Sport og FitnessFodbold

Eremin Mikhail Vasilyevich er målmand for CSKA. Biografi af USSR-mesteren

Uheldigvis er russiske fodboldspillere i dag ikke stærke nok og i høj klasse, de er ikke efterspurgte i det førende europæiske mesterskab, derfor bliver alle unge talenter opmærksom på alle fans af denne sport. Det samme var med den unge målmand Mikhail Eremin, som syntes mange en rigtig efterfølger til den store Lev Yashin. Men hvad var skæbnen til denne spiller? Desværre var hun ekstremt trist.

Eremin Michael døde i en bilulykke i en meget tidlig alder, så han lykkedes ikke at opnå store højder i fodbold, selvom han havde en utrolig fremtid. Hvis du ikke har hørt om denne unge spiller i slutningen af firserne og begyndelsen af 1990'erne, så skal du læse denne artikel. Her indsamles oplysninger om denne talentfulde målmand, som lige begyndte at afsløre sit talent, da han blev overhalet af en ond sten. Eremin Mikhail levede altid i hjerterne af CSKA Moskvas og russiske fodbolds loyale fans.

Ungdomskarriere

Eremin Mikhail Vasilievich blev født den 17. juni 1968 i byen Zelenograd. Fra en tidlig alder begyndte drengen at spille fodbold og blev opdraget i den lokale børns sportsskole, men det blev hurtigt spottet af hovedstaden. Som følge heraf blev Mikhail tilbudt at flytte fra Zelenograd til Moskva, hvor han allerede kigget tæt på USSR CSKA's førende klub. Eremin var naturligvis glad, han var ganske tilfreds med denne udvikling af begivenheder. Da han var i Moskva SDYUSHOR, som er under ledelse af CSKA, forsøgte han at demonstrere alt, hvad han kunne se og anerkendes i ham som et talent og en lovende målmand, der kunne udføre mirakler i fremtiden. Eremin Mikhail havde fremragende indikatorer, men langt fra straks blev hans drømme til virkelighed. Han havde en ekstremt vanskelig rejse til topmødet.

Tidlig karriere i CSKA: 1986

Eremin Mikhail Vasilyevich er en legende om sovjetisk sport, men han gik ikke straks. Da han blev atten i 1986, er det tid til at underskrive en professionel kontrakt. Alle spillere, der er mindreårige, er i klubsystemet på grundlag af en ungdomsaftale. Han bekræfter at spilleren studerer i klubsystemet, men er endnu ikke hans professionelle del. Når han bliver 18, beslutter klubben om atleten er talentfuld, hårdtarbejdende, om han viste sig godt. Og hvis ledelsen beslutter at spilleren fortjener en kampagne, så tilbyder de ham en professionel kontrakt med en seriøs løn og en mulighed for at vise sig i hovedholdet.

Zelenogradsky dreng prøvede sit bedste, så han underskrev kontrakten, som han drømte om, men han havde endnu ikke noget sted i basen. Alle så at atleten er talentfuld, men ingen skulle lægge på en af de vigtigste positioner hos en meget ung og ukendt spiller. Derfor begyndte hans forestillinger for CSKA Eremin Mikhail Vasilievich i en dobbeltseng, hvor han i den første sæson spillede ti kampe på højeste niveau. Det ser ud til at tiden for forandring er kommet, men nej. Forvaltningen af klubben fandt ikke, at den unge spiller er klar til at blive holdets vigtigste målmand.

Anden sæson i en dobbelt: 1987

Alle ved, at Mikhail Eremin er målmand for CSKA, som blev en legende. Men i 1987 om denne 19-årige fyr, der ikke spillede en enkelt kamp for hovedholdet, var det umuligt at sige dette. I løbet af sin anden sæson blev Misha allerede den vigtigste målmand for CSKAs andet hold og begyndte at spille meget oftere, men han fik alligevel ikke lov til hovedholdet.

