Hjem og familieTilbehør

Bade til badning nyfødte - en nødvendig egenskab

Med fremkomsten af den længe ventede baby i huset kommer glæde og lykke, men også ser glædeligt pleje. Du er nødt til at købe så mange ting og nødvendig. Det bør tage dette meget alvorligt. Vælg fokus ikke kun på deres sædvanlige præferencer, men på de vigtigste funktioner - bekvemmelighed, kvalitet og sikkerhed. En af de første elementer, der vil være nyttige, er de bade for badning spædbørn. Badning barnet - en meget kompliceret procedure, men selvfølgelig behageligt. Ikke let at håndtere denne mor, især hvis det er deres første barn. Derfor er valget af en sådan stort køb, ligesom et karbad til badning babyer, podhodimo nærmede sig med den allerstørste ansvarlighed.

udvalg

Med et udvalg af i dag er der ingen problemer. Den mest almindelige bad for badning nyfødte - et bad oval. Konventionel, overkommelige, men for badning nyfødte er, de er ubehageligt. De er mere egnet til vokset lille barn, der ville være glade for at flop sidder i dem. Men det nyfødte barn bliver nødt til at holde sig til, så vil der nødt til at vaske barnet med den ene hånd.

anatomisk bad

Mere avanceret version af det klassiske - anatomisk bad. Hun har allerede en indbygget dias, det er forskelligt fra den første model. For prisen, det er også tilgængelig. Det er bare det vil vare dig en lang - pjevs hurtigt vokse op, og det vil arbejde tæt sammen i det.

Det skålformede bakke

En anden interessant mulighed - skålformede bassiner til badning spædbørn. I denne model, vil barnet føle sig så naturligt som i mors mave. For den pris, de ikke er meget dyrere end de tidligere bade, og en mangel på klar straks: bad vil tjene kun den allerførste gang, barnet hurtigt vokser ud af det.

oppustelige bad

Der er oppustelige bad for badning spædbørn. Meget praktisk, hvis du rejser eller har en lille lejlighed. Men bemærk, at puste og deflatere et bad er ikke så enkel. Denne unge mor vil helt sikkert brug for hjælp.

Andre typer af bakker

Der er bakker, der understøtter temperatur under badning eller blot med indbygget termometer. Der er dem, hvor dit barn først vil bade liggende, og når gamle nok - sidder, mens han vil være der rummelig. Der er bade med bærehåndtag og bad med stativ. Af den måde, kan stativet købes separat.

Cirkel til svømning

Som moderne forældre bør du vide, at det er muligt at bruge en række badning nyfødte til vandbehandling af dit barn. I dette tilfælde de daglige rutiner bliver mere og wellness. Ved hjælp af dem er meget enkel - sat på en række bade barnets hals og begynde at svømme. Barnet næsten fra fødslen læring
svømme i vandet føles behagelig og afslappet. Og forældre mager knægt i dette tilfælde er en stor fornøjelse.

Tips

Når du vælger et bad eller en cirkel for svømning du nødt til at overveje alle de små detaljer. Denne vækst mødre, og vægten af barnet, samt størrelsen af din lejlighed eller badeværelse (afhængigt af hvor du kommer til at bade baby). Vær altid opmærksom på det materiale, som gjorde bad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.