TravelingHoteller

Hotel Jaz Aquamarine Resort 5 *, Hurghada, Egypten: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Hvis du planlægger en ferie i Egypten ved Det Røde Hav, og se efter et komfortabelt hotel med fremragende service, der arbejder på en "all inclusive", at tilbuddet overveje Jaz Aquamarine Resort 5 * (Hurghada) som en passende løsning.

placering

Dette hotel er beliggende i den sydlige del af Hurghada, på den første linje. Afstanden til den nærmeste lufthavn er 13 km. Fra midten af hotellet er 16 kilometer fjernet.

Generel information Foto

Hotel "Jazz Aquamarine Resort" Hurghada (Ægypten) træder i et netværk "Jazz På hotellet, Resorts & Cruises." Dens boliger omfatter 1001 værelser Standard, Superior, Deluxe og femili femili, udøvende og suiter. Lejlighederne er udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold. For eksempel, alle lejligheder har komfortable møbler og en balkon eller terrasse, badeværelse, hårtørrer, fjernsyn, aircondition, telefon, pengeskab, minibar. Rengøring og udskiftning af håndklæder hver dag.

Hotellet har flere swimmingpools, boblebad, solterrasser, restauranter, barer, spa, butikker, internet cafeer, fitness, læge kontor, et vaskeri og meget mere.

Hotel anmeldelser Jaz Aquamarine Resort 5 * (Hurghada)

For de fleste erfarne rejsende er det ikke en hemmelighed, at i de fleste tilfælde, bedre ved disse ture, der er planlagt til at begynde godt. Faktisk denne tilgang undgår kompleksiteten og problemer masserne, og i nogle tilfælde, spare (for eksempel i billetpriser). Særlig opmærksomhed er givet til erfarne vandrere rådes valg af hotel, hvor du skal bo på din ferie. Især når det kommer til hoteller, der arbejder i form af "all inclusive". Ja, i sit område, du sandsynligvis vil bruge næsten al deres tid, efterlader det kun til gåture og ture til sightseeing. Ikke at forveksle i deres valg af mange rejsende er med til at blive fortrolig med anmeldelser af dem, der har besøgt et bestemt sted og besluttede at dele sine indtryk som de professionelle af dette hotel og dets ulemper. Dette vil tillade dig at gøre mere tæt på virkeligheden, repræsentation, hvad vil du forventer på ferie. Men søgningen og analyse af kommentarerne fra andre besøgende, tager normalt en stor indsats. Af samme, så du sparer tid, foreslår vi at blive fortrolig med generaliserede feedback-rejsende fra Rusland, der for nylig boede i "Jazz Aquamarine Resort" i løbet af deres ferie i Hurghada (Egypten). Umiddelbart skal det bemærkes, at langt de fleste kommentarer er positive, og nogle gange endda entusiastiske karakter. Efter alt, næsten alle gæster var tilfredse med dette hotel og klar til at komme tilbage her igen og anbefale det til alle venner og familie. Men vi ved alt i detaljer.

Fund boliger

At dømme efter de anmeldelser efterladt af vores landsmænd, hotelværelser og Jaz Aquamarine Resort 5 * principielt alle var tilfredse. Således, ifølge beboerne, lejlighederne er meget rummelige, smagfuldt indrettede, med en frisk renovering. Alle møbler og apparater i værelserne er moderne og i god stand. Turister også godt lide de rummelige altaner og terrasser møbleret med et bord og stole, hvor man kan sidde komfortabelt. Rejsende også bemærke store komfortable senge, hvor de var i stand til at sove meget godt. Også de besøgende var tilfredse og lydisolering. Selv de gæster, med vinduer vender ud mod poolen, ikke klage over støjen, når balkon døren lukket.

rengøring

Med hensyn til arbejdet af Pigerne, i udtalelsen af gæsterne, hun er her har sine egne karakteristika. Så ifølge dem, i de fleste tilfælde, husholdning er jævn og regelmæssig, men meget middelmådig. Hvis du ønsker pigerne en mere ansvarlig tilgang til opgaverne, så lad dem et tip. I dette tilfælde, som turister siger, dit nummer vil altid skinne med renlighed. Med hensyn til ændring af håndklæder, den producerer hver dag. Linen er opdateret flere gange om ugen. Samt udgifter stuepiger genpåfyldning bad tilbehør, drikkevand på flaske, og indholdet af minibaren.