Naturligvis gik målmanden ikke til det, så det blev besluttet at sende ham til en anden stor sovjetisk klub i Moskva, "Spartacus." Der skulle han tilbringe en og en halv sæson, hvorefter han måtte vende tilbage til CSKA. Så det viser sig, at Michael Eremin, målmand af CSKA, blev målmand for "Spartacus". Men hvad ventede han på den nye klub?

Overgangen til "Spartacus": 1988

Eremin Mikhail, hvis sportslige liv var forbundet med CSKA, befandt sig i et helt nyt miljø. Heldigvis behøvede han ikke at flytte til en anden by, da "Spartacus" også er en Moskva-klub. Naturligvis forventede ingen, at den 20-årige fyr på et nyt sted vil blive overdraget et sted i hovedholdets port. Eremin blev igen målmand i en dobbelt, men hans resultater er blevet meget bedre.

For ti kampe i "Spartacus" savnede han tre gange mindre bolde end otte spil i CSKA. Forvaltningen af Moskva klubben så, at målmanden var ret stærk og lovende, så i oktober 1988 spillede Eremin sin første officielle kamp. Det var et spil i Sovjetunionens fodboldforbundskamp mod Torpedo Neftchi. Misha kom på som en erstatning i anden halvleg og savnede ikke et eneste mål. Kampen sluttede med Moskvas "Spartacus" nederlag, men blev samtidig inspireret af det unge talent.

Så begyndte dannelsen af en af de mest bemærkelsesværdige sovjetiske unge målvagter, hvis navn var Eremin Michael. Fodboldkarrieren for dette målmandsgeni var lige begyndt, og mange forudsagde allerede en stor fremtid for ham.

Slut på ophold i Spartak: 1989

Eremin Mikhail, hvis fotografier begyndte at ses i mange sportspublikationer i Sovjetunionen, spillede alle 90 minutter i de resterende to kampe i Cup of USSR Football Federation, der erstatter den litauiske målmand Gintaras Stauche. Den første kamp var med Moskva "Torpedo", og han var ikke den mest behagelige for Mikhail. Allerede i det 22. minut blev der tildelt et straffespark til målet om Spartak, som atleten ikke kunne afstå, og i det 57. minut blev det andet mål scoret. Som følge heraf tabte "Spartacus" 1: 2, men det andet spil var meget mere succesfuldt for Eremin.

I konfrontationen med Moskva "Dynamo" viste den unge målmand sig fra den bedste side og gik ikke glip af et enkelt mål, mens hans holdkammerater formåede at score. "Spartacus" vandt en efterlængt sejr. Dette spil var den sidste til Eremin i "Spartacus", fordi han ventede på en triumferende tilbagevenden til sin indianske klub CSKA.

Tilbage til CSKA Moskva: 1989

Hvornår i foråret 1989 vendte den unge målmand tilbage til placeringen af hans hjemland, han blev mødt meget varmt der. Og fremskridt i sportsplanen var indlysende. Michael Eremin, hvis biografi i CSKA udviklet før ikke den bedste måde, fik straks et sted i basen. Og denne chance har den talentfulde spiller brugt mere end succesfuldt. Han spillede i 18 spil, mens han forsvarede de første fem kampe til nul.

Han savnede for første gang kun i en kamp med "Kairat" fra Alma-Ata, hvor CSKA tabte 1: 2. Men selv den succesfulde optræden af den nye målmand hjalp ikke klubben i 1989 til at klatre podiet for mesterskabet i Sovjetunionen. Det samme gælder for USSR Cup, hvor klubben gik i lang tid og selvsikkert med at have slået "Kapaz", "Falcon" og "Dnepr" på vej. Men kampen med Volgograd "Rotor" blev afgørende.

I den alvorligste konfrontation tabte muscovitterne stadig 2: 3, der flyver ud i 1/8 finalen. Selvom Korneev scorede det første mål, fulgte der tre returbolde, og Broshins andet mål på 84 minutter kunne ikke redde situationen. Under alle omstændigheder viste Mikhail Eremin sig bedst af alt: i 22 kampe i mesterskabet savnede han kun ti mål. Men i Cupen gik det ikke godt for ham, og i fire spil tog han bolden ud af nettet så mange som syv gange (næsten halvdelen af dem savnede atleten i sidste kamp med "Rotor"). Næste sæson blev næsten stjerne for både Yeremin og hele holdet.

