Mad og drikkevarerOpskrifter

Kog tyk jordbærmarmelade

Den mest lækre jordbær marmelade fra barndommen. Nogen madlavning sin mor. Og nogen gjort en særlig tur til landsbyen for at bedstemor for at komme til den spændende begivenhed - indsamling af duftende bær, hvoraf efterfølgende udarbejdet en tyk jordbærsyltetøj. Af den måde, bare glemme alt om det "hud" ... Hvad kunne være mere lækker?

Kog marmelade er et snuptag. Variationer i fremstillingen af massen. Vælg den opskrift, du har brug for ikke alene baseret på deres smagspræferencer, men også lagerkapaciteten, kvaliteten af frugten. Vi betragter tre typer af bær til madlavning. Den første kaldes "ekstra-klasse". Dette omfatter selektive store bær plukket. Køb disse yderst vanskeligt. Så du kan finde dem, så længe de er vokset i din have. Af dem får mest duftende, "elite", tyk jordbær marmelade. Gør dem noget andet betragtes som en helligbrøde, godt, hvis kun at spise frisk.

Bær bør let skylle støv. Det er vigtigt at bryde stilken efter vask, da ellers jordbærrene vil opsuge overskydende væske op. Beholder til madlavning vælge bred (ideelt, når alle bær vil danne et enkelt lag). Klassiske proportioner for marmelade fra jordbær er 1: 1. Men hvis det er muligt at reducere mængden af sukker på grund af den sødme af jordbær, så gør det. Hvis bærrene er tværtimod, for surt, velkommen til at tilføje "sand". Kog sirup. Det er simpelt. Hæld i bunden af gryden halvt glas vand (kan være mindre, hvis mængden af sukker lidt), tænde for stille ild og tilsat sukker, gradvist opløse det i sirup. Når det bliver klart og koger, sende den til bærrene. Prøv ikke at skade dem. Lad det ved lav varme indtil kogning. Skum kan genereres fra nu af. Det skal fjernes, uden at røre bærrene med en ske. Skrivning simre i en halv time, slukke og forlade indtil cool. Gentages proceduren med kogningen af afkøling og skal være mindst tre gange. Tyk jordbærmarmelade kan opnås, når al væsken er fordampet, forbliver karamel og bær selv. Density kontrolleres på følgende måde: en dråbe varm dessert ikke mister sin form, selv om overfladen, hvor du har dryppede, tilt. For en bedre og mere langvarig lagring ønskes pour marmelade er endnu ikke afkølet i sterile krukker og roll covers. Du kan lukke plast og let at opbevare i køleskabet.

Sådan koger jordbærmarmelade, hvis bærrene er ikke så smuk? Om det samme, men ikke nødvendigvis sirup. Fyld dem med sukker i de ønskede proportioner og lad den tid, så saften fra bærrene lægges i blød i den "sand", og processen med dens opløsning. Efter at sætte på svag varme og kog, som i den foregående opskrift

Tyk jordbærsyltetøj og fuldkomne vilje bær er ikke den første friskhed. Du kan bruge den tidligere opskrift, men du kan blender. Grind alt til en homogen mask, blandes med sukker og lagt i fryseren, hvis du tillader sin volumen, hvis ikke, så i det mindste en lang tid i køleskabet. Eller tilføj en pose "Zhelfiksa" (æble pektin), bring i kog, og hæld den resterende sukker, kog i tre minutter og aftappet på bredden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.