SundhedPræparater

Gips opvarmning: klassificering, terapeutiske egenskaber og anmeldelser

En patch som et terapeutisk middel i vid udstrækning anvendes i medicinsk praksis. Det er let at bruge og giver lindring for mange lidelser. En medicinsk gips i den moderne verden har allerede et andet navn - et transdermalt terapeutisk system (TTS). Det er virkelig det hele designet af leveringen af de nødvendige materialer til det rette sted. Lægemidlet langsomt frigives fra overfladen af plasteret og gennem de øverste lag af huden (dermis) trænger godt ind i kredsløbssystemet. Ud over plasteret, udgivet mere film med lignende egenskaber.

Fordele TTS (transdermalt terapeutisk system)

 • Komforten af brug.
 • Medicinen er ikke skadeligt for maven, fordi det omgår det.
 • Det aktive stof er hurtigt leveret til problemområde.
 • Du kan hurtigt afbryde behandlingen med negative reaktioner.
 • Muligt at reducere dosis af lægemidlet, da det ikke vil være forgæves brugt i fordøjelseskanalen.
 • Hastigheden af lægemiddelfrigivelse kan styres.
 • Veltolereret hos børn.

Plastrene kan udføre forskellige opgaver, for eksempel mindske smerter, bidrage til at opnå en vis koncentration af lægemidlet i kroppen. Men oftere bliver de brugt som opvarmning agent.

Klassificering af medicinske plastre

En lang række af lim er nu tilgængelig til salg. Hver art har sine formål, fordele og ulemper.

Ortopædisk. I sammensætningen er der stoffer, der stimulerer produktionen af brusk, beskytter brusk fra ødelæggelse, hjælpe med til at genoprette kroppens. Disse omfatter varme patches til leddene.

Warming. Den terapeutiske virkning er baseret på at øge den lokale blodcirkulation, varme sammensætningsstedet. Anvendes som et yderligere middel til behandling SARS, muskelsmerter, iskias og slidgigt. Den mest almindelige - peber. Denne såkaldte opvarmning patch til ryggen. det er kontraindiceret til små børn, t. til. er muligt at producere toksiske effekter, fordi barnets hud absorberer stoffet mere end dermis af en voksen. Hudsygdomme kan ikke anvendes. Det er nødvendigt at overvåge tilstanden kan blive overophedet.

En anti-inflammatorisk. Det forårsager ikke overophedning del, der er indsat. Allergiske reaktioner over for lægemidlet komponent. Der er bivirkninger, så det er bedst at koordinere brugen af en specialist.

Svampedræbende. Bruges i behandlingen af svampe søm sygdom og hud. Det anvendes i diagnosen "fodsvamp" efter samråd med lægen. Erstattet som slid.

Nitroglycerolplaster. Det bruges til at lindre symptomerne hos patienter med iskæmi og hyppige anfald af angina. Limet til hans bryst ca 2 gange om dagen. Obligatorisk læge, som skulle give en negativ indvirkning. Der er mange bivirkninger af nitroglycerin, for eksempel, det sænker blodtrykket.

Analgetisk plaster (med analgetika). Knyttet til det smertefulde område, for eksempel, muskler og led i osteochondrose, efter skade. Den skal have en lokal effekt, men en del af de aktive stoffer, at komme ind i blodet, spreder i hele kroppen, fordi det ikke anbefales at acceptere gravide kvinder og børn. Der er en række opvarmning patches til fødderne.

Cellulite. Det er knyttet til de steder med denne defekt. Det kommer øget blodgennemstrømning, som hjælper med at løse overskydende fedtvæv.

Præventionsmiddel. Klæber på forskellige perioder, fra 1 til 7 dage. Dosering og varighed af vedhæftning vælges læge. Pålidelig beskytter mod uønsket graviditet.

Antinicotinic. Sådanne pletter konkurrere effektivt med nikotinafhængighed. Blodet tildelte doser af nikotin, som reduceres gradvist med tiden. Antallet og hyppigheden af pletter af binding bestemmer narcologist.

Reflective. Effekten er baseret på refleksion af varme, der genereres af det menneskelige legeme. Indeholder ikke det aktive princip, derfor, det har næsten ingen kontraindikationer.

Begrænsninger for anvendelse af terapeutiske plastre

Ikke alle lægemidler kan anvendes i sådanne systemer. Kun egnet potent med specifikke kemiske egenskaber, der tillader at trænge gennem huden. Gips opvarmning kræver mere tid til virkningen af lægemidlet begyndte at give noget resultat, så i tilfælde af akut levering af lægemidler i det berørte område er bedre at lave et skud.

Anvendelsen af terapeutiske plastre har en række kontraindikationer. Du kan ikke bruge dem på:

 • dårlig cirkulation;
 • hudsygdomme;
 • diabetes;
 • graviditet;
 • en allergisk reaktion på komponenter i formuleringen.

Med forsigtighed og kun efter at konsultere en læge brugt sådan betyder kvinder, der ammer børn. Hos børn, kun brug af særlige sorter af medicinske plastre.

For at hjælpe børn

Forkæl børnene er vanskelig. I løbet af sin sygdom, de lunefulde, men stadig har brug for at sætte en komprimere eller en varmepude, skylle halsen eller næsen drop. Alle disse procedurer er ikke meget glad for børn, men de patch varmer vedhæfte meget lettere.