Kæmp for titlen: 1990

Naturligvis med dette spil blev stedet for den vigtigste målmand straks modtaget af Mikhail Eremin. CSKA fandt sit geni, og nu håbede klubben, at han i lang tid ikke behøver at tænke på, hvem der skal tage plads ved porten. I den nye sæson i 15 kampe savnede Eremin 13 mål, hvilket viste sig at være et meget godt resultat. Hvis CSKA var heldig lidt mere, så kunne klubben vinde mesterskabet. Det ville være det første mesterskab for Michael, men CSKA afsluttede mesterskabet kun på andenpladsen.

Det er værd at bemærke en interessant kamp i mesterskabet: et møde i CSKA Moskva med "Rotor". Det er interessant, at hærlaget kunne hævne sig for sidste års nederlag i cupen. CSKA vandt med en score på 1: 0 stort set på grund af det faktum, at Eremin afspejlede sin første straf i sin karriere.

Hvad angår USSR Cup, har Eremin stærkt hjulpet sine holdkammerater til at nå semifinalerne, hvor klubben desværre tabte til Dynamo Kyiv med en score 2: 4. Således passerede 1990 til CSKA under sloganet "overalt det andet". Men det sluttede ikke, for i det næste år kunne hærholdet opnå et utroligt resultat.

Ungdoms EM: 1990

Før man overvejede CSKA's resultater i 1991, er det nødvendigt at være opmærksom på, at den 21-årige målmand forsvarede farverne på det ungdomsholdende fodboldhold på det tidspunkt og sammen med andre unge talenter kunne bringe holdet til sejr på det europæiske ungdomsmesterskab i 1990. Dette var en fremragende præstation, da hovedlandsholdet ikke vandt seriøse trofæer siden 1960. Derfor gav selv sejren i ungdoms turneringen håb om, at denne generation af unge talenter vil vokse og blive rygraden i det nye stærkere hold. Men denne præstation er stadig paled før, hvad Yeremin formåede at nå i 1991, fordi det var et fænomenalt resultat.

Samlet succes: 1991

I 1991 var den unge målmand stadig hovedparten af CSKA, så du kan trygt sige at atleten bragte meget til klubben, som endelig formåede at nå mesterskabet i en vanskelig kamp. Med Eremin i hjertet af hæren har holdet formået at næsten aldrig tabe. En undtagelse var en kamp med den tidligere målmandsklub Moskva "Spartak", hvor Mikhail savnede to ubesvarede mål. Men ellers fungerede både målmanden og hele holdet perfekt.

19. juni 1991 blev det kendt, at Mikhail Eremin er USSR's mester. Det var så, at den produktive tegning med Dynamo Kiev satte en stopper for mesterskabet, som blev tilbage til hærholdet. Men det er ikke alt, det er værd at fortælle, i betragtning af dette års Michael i CSKA. Faktum er, at sejren i mesterskabet ikke var den eneste - hærklubben formåede at vinde et andet vigtigt trofæ, Sovjetunionen.

I kvartfinalerne mødtes klubben med en meget stærk modstander - Minsk "Dynamo". Men resultatet var fantastisk - CSKA i stigende grad, besejrede Minskers med en score på 4: 1, og Eremin i denne kamp missede ikke en enkelt bold. I hans sted var reserve målmand Guteev, da der var et mål for prestige i porten CSKA. I semifinalerne var modstanderen endnu mere formidabel - det var Moskva-klubben "Locomotive", som på den tid blev betragtet som en af de stærkeste i hele Sovjetunionen.

