Sport og FitnessFodbold

Chilenske midtbanespiller Arturo Vidal

Arturo Vidal - chilenske fodboldspiller, der spiller for den tyske "Bavaria". I år var han 29 år, så han har, der er i den bedste form på toppen af sin karriere. Arturo Vidal taler på centrum-halv, men dette er en generalist center felt, det vil sige kan sænkes i bærezonen eller at stige til position offensive midtbanespiller.

Tidlig karriere

Arturo Vidal blev født den 22. maj 1987 i Chile, i Santiago, hvor han begyndte at spille fodbold i en alder af ti år i en lille klub akademi "Rodellino Roman." I 2004, da han var 17 år gammel, Arturo flyttet til en større klub "Deportes Melipilla", men en professionel kontrakt et år senere lavet med "Colo Colo" for hvilke og begyndte at tale i det samme år. Men den unge spiller er ikke umiddelbart i stand til at bryde ind i grundlaget for klubben, så sin debut i 2006 alene. I denne sæson, han tilbragte 20 spil, scorede tre mål. Den unge midtbanespiller så mere end overbevisende, så tiltrukket sig opmærksomhed fra europæiske klubber, og i sommeren 2007 blev Arturo Vidal solgt til den tyske "Bayer" fem millioner euro.

Flytning til Europa

Arturo Vidal, hvis biografi har lavet en skarp drejning, begyndte hurtigt at vinde en plads i startopstillingen. Allerede i den første sæson, han spillede i 33 kampe, hvor han scorede sit første mål. I alt "Bayer" chilenske brugt fire år, der kommer på banen 144 gange og markere målet 21. i 2011 besluttede dog han, at det var tid til at tage et skridt det op et hak, så accepteret tilbuddet, "Juventus" af de stærkeste klub i Italien. "Bayer" i erstatning gik til tolv og en halv million euro.

At spille for "Juventus"

I "Juventus' Arturo fik øjeblikkeligt en plads i startopstillingen, spiller i sin første sæson i 35 kampe og scorede 7 mål. Det var på denne klub Vidal fra en stærk spiller er blevet en verdensklasse spiller og en af de bedste centrale midtbanespillere i moderne fodbold. I "Juventus" atlet også brugt jeg fire år, indtil i 2015 blev han ikke kaldt München "Bavaria". Arturo enige om at skifte til en af de stærkeste klubber i verden - det var den ultimative drøm for ham. For 'Juventus' midtbanespiller har spillet 171 kampe, hvor han scorede 48 mål.

Overgangen til den "Bavaria"

München klub Vidal var en ganske vanskelig tilpasningsperiode, da han blev kritiseret for ikke alt i den bedste ydeevne, men i den anden halvdel af den første sæson, han spillede på det samme niveau. I 47 kampe, fodbold og markeret 7 mål efter fire på hinanden følgende mesterskaber i Italien vandt den første liga titel i Tyskland. I den nuværende sæson allerede spillet han 21 kampe, hvor han scorede 3 mål og gav to assists.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.