Ved behandling af børns forkølelse

 • Afkøling plasteret anbringes at reducere temperaturen. Den indeholder menthol, kamfer, pebermynte. Aflaster, reducerer hoste.
 • Warming. Anvendes når normal temperatur opretholdes i flere dage. Behageligt for barnet produkt temperatur stand til at holde op til 8 timer. Heat patches hoste for børn er meget udbredt blandt mødrene.
 • Inhaleret. Det er knyttet til tøjet tættere til næsen. Medicin i form af æteriske olier vil fordampe og lette vejrtrækningen.

God feedback fra forældre fik barn mod almindelig forkølelse patch "Sopelka". De vigtigste aktive stoffer er kamfer og eukalyptus. Dette produkt udfører følgende funktioner:

 • Det bekæmper vira.
 • Letter vejrtrækning.
 • Det reducerer hævelse af næseslimhinden.
 • Det har beroligende effekt.

"Sopelku" ikke anbefales kiddies op til 1 år. Før påføring af plasteret bør rådføre sig med en læge. Den terapeutiske effekt opnås hurtigere, hvis du tager et par retsmidler mod forkølelse.

varmende effekt

Den mest populære plaster på denne serie er den peber. De vigtigste aktive ingredienser - chili ekstrakt af belladonna og plader. Behandling sikres ved at øge blodgennemstrømningen. Ernæring af væv stiger, falder muskelspasme. Denne patch er ikke smertestillende, men bemærkede et fald i sygelighed på grund af undvigemanøvre. Ofte anbefale en peber plaster med cervikal osteochondrose og rygsmerter fra iskias. Men det er nødvendigt at bruge dette værktøj med forsigtighed, at kende den nøjagtige diagnose. For eksempel vil opvarmningen af den fastklemte nerver og led med gigt føre til alvorlige komplikationer.

Sådan bruger

Det er bedre at holde plasteret varmer i små stykker for at gøre en forskel var kun på et bestemt område, og sundt væv påvirkes ikke. Når cervikal osteochondrose lille plade bør være fastgjort til den fælles område af thorax og halshvirvler. Radiculitis brystet del er nødvendig for at tætne området mellem skulderbladene. I tilfælde af symptomer på lumbal iskias små strimler af klæbemiddel anbringes på lænden.

Folk med følsom hud er svært at modstå effekterne af peber produkter. Der er en patch til den opvarmende effekt - en "Ketoral". Det er godt varmer op på området stikker ud, hjælper musklerne til at slappe af og lindrer smerter. Men med dårligt blodomløb, diabetes og graviditet kan ikke anvendes. heller ikke anbefales at bruge et sådant værktøj til børn op til 14 år.

klæbrig medicin

Lapperne hjælpe i mange situationer at håndtere problemet, du bare nødt til at vide, hvordan man bruger dette værktøj. For eksempel kan en medicinsk patch opvarmning hoste og forkølelse limes i begyndelsen af sygdommen. Så han vil ikke være i stand til at udvikle stærkere. For eksempel en peber plaster kan indsættes strimler af et indlæg på næsen - fra spidsen til panden og på siderne.

Før ansøgning er det nødvendigt at læse instruktionerne. Der er beskrevet detaljeret påføringsmetoden. Lim er klistret medicin kan kun være en sund hud. For sår, hudafskrabninger, er ridser ikke anbefales at bruge dette værktøj. Det er også umuligt at forsegle muldvarpe og vorter. Skræl plasteret vil være lettere, hvis du smøre det med vegetabilsk olie. Efter et par minutter vil han falde bag sig. Så det er nødvendigt at fjerne børnene, fordi de har særligt følsom hud.

Anmeldelser af køretøj

Medicinske plastre modtager positive tilbagemeldinger fra patienter, der var blevet behandlet på denne måde. Produktet leverer ikke meget af en besvær at bruge, er det ikke griber ind i bevægelsen. Bare ikke altid få plasteret til at holde opvarmningen på egen hånd, for eksempel på bagsiden. Når der anvendes sådanne midler resultat straks følte. Men i tilfælde af ømme led nødt til at have tålmodighed. Bemærk, at nogle typer af lim er dyre. Dette stopper folk fra at købe, fordi der er flere hurtige midler i form af piller og indsprøjtninger.

Læger har en positiv holdning til brugen af lim, især med en varmende effekt. Også roste plasteret varmer hoste og forkølelse. For børn sådan medicin passer perfekt. Ofte er der situationer, hvor det er nødvendigt at varme op barnet og gøre det vanskeligt på grund af den høje mobilitet af barnet. Plasteret hjælper i sådanne tilfælde. Det er ikke altid praktisk for patienter gennemgår fysioterapi og terapeutisk plaster maj til en vis grad erstatte deres indsats.

konklusion

I de seneste år, er behandling med disse patches stigende popularitet. De er praktisk at bruge, og behandlingen kan ikke afbrydes, selv når de forlader for arbejde. Gips opvarmning ved hoste er overraskende lægemiddel. Det bruges til forkølelse, rygsmerter og andre lidelser. Efter alt, er det kun nødvendigt at holde sig til det rigtige sted, og det vil helbrede sig selv - vedholdende og tålmodigt. Det ser ud til, at det er en fantasi, men det er værd at forsøge at drage fordel af for at forstå den virkelighed og effektivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.