Igen viste CSKA, at 1991 blot er forpligtet til at blive en hær. Tre ubesvarede mål blev scoret i porten til "Locomotive", og klubben Eremina gik til finalen, hvor han allerede ventede på Moskva "Torpedo". Den endelige kamp, holdt 23. juni 1991, var, fordi hæren ikke er så enkel og ligetil som de to foregående. Første halvleg var kæmpe, men i det 43. minut scorede Tishkov et mål for hærlaget i skabsrummet. Og hvis tiden og slutningen var, kunne resultatet af kampen være anderledes. Men i det 45. minut udlignede Korneev partituret, og anden halvdel begyndte med et rent ark. Korneev gentog sin succes i det 67. minut, men den 75. samme Tishkov udlignede scoren og genoprettede status quo. Og kun på 80 minutter i ti minutter før slutningen førte Sergeev sit hold videre og sikrede CSKA sejr i cupen.

Denne dag skulle være utrolig glad, fordi hærlaget formaliserede mesterskabet dobbelt og vinde to trofæer på én gang. Men de lykkelige begivenheder blev overskygget af den hændelse, der skete senere om aftenen.

Landsholdets fremtoning

Før man taler om, hvad der blev overskygget den 23. juni 1991, er det nødvendigt at se på Eremins forestillinger for landslaget. Du vidste allerede, at han vandt det europæiske ungdomsmesterskab, men kunne han opnå noget i Sovjetunionens hovedhold. Desværre var atleten for ung, så han kunne ikke konkurrere med de mere imponerende målmænd. I løbet af hans korte karriere holdt Michael kun to venlige kampe i landsholdets T-shirt.

Den første var i slutningen af august 1990 - da blev Sovjetunionen nationalt hold mødt med Rumæniens landshold. Eremin, som kun var 22 da, viste sig for at være i førsteholdet. Men allerede i det 13. minut blev der tildelt en straffe til Mikhails mål, som Lakatush selvfølgelig realiserede. USSR-holdet forsøgte i lang tid at genvinde, men kunne ikke - det førte kun til, at Eremin i 64 minutter savnede et andet mål allerede fra Lupescu. Kun på 71 minutter var Mikhailichenko i stand til at ramme porten til den rumænske målmand Stel. Kampen sluttede med et nederlag i USSR-holdet med en score på 1: 2.

Det andet spil, hvor Eremin deltog, blev afholdt i oktober samme år 1990. Derefter blev fjenden israelere. Michael startede kampen på bænken, hvor han så allerede i tredje minut, scorede Yuran det første mål mod det israelske hold, og på den 19. succes støttede Litovchenko. På 70-tallet kom Eremin som en erstatning, der tillod hvile i denne kamp ved porten Cherchesovu, og hans tyve minutter holdt han porten til slottet. I 80 minutter blev det tredje mål scoret, hvis forfatter igen var Juran, og den anden (sidste) kamp af Eremin til holdet var vellykket. Desværre var tredje gang at bære en T-shirt fra USSR's landshold ikke bestemt til en ung fodboldspiller.

Den tragiske død

17. juni 1991 Michael Eremin, hvis præstationer på det tidspunkt var stadig ret knappe, fejrede sin tredive fødselsdag. To dage senere skulle han lege med Dynamo Kyiv, hvorefter det blev kendt, at CSKA var Sovjetunionens nye mester. Denne gang formåede klubben at vinde guld, ikke sølvmedaljer, som det var det foregående år. Og fire dage senere blev Moskva "Torpedo" besejret i finalen i USSR Cup. Det var en rigtig triumf for hele klubben, og især for den unge målmand. Og festlighederne ville være meget lange, hvis de næsten blev straks afbrudt af sorg.

24. juni Michael med sin ven på bilen kom hjem efter CSKA Moskvas utrolige sejr i Sovjetunionen. Alt var fint, Eremin var i passagersædet, mens hans ven kørte. Intet foreshadowed problemer, men pludselig sprængte bilen hjulet. Føreren tabte kontrol, bilen tog til den modkørende bane, hvor der var en forfærdelig kollision med bussen, hvor han afsluttede sin lovende karriere, Mikhail Eremin.

Bilkrasen berøvede ham desværre ikke kun en stor fremtid i stor fodbold, men også i livet. Mikhail blev taget til hospitalet, hvor han opholdt sig i koma i omkring en uge, hvorefter han døde af hans skader den 30. juni 1991. Læger sagde, at han desværre ikke havde nogen chance for at overleve - skaderne var for alvorlige.