ComputereComputerspil

Doodle Devil - walkthrough

Mobile applikationer kommer til redning keder folk, der ikke har noget at gøre i køen, på vej til arbejde eller i en pause. Det er overflødigt at sige, at du ikke kan inkludere et komplet spil, da du ikke kan bære din computer eller konsol med dig overalt. Og selvom du kunne - vil du vente på download og håndtere andre problemer længere end direkte at spille. Dette er ret logisk - computerspil er designet til at blive lanceret og roligt tilbragt et par timer på dem og ikke inkluderet i toget eller bussen. Men hvad skal man gøre i denne situation? For at gøre dette er der specielle mobile spil, der kan passe på din tablet eller smartphone, oftest har en ret simpel og forståelig spil, så du ikke bruger hele turen på at finde ud af reglerne og umiddelbart kunne fordybe dig i spillet. En anden stor fordel er manglen på behov for at spare - du kan starte og afslutte spillet til enhver tid. En af standarderne for mobilspil er "Alchemy", som skabte forskellige kloner, samt udvidelser i Doodle Gods og Doodle Devils person. Passage af spillet vil tage dig meget tid, men hele tiden vil blive brugt med glæde.

"Alchemy" og Doodle God

Som allerede nævnt begyndte alt med "Alchemy" - et lille spil, hvor du blev tilbudt fire grundlæggende elementer. De kan kombineres for at modtage nye. Som et resultat er spillet vokset til flere hundrede elementer, og dets popularitet er blevet ubestridelig. Denne artikel vil diskutere nogle punkter i Doodle Devil-projektet, der vil hjælpe dig med at fuldføre dette spil. Men først skal du forstå, hvor kom denne Doodle Devil fra - passagen kan vente. "Alchemy" blev videreført med udvidelsen af mulighederne - der var en visuel komponent samt plotbegivenheder. Denne gang vil du være Gud og skabe jorden. Derfor kan du trække nogle konklusioner om Doodle Devil - passagen vil være direkte modsat.

Prinsipper for Doodle Devil

I Doodle Devil er passagen ikke meget forskellig fra det foregående spil, hvor du blev nødt til at overtage Guds rolle. Først nu skal du ødelægge alt, hvad han skabte, og erstatte det med dine djævelske kreationer. Forvent ikke noget usandsynligt fra spillet - du skal stadig kombinere elementer for at få nye, som derefter også kan bruges. At stræbe efter antallet af 200 - om så mange elementer er tilgængelige i spillet, og for at fuldføre det, skal du åbne dem alle. Dette er, hvad Doodle Devil bygger på.

Devilish farve

Naturligvis ville dette spil ikke være blevet så populært, hvis det ikke havde noget andet end det oprindelige projekt. I Doodle Devil er der forskellige historiehændelser, som vil påvirke projektets vellykkede gennemførelse. Du vil blive givet quests, hvor du skal udføre forskellige opgaver, forfølge målet om at skabe specifikke elementer. Det anbefales, at du først deltager i quests, fordi de kan indeholde spor om, hvordan du opretter dette eller det pågældende element, og også give projektet en plotfarve, som den oprindelige version ikke havde. I tilfælde af Doodle Devil blev passering spillet meget mere spændende.

Indledende opskrifter

I Doodle Devil er opskrifter meget forskellige - du kan oprette op til 200 elementer, som hver især vil være unikke. Problemer i dette tilfælde bør ikke opstå, men i denne artikel vil du se flere grundlæggende opskrifter, der hjælper dig med at navigere og handle videre alene. For eksempel kombinerer luft og ild, får du energi, og når du kombinerer ild med jorden, vil lava. Ved hjælp af dette princip kan du nemt løse alle puslespil i spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.