HjemlighedKonstruktion

Cement mørtel: Sammensætning og fremstilling

Cementopslæmningen er et meget holdbart materiale, det sætter hurtigt og hærder i luft. Starter sin indstilling ved en temperatur på 20 grader forekommer i omkring tre fjerdedele af en time. Opløsningen bør anvendes senest en time efter dens fremstilling, da det ellers mister sin styrke. Der er en række af cement - det afhænger af dets komponenter. De fremstillede opløsninger på deres grundlag har forskellige trykstyrke.

Hvordan laver cementmørtel

Til fremstilling af cementopslæmningen skal finkæmme sand og cement gennem en sigte med en huldiameter på 3 mm. Ingredienser er afmålte volumetriske doser og blandet indtil homogenitet, og om nødvendigt sigtet igen og den tørre blanding blev tilsat vand, indtil en ønsket tykkelse.

Til udlægning rør over taget er gjort mere kompliceret mørtel bestående af fyldstof og to bindingskomponenter: sand, cement og kalk kit. I dette tilfælde, skal du tilføje en del cement til tre dele kalk til 15 dele sand.

Gylle bliver brugt til at udarbejde konkrete blandinger. Laid friske beton cover chips eller mattering, rigeligt befugtning vand. Dette er især gjort i de første fem dage efter placering af forskallingen, til disse formål anvendes også polyethylenfilm, der skaber en damp effekt.

Cement mørtel: Sammensætning

Cementmørtel til opførelse kan købes eller gøres uafhængigt ved blanding i visse forhold mellem cement og sand (fra 1 til 3, afhængigt af make up 1 til 6). Det skal erindres, at manuelt producere en løsning ikke kun kedelig, men det er næsten umuligt at fordele alle de komponenter, uden den rette erfaring. Praktisk at bruge mixeren (mekanisk eller elektrisk), som kan både købes og lejes, lånt fra venner.

Meget populært er en cementopslæmning, som blev anvendt til enheden murværk. Dette kan gælde to typer af løsninger - cement og cement-kalk. Med den første type rejsning bærende vægge og andre elementer, mens der anvendes den anden sammensætning til visse typer papirer (kobling indervæggene), og det tilføjer kun en lille del af cement.

Hvis mørtlen benyttes om vinteren, er det nødvendigt at bruge frostvæske tilsætningsstoffer, som ikke tillader frysning løsning. Stadig, ved en temperatur under 20 grader cement masse er bedre ikke at gøre, eftersom disse komponenter ikke virker. Ved hjælp af en opløsning af forskellige tilsætningsstoffer kan også gives den nødvendige fleksibilitet og mobilitet. At forøge duktiliteten opløsning fagfolk almindelig shampoo tilsat ved at hælde en halv liter af et stof i en kubikmeter af cementen vægt. Saltet er som en frostvæske tilsætningsstoffer, trods talrige anbefalinger, hæld bør ikke være at undgå fremkomsten af opblomstring.

Cement og beton producere varmebestandig blandinger, som anvendes til produktion af monolitiske strukturer foci med en åben ild, til en brændkammer eller ovn murværksblokke. At oprette en brandhæmmende ildfaste løsninger anvendt følgende komponenter og proportioner. Hvis opløsningen skal anvendes til at skabe læsioner med en åben ild, tage cement mark ikke er lavere end 400. Til den ene del blev tilsat to dele knust sten, bestående af røde mursten, to dele af kvartssand eller fra fint rødt ildfast mursten, og en tredje af fint sand. At skabe brændkammeret tage den samme cement, knuste sten af mursten og ildfaste sten almindelig sand i forhold 1: 2: 2: 0,33.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.