Af teknologiLink

Echoes of the telefonen under en samtale: hvordan man kan fjerne?

Hvad hvis jeg hører et ekko, når du taler i telefon? Og hvorfor sker dette fænomen? Disse spørgsmål opstår fra borgerne oftere og oftere. Faktisk kan telefonen ekko tilskrives forskellige årsager. Når det viser sig, uden alt for meget besvær at løse situationen, i nogle tilfælde er dette ikke muligt. Generelt, hvis en abonnent berørt af dette problem bliver nødt til at gå gennem flere scenarier, diagnosticering af hvilket er yderst vanskeligt uden hjælp. Så hvad man skal gøre, hvis samtalen hører et ekko? Hvorfor sker det? Hvor farligt fænomen?

Det er underlagt regulering

Det første skridt er at forstå, hvordan man løser virkelige opgave. Måske virker det ikke til at fjerne forstyrrende ekkoer af samtalen i røret?

Som praksis viser, ekko under en telefonsamtale - et fænomen, der er normalt underlagt regulering. Og uden radikal handling. Derfor skal du ikke være bange, hvis der er et problem, er det sagt. Men på grