Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at koge æg.

En eller anden måde, menes det, der koger æg er det simpelt nok, at selv en mand, der har aldrig været i køkkenet, nemt kan tilberede dine egne æg, selvfølgelig, i tilfælde af en nødsituation. Du skal dog ikke være så uforsigtig at tænke på processen.

De færreste tænker over det faktum, at når du ønsker at koge æg i en pose, produceret en hårdkogt, og omvendt. Alt fordi vi aldrig holde styr på tiden, og nogle bare ikke ved, hvordan at koge æg i minutter, for at opnå den ønskede konsistens og æggeblomme protein.

Der er flere måder at lave mad æg.

For det første adskiller de sig på resultatet, som vi har i processen. Vi er nødt til at beslutte at tilberede blødkogte æg eller hårdkogte.

Hvis du beslutter dig for at lave mad blødkogte æg, her er der to måder:

først: koge en lille mængde vand i en gryde, og derefter, når vandet koger forsigtigt på en ske ét æg lagt i kogende vand, lukke låget og koges i et minut. Fjern derefter gryden fra varmen og lokalisere den tid præcis seks minutter for at opnå en flydende æggeblomme og hvid krøllet.

Hvis du ønsker at, og blommen blev kogt lidt, vente et minut.

To: æggene er lagt i koldt vand og efter kogning, vi notere tiden som madlavning æg, og du kan få dem i tre minutter, vil de være halvflydende. Hvis du holder på den ene minut længere, jo længere kogt protein og blommen forbliver flydende.

Nu vil jeg fortælle dig hvordan man laver æg at blive kogt.

Æg lagt i koldt vand og bring i kog, derefter udpege syv minutter for et perfekt kogte æg. I dette tilfælde er og blommen og hvide lige så godt kogt.

Derefter (dette gælder for alle typer af madlavning æg), efter vores æg kogt som vi ønskede, skal du sørge for straks at flytte æggene fra det kogende vand i det kolde vand, ellers vil de fortsætte med at lave mad og vil enten ikke har den konsistens (hvis du kan lide en blødkogt) eller generelt overcooked.

Der er intet værre end overcooked æg. Når de er kogt længere end det burde, om blommen i en ubehagelig smag i den blå-grønne patina, og blommen bliver tør og smuldrer dårligt.

Dernæst vil jeg fortælle dig, hvordan at rengøre æggene. Hvis de er kogt hårdkogte, derefter i koldt vand kan let ramt hvert æg med en ske, så det revnede, så vandet bliver mellem skallen æg og så er det let at rengøre. For at rense ægget fra skallen helt, du behøver at gøre det under rindende vand, så alle de små korn af skaller skyllet væk med vand, og vil ikke falde på tænderne. Opdeling alle æggeskal helt, så langsomt oprenses med en tynd kappe, der glider let fra overfladen. Hvis du gjorde alt korrekt, skal ægget være helt ren og glat, hvid, og når klippe det vil være synlig æggeblomme gul til lys orange. Således kan du koge æg som en separat skål eller som ingrediens i andre retter.

Og en anden hemmelighed kogte æg. Hvis æggene er friske (mindre end tre dage), er de dårligt rengøres. Skulle udskyde sådanne æg, så de lægges i blød i køleskabet i flere dage, og så de kan spises.

Og endelig nogle interessante fakta om æg.

Det er kendt, at kalorieindhold hønseæg stiger afhængigt af antallet af madlavning æg, dvs. graden af parathed af proteinet.

shell farve har ingen effekt på æggeblomme farve og de organoleptiske egenskaber af ægget.

Hvis ægget sænkes ned vandet stiger, er det ikke egnet til konsum.

Hvert æg indeholder aminosyrer, fedt, mineraler og tretten vitaminer, som er afgørende for den menneskelige krop.

Således du nu kender et par måder at forberede æg, og derfor vil aldrig være sulten, forudsat, selvfølgelig, hvis du har liggende rundt i køleskabet et par æg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.