HjemlighedHavearbejde

Vi forstår at plante et æbletræ i efteråret

Det skal plantes, når æbletræ i sin have, at det kan give dig fremragende fordele i mindst 20-30 år. Det største problem er, at nybegyndere gartnere ofte ikke kender massen af elementære ting. Af den måde, og når at plante æbletræer? I efteråret - den bedste tid.

Ja, nogle fagfolk, der praktiserer foråret plantning (især når det er tørt efterår). Men efteråret type, der foretrækkes, da det giver tid til sætteplante afhængighed og forberede den efterfølgende vækstsæson.

Jorden skal være tilstrækkeligt milde og godt permeabel for vand og lufttilførslen, og dybden af grundvandet kan ikke være højere end to meter.

Hvis du ønsker at plante flere træer, det er et hul på tre meter mellem hver frøplante, og mellem rækkerne - seks meter. Siden efteråret et æbletræ til at plante?

Du skal vide, at en grav for de planter forbereder strengt for måneden. Jorden er gravet reces diameter på en meter og en dybde på 0,7 m. Det øverste lag af frugtbar jord fjernes og dannet separat.

Derefter fovea centrale stift er drevet med en diameter på 5 cm. Den øvre del skal rage ud over hullet på 0,4 m. At holde ikke rådnet, dens bund korrekt brændt i flammerne.

Før du plante et æbletræ i efteråret, skal du forberede jorden blandingen. Til dette skud frugtbar jord blandet med tørv og humus, føjet til lerjord og sand endnu. Derefter bliver den opnåede blanding fyldes i hullet, skal den resterende del af jordoverfladen dannes mound (margin for krympning).

Da planten et æbletræ i efteråret kun mulig på det grundlag, at sætteplante vil være helt rask, hvordan man kan inspicere det. Skær nogle rødder til spidser, hvis skive er hvid, at de er i live og ikke over-tørret. Patienter og tørret op det sted, du ønsker at skære, at tilsløre den resulterende sår haven banen.

Derefter er et forberedt sted gravet hul, hvor dens diameter skal svare nøjagtigt til den for diameteren af rodsystem træer. Læg gødning kræves (afhængigt af din placering), og de drys kompost så, at trærødder ikke bliver brændt.

Før hvordan at plante et æbletræ i efteråret, skal du beslutte, om de punkter i kompasset. Det skal gøres for at arrangere en landing pind (som hamrede ind i den tidligere udgravet pit) på den sydlige side af æblet. Samt, bør kimplante plantes således at roden kraven steg over overfladen af jorden på 5 cm.

I intet tilfælde kan ikke begrave den i jorden, som i dette tilfælde, dit træ er usandsynligt, at bringe mindst én afgrøde. Ovenstående er heller ikke det værd, fordi i den varme sommer æble simpelthen tørre op.

Når plantning er nødvendigt omhyggeligt rette rødderne i hullet, dække dem med jord og en lille vagabond. I processen med at falde i søvn rod kimplante jorden skal lejlighedsvis rystes, således at hulrummene mellem rødderne jævnt fyldt med jord.

Efter dette, bundet til et træ plantning pind. Vand kimplante med to eller tre spande vand, hvorefter overfladen af jorden barkflis humus.

Vi håber, at du har lært at plante et æbletræ i efteråret. Læs denne vejledning omhyggeligt, og du kan begynde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.