HjemlighedKonstruktion

Udfør transformer beregning

Udformningen af en typisk simpel transformer. Den består af en jernkerne, to spoler med trådvikling. En spole kaldet den primære, sekund - sekundær. Udseendet af vekselspændingen (U1) og strøm (I1) i den første spole formen i sin kerne en magnetisk flux. Det skaber EMF direkte i sekundærspolen, som ikke er fastgjort til kæden, og har den kraft af energi, lig med nul.

Hvis kredsløbet er forbundet og forbrug sker, fører det til en proportional stigning i strømstyrken i den første spole. Denne model af kommunikation mellem vindingerne forklarer transformationsprocessen og omfordeling af elektrisk energi, som er inkluderet i beregningen af transformatorer. Idet alle spolerne af den anden spole er serieforbundet, opnået ved den kumulative virkning af emf vist på enderne af indretningen.

Transformatorer samles således, at faldet spænding i den anden spole er en lille brøkdel (2. - 5.%), som gør det muligt at tage antagelsen om lighed på sine ender U2 og EMF indikatorer. Antal U2 vil være mere / mindre fald, hvor stor er forskellen mellem antallet af drejninger af de to spoler - N2 og N1.

Forholdet mellem antallet af trådlag kaldes udvekslingsforhold. Det er defineret ved formlen (og betegnet med bogstavet K), nemlig: K = n1 / n2 = U1 / U2 = I2 / I1. Ofte dette tal ligner et forhold på to heltal, fx 1:45, hvilket viser, at antallet af drejninger af en af spolerne 45 gange mindre end denne anden figur. Denne andel er med til at udføre beregningen af den nuværende transformer.

Elektriske kerner producere to typer: W-formet, rustning, forgrenet magnetisk flux i to dele, og U-formen - uden adskillelse. At reducere det sandsynlige tab af stang fremstillet ikke er kontinuert, men er sammensat af enkelte tynde lag bliver isoleret fra hinanden ved papir. Den hyppigste cylindriske form: frame overlejres på den primære vikling, monteret flere papirkugler, og oven på denne hele sekundært lag viklet tråd.

Beregning af transformeren kan medføre nogle vanskeligheder, men designeren-elsker vil komme til hjælp af de forenklede formler angivet nedenfor. Pre nødvendigt at bestemme indholdet af spænding og strøm kræfter individuelt for hver spole. Beregnede effekt af hver af dem: P2 = I2 * U2; P3 = I3 * U3; P4 = I4 * U4, hvor P2, P3, P4 - effekt (W), stabelbare viklinger; I2, I3, I4 - stærkstrøm (A); U2, U3, U4 - Spænding (V).

For at bestemme den totale effekt (P) i beregningen af transformatoren skal indtaste sum indikatorer enkelte viklinger, og derefter ganget med en faktor på 1,25, som tager hensyn til de tab: P = 1,25 (P2 + P3 + P4 + ...). I øvrigt vil værdien P beregne koretværsnit (i cm): Q = 1,2 * kor.kv.P

Derefter følger en procedure til bestemmelse af antallet n0 af vindinger pr 1 volt ved formlen: n0 = 50 / Q. Som et resultat, finde ud af antallet af drejninger af spolerne. For det første, idet der tages hensyn spændingsfaldet i transformatoren, vil det være lig med: N1 = 0.97 * n0 * U1
For resten: N2 = 1,3 * n0 * U2; n2 = 1,3 * n0 * U3 ... Diameteren af eventuelle ledende viklinger kan beregnes efter formlen: d = 0,7 * kor.kv.1 hvor I - strømstyrke (A), d - diameter (mm).

Beregning af transformeren giver dig mulighed for at finde strømstyrken af magt sheathe: I1 = P / U1. Det forbliver ukendt størrelse plader i kernen. At finde det nødvendigt at beregne den snoede område af kernen kasse: Sm = 4 (d1 (q) * n1 + d2 (q) * n2 + d3 (q) * n3 + ......), hvor Sm - område (kvadratmillimeter. ), alle viklinger i vinduet; d1, d2, d3 og d4 - Diameter (mm); N1, N2, N3 og N4 - det antal omgange. Under anvendelse af denne formel beskriver ujævn vikling, wiren isoleringstykkelse, den del, der optages af rammen i lumen af kernevinduet. Ifølge den opnåede værdi af området er udvalgt speciel størrelse plade til fri placering af spolen i dens vindue. Endelig er det nødvendigt at kende - tykkelsen af det centrale sæt (b), der opnås fra formlen: b = (100 * Q) / a, hvor a - bredden af midterpladen (i mm); Q - på pladsen. Se Den sværeste del af denne proces, -. At udføre beregningen af transformeren (en søgning bar element med en passende størrelse).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.