HjemlighedKonstruktion

Garage: bygning med deres egne hænder. Hvordan man opbygger en garage

Hvordan til at bygge en garage? I de fleste tilfælde, at det er nødvendigt at tænke over hans bil entusiaster begynde efter købet af køretøjet. Men for at bygge en lagerplads til maskinen kan endda længe før sin overtagelse, tomgang og det vil helt sikkert ikke være ledig.

Til at begynde opførelsen af hovedstaden af garagen kan være på separate grunde, kooperativer, er en anden mulighed - at medtage den i planen for opførelsen af nye private huse. Vælg det sted til opførelse af garagen er bedst baseret på bekvemmeligheden af sin placering i forhold til det sted, sin egen bopæl.

typer af garage

Afhængig af den valgte variant af konstruktion og indretning af garager er opdelt på følgende måde:

  • fritliggende;
  • Knyttet til huset og andre bygninger;
  • bygget ind i huset.

Hvis vi taler om den sidstnævnte type byggeri, anlæg af en sådan mulighed er den mest tidskrævende og dyrt, da det kræver sin plan om at udvikle opførelsen af en yderligere fase af bogmærker fundament i et privat hus. Samtidig har disse garager ikke tage for meget plads på grunden, og der de kan fra deres eget hjem.

Garage i form af en forlængelse på mindst praktisk at bruge. Dens varme og forbindelse til kommunikation, som i den tidligere version, er det muligt direkte fra huset. Men i modsætning til den indbyggede i en garage vil tage en masse dyrebare plads.

Som for løsrevne versioner, byggeprojektet af denne type kræver yderligere garage affald til æglæggende kommunikation, tilslutning til el, varme.

Valget af placering til opførelse af

Vælg et sted skal være baseret på de gældende bygningsreglementer. Naturligvis efter et passende sted er fundet, skal du få relevante tilladelse til at bygge en garage.

Hvis en beslutning om opførelse af bygninger flugter med væggen eller hegnet, må vi ikke glemme, at fremtiden for den åbne port af garagen ikke bør være at blokere kørebanen og hindre den frie bevægelighed for køretøjer og fodgængere.

Ifølge ilden skal overholdes sikkerhedskrav væk fra deres egen garage til de nærmeste beboelsesejendomme på 10 eller 15 meter under tilstedeværelse af en polymer belægning for at beskytte hjem.

materialer

Efter at have defineret den type garage og opførelse af et sted, skal du vælge den mest overkommelige, passende pris og kvalitet materiale. Den mest almindelige løsning er langt opførelsen af garagen af skumblokke, metalkonstruktioner, mursten og sten. Tager den endelige beslutning om valg af materiale til bygning, er det nødvendigt at stole på udsigterne for fremtiden, og brugervenligheden af strukturen, nuancerne i arbejde, personlige evner og præferencer.

Det bedste valg for de fleste bilister i form af rimelig pris og bred tilgængelighed af materiale er mursten. Men et godt alternativ ville være opførelse af en garage her fra skum blokke, slagger blok, beton blokke. Beslutningen om opførelsen af murstensbygninger ser nu virkelig berettiget. En sådan konstruktion ikke blot er mere solid, end metallet, men har også fordelene ved hele massen. Af gode grunde, mursten garager kaldes kapital.

lægge fundamentet

Baseret på den type jord og de valgte byggematerialer Beslutningen om udlægning af plade eller strimmel fundament. Ofte fritliggende garage bygget på stribefundamenter. Grave under dem særlige grøft rundt langs kanten af den fremtidige konstruktion. Ved tilstedeværelse af den faste jord fundament forskalling bygget til et land del. Den skjulte del fyldes med armeret beton i renden.

Til at begynde med forberedt skyttegrav, som er grundlaget for det grundlag, som at placere en garage. Opbygning af deres egne hænder indebærer oprettelsen af fundamentet, dybden af, som ikke er mere end en meter, hvilket er helt nok for indenlandske breddegrader, baseret på dybden af jord frysning. Det er nødvendigt at lægge en grøft bredde på lidt mere end en mur af garagen.

Bunden af brønden er fyldt med et lag af sand til en tykkelse på ca. 5 cm og fugtet med vand, og derefter forsigtigt komprimeret. Dernæst en metal anker og kører hende hælde beton. Efter udlægningen anbefales fundamentet til at forlade det for et par måneder til at designe en god tør.

vægelementer

Hvis den grundlæggende bygning mursten materiale blev valgt til at klare sig bedre i at lægge et enkelt lag. Dette kræver pudsning vægflader på begge sider af dem. Til blokstruktur er blevet et attraktivt udseende, nok til at male væggene med facade maling eller sætte en flise. Disse typer af beklædning perfekt modstå fugt. Baseret på design overvejelser, at udvendig trim på væggene i garagen klarer sig bedre med et øje på forekomsten af andre bygninger, der ligger på sitet.

gate

Robuste porte er en af de vigtigste elementer, der er udstyret med en garage. Opbygning af deres egne hænder gjort, så de kan udføres ved hjælp af en metaldør. Bedste mulighed for en sådan kooperativ garage. Montering af metal gate kræver kun installation åbning og i den endelige fane væg. Samtidig den bedste, mest bekvemme løsning i opførelsen af garagen, er integreret i stuen kan blive en automatisk port.

tag

Udvikling af en handlingsplan før du bygger en garage, skal der lægges særlig vægt på udvælgelsen af materialer til at lægge tag. Når det første er der behov for at spare budgettet for byggeriet, til at vælge som materiale til belægningen en bedre skifer plader. Når der er tilstrækkelige midler kan anvendes en metalprofil eller metal tagdækning ondulin.

Den enkleste løsning ville være opførelsen af et halvtag, som består af en kontinuerlig drejning, tværbjælker og shalevki. Lignende designs er meget udbredt i opbygningen af overkommelige garager, fordi de ikke kræver betydelige udgifter af ressourcer, energi, og har en høj grad af pålidelighed.

Bjælker Shed tagene anbringes i specielt præparerede åbninger, der skal tilvejebringes i projektet, hvorefter vil blive bygget garage. Opbygning af dine egne hænder kan gøres med æglæggende mursten oven på bjælkerne, eller fastsættelse på metalbeslag.

I løbet af de bjælker fremtidige indestængte taglægter naglet. Dette gøres ved hjælp af et fast stof kantede brædder eller shalevki. Nail kasse bør være så ikke at efterlade store huller i strukturen.

Næste stablede vandtætningsmidler, såsom tagpap. Således sætte det følger nedefra, hvilket skaber en overlapning af materiale i området fra 10 til 15 cm. Når alt arbejde er naglet med søm eller skifer passe en anden ekstern tagdækning.

Warming

De fleste garager behøver ikke særlig efterbehandling. Dog vil ingen skade være at bruge en konventionel cementmørtel, som du kan overskrive garagen. Opbygning af deres egne hænder på samme tid kræver en opvarmning rum, hvis mindst primitive opvarmning ikke er fastsat deri.

Som en simpel billig isolering til garagen kan anvendes skumplade. At sikre pålidelig isoleringsstrukturen tilstrækkelig aftages styling skum tykkelse på 5 cm. Som en variant er det muligt at anvende et varmelegeme i form af mineraluld, med efterfølgende pudsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.