FinanserFast ejendom

LCD "Lyuberetskiy", "Morton": adresse, deadline

Mange tror, at lejligheden i Moskva - en luksus, så foretrækker at leje bolig. Men tænk over det: hver måned betaler du en pæn sum for lejligheden, der ikke tilhører dig og vil aldrig tilhøre. Meget klogere at spare op til en udbetaling, og arrangere et realkreditlån gennem månedlige betalinger står mål med huslejen efterhånden betale for sin egen lejlighed.

Desuden nutidens udviklere tilbyde en sådan mangfoldighed af forskellige lejlighedskomplekser, der opfylder alle de krav, for at finde noget egnet er ikke svært. LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton") - et nyt boligområde, som ifølge udviklerne, vil give sine beboere den mest behagelige levevilkår. Tilbage er kun at se, hvad kvalitet gør give projektet deltagere og dem, der allerede har formået at slå sig ned.

Indlogering i nærheden af Moskva

Dens forstæder bliver mere og mere populært sted at bo i høj grad skyldes den demokratiske værdi af lejlighederne, kombineret med tilgængeligheden af alle den nødvendige infrastruktur. Lyubertsy - byen, grænserne for der støder op til ringvejen, hvilket er grunden til alle sine indbyggere kan stole på transport tilgængelighed og infrastruktur. Når denne by imponerer et godt miljø, er der ingen farlige industrier, luften ren og frisk nok. Og vejen situationen er forholdsvis god, trafikken her er ikke så tæt som andre motorvej forstæder. Det er derfor, Lyubertsy vil være et godt alternativ til hovedstaden. Desuden under opførelse boligblokke kan købes på favorable vilkår. En sådan et tilbud umuligt at afslå.

Om projektet

LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton") - et projekt skabt specielt til moderne beboere i hovedstaden. Udvikleren var i stand til at hente en stor stykke jord på sit område at opbygge et solidt legeme af variabel højde for at sikre maksimal komfort for at leve. Det er planen at besætte mere end 350 kvadratmeter. LCD "Lyuberetskiy" - en ny boligkompleks med sin egen infrastruktur, som klart vil tilfredsstille selv de mest kræsne og krævende beboere i hovedstaden.

Selvfølgelig, at erhverve lejligheder i nye bygninger er langt gunstigere under opførelse, når det er muligt at spare op til 40% af omkostningerne. Derfor er alle, der er på udkig efter en lejlighed for sig selv i LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton"), udtrykket af leveringen af det pågældende objekt ikke er mindre end de andre komponenter. Den første fase af projektet er allerede blevet sat i drift, er den anden fase er planlagt til slutningen af 2018.

placering

Placering af komplekset er i høj grad påvirket hans popularitet og efterspørgsel. Hvis du ikke er klar til at sige farvel til infrastrukturen i hovedstaden og ønsker at leve i umiddelbar nærhed af Moskva, vil du helt sikkert nyde LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton"). Anmeldelser af mange fast ejendom investorer siger, at nærhed til Moskva i vid udstrækning blev bestemt efter deres valg.

Således vil den komplekse være på grænsen af bydelen Nekrasovka og Lyubertsy District Moskva, henholdsvis dens beboere behøver ikke at sige farvel til glæden ved bylivet. Dette er, hvad i mange henseender sikrede populariteten af dette kompleks.

tilgængelighed transport

Fremragende transport tilgængelighed - at fremhæve alle indbyggerne i den første fase af boliger. rejsetid fra Moskva til komplekset på en personlig bil er 7-10 minutter. Fra stationen Metro station "Vykhino" i retning af det nye kompleks hver 10-15 minutter for busser og taxaer - rejsetid 10-15 minutter. Det er virkelig en af de nærmeste forstæder komplekser. I den nærmeste fremtid er det planlagt at bygge yderligere to metrostationer, som vil blive placeret i gåafstand fra komplekset. Og det var dengang, at lejligheden i det nye område vil stige betydeligt i værdi. Hvordan du investerer sådanne fonde?

infrastruktur

På aktionærer og potentielle købere er ofte opstår spørgsmålet, vil bære til Moskva LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton"). Til dato, dette er et åbent spørgsmål. Eget kompleks infrastruktur tillader hver borger til at føle sig her så behageligt som muligt. På det område af 41 hektar ud over beboelsesejendomme vil være to børnehaver, som hver især er designet til 235 elever og sekundær skole for 1100 elever. Beboere i den komplekse vil være i stand til at arrangere uden problemer i institutioner deres børn. På kort sigt, opførelse af sundhedscentre, lægehus og endda en ortodoks kirke.

Bilister glædeligt overrasket rummelig parkeringspladser og parkeringspladser, som er helt løse problemet med parkering. I denne sag udvikleren var i stand til at opfylde behovene hos nutidens lejere. Og, selvfølgelig, vil det komplekse være en stor business center, tildeles ikke kun for kontorer, men også barer, restauranter, fritidsaktiviteter og underholdning områder.

jordforbedring

Udvikleren lægger stor vægt på landskabspleje, støtter udviklingen af sporten. Det er derfor, i det område af LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton") vil være græsplæner, pavilloner, vandre og cykelstier, gode legepladser, hvor børn og voksne vil være i stand til at nyde dine foretrukne sportsspil udendørs.

Det er let at trække vejret - det er hvad beboerne siger den første fase af boliger. Og alt dette på trods af den korte afstand til den travle hovedstad med tung trafik. På grund af den overflod af grønne områder i komplekset formået at bevare miljøet i nabolaget.

lejligheder

Huse er bygget på monolitisk teknologi, som garanterer upåklagelig kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Alle ejere af lejligheder i LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton") bemærkede, at det udførte arbejde kvalitativt, ved hjælp af moderne byggematerialer. De mange forskellige planløsninger - der kan tilbyde alle lejere LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton"). Planlægning af lejligheder præsenteres som standard optioner samt mere moderne og opfylder kravene i kræsne beboere i storbyen.

Nygifte drøm at bo alene, men ikke har en imponerende mængde til køb af fast ejendom, har valgt de Euro-sample lejligheder, hvilket indebærer en kombineret opholds- og spisestue. Familier med små børn vælger selv en rummelig lejlighed med separate værelser.

prispolitik

For alle købere spørgsmålstegn ved værdien af fast ejendom i de fleste tilfælde ligger på toppen af markeringen. Det er derfor, den økonomiklasse boliger, der ligger i områder med veludviklet infrastruktur - en Guds gave for alle. Studio kan købes for 2.500.000 rubler, prisen for en etværelses lejlighed starter fra 3.300.000 rubler, men rummelige tre-rubler note vil være i stand til at købe for 5.400.000 rubler. Udvikleren tilbyder gode betingelser for erhvervelse af fast ejendom. Samarbejdet med de største banker gør det muligt at få et lån på favorable vilkår.

opsummering

Anmeldelser af det nye kompleks overvejende positive. LCD "Lyuberetskiy" ( "Morton") er populær blandt kunderne i mange henseender takket være pålideligheden af udvikleren. "Morton" - et stort byggefirma, som har dusinvis af held gennemførte projekter. Hertil kommer, at hun var i stand til at realisere alle de drømme moderne mennesker i hovedstaden og til fuldt ud at opfylde deres forventninger. Det er ikke nødvendigt at udsætte køb af lejligheder, især mens på scenen af opførelse af nye bygninger i boligkompleks "Lyuberetskiy" ( "Morton"), det kan gøres med betydelige omkostningsbesparelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.