Internet

Jaz Aquamarine Resort 5 * (Hurghada, Egypten), anmeldelser, som vi betragter som de fleste andre hoteller i dette land kan tilbyde sine gæster gratis trådløs internetadgang på værelserne. Ifølge gæsternes Jazz Aquamarine Resort "kan bruges til trådløst internet på hotellet kun i lobbyen i nærheden af receptionen. Erfarne rejsende er klogt at dem, der ønsker at altid være i stand til at være online køb ved ankomsten i lufthavnen eller i de fleste Hurghada SIM-kortet i den lokale mobiloperatør internetudbyder. Det vil koste dig alt omkring $ 15, men du kan altid være tilsluttet og være i stand til at kommunikere med deres venner og familie.

Placeringen område

Mange gæster "Jazz Aquamarine" med fornøjelse flere gange gik en tur i Hurghada. Kør til centrum fra hotellet med taxa. Der er sådan en tur, i henhold til vores landsmænd, ganske billigt. Resten af turister til at forlade hotellet ikke anbefales dog gæsterne ikke specielt klage over dette faktum, fordi på dens område er der masser af underholdning.

Således her er det udstyret med omkring tyve bassiner, hvoraf halvdelen er udstyret med en vand varmesystem, hvilket er meget vigtigt for vinteren. I nærheden af hver pulje har en solterrasse med komfortable liggestole og parasoller. Også på hotellet er flere barer, hvor man altid kan behandles med alkoholiske eller læskedrikke.

Bemærk også tilstedeværelsen af masser af turister pæne steder at gå og lave smukke billeder på hukommelseskortet. I det hele territorium af hotellet, i henhold til vores medborgere, det er meget stort, grønt, velplanlagte og velplejet.

mad

Dette spørgsmål vedrørte det store flertal af turister, især når det kommer til hotellet opererer på "ol inclusive" systemet anses af os Jaz Aquamarine Resort 5 * (Hurghada, Egypten). Således magt i dette hotelkompleks, vores medborgere, at dømme efter deres kommentarer generelt var meget tilfredse. Ifølge dem, i restauranter, der opererer i buffet-format (der er to), menuen er i konstant forandring, så du ikke behøver at spise hver dag det samme. Generelt er de retter her tilbydes en lang - .. Flere slags supper, kødretter, fisk, fjerkræ, salater, forretter, grøntsager, frugt, kager, slik, osv Der er også en børne- og kosten bord.

Hertil kommer, i "Jazz Aquamarine" driver fire restauranter "a la carte" - fisk, libanesiske, asiatiske og italiensk. Her kan du bestille mad til din smag på menuen. Bemærk, at for at reservere et bord på disse restauranter har brug for at gå videre.

Hertil kommer, at i løbet af dagen, kan gæster på hotellet spise på en af de snackbarer placeret i nærheden af poolen og på stranden. Det tjener pizza, burgere og så videre. N. Så sulten i hotellets ophold er umuligt.

hav

Som de fleste fem-stjernede hoteller i Egypten, Jaz Aquamarine Resort 5 * en privat strand. Han er her, ifølge vores landsmænd, temmelig store, sandede, ren. Men nogle turister ikke var meget tilfredse med, at op til en dybde nødvendigt at gå gennem det lave vand omkring 500 meter. Men mange ferierende gik svømning i lagunen, som ligger nær et forladt hotel. Du kan næsten med det samme være i dybet. Ud for kysten er et koralrev. Så få fat i et køb eller allerede i Egypten maske til snorkling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.