arbejder, der er væsentlig forskellig fra andre lignende institutioner. Her kan besøgende blande sig med de studerende, for at se showet med deres deltagelse, ride på elefanter og endda røre de mest harmløse indbyggere i parken med sine hænder.

Den udvej absolut værd at se parken Nong Nooch. Det dækker mere end 250 hektar. På sit område kan du se de fantastiske skulpturer skabt af urtepotter med planter. Nong Nooch - er ikke bare en botanisk have, er det en kompleks regnede beskåret planter. Parken blev oprettet som en prototype af de berømte haver i Versailles. For at komme rundt om den og se alle de sange er ikke nok, og hele dagen. Ud over den fantastiske vegetation, kan du se en interessant udstilling af elefanter, spille volleyball og fodbold.

udvej Entertainment

Mange turister, der kommer til Pattaya, ivrige efter at fordybe sig i sit natteliv. Voksen underholdningscenter ligger på den berømte gågade, der efter klokken seks om aftenen bliver til en lys allé af farvet lys. Der er restauranter, barer og klubber, dragende til sexshow. Pattaya er berømt over hele verden show af transvestitter. Musikalske forestillinger leveret med stor dygtighed, de bruger avanceret lys og musik teknologi. Højdepunktet i repræsentationerne er professionelle skuespillere-trasvestity. Bright musikalsk show fantastiske farver og dynamik.

For par besøger vandland vil være en interessant oplevelse, fuld af fantastiske oplevelser. Pattaya fungerer vidunderligt vandland, kendt for sin høje dias. Der er et separat område for børn, samt en lang række af underholdning, der vil glæde hele familien. Voksne vil sætte pris på den sande kompleks med jacuzzi og sauna og et fitnesscenter. Den underholdningscenter fungerer også karting center udstyret med high-speed bane for begyndere.

En forholdsvis ny attraktion af udvej er det flydende marked. Det blev operationelt kun i 2008. Markedet er lille i forhold til lignende jorden nogle steder. Men blandt verdens vand markedet, tager det første sted. Residential landsby på vandet er et center med underholdning, shopping og restauranter. Der er sikker på at appellere til fans af indkøbs- og underholdningsmuligheder.

i stedet for en epilog

Hvis du planlægger at tilbringe din ferie i Pattaya og søger efter et godt hotel på kysten af den udvej, kan du være opmærksom på Jomtien Palm Beach. Den populære fire-stjernede hotel tilbyder en rolig behagelig hvile og god mad, og et anstændigt niveau af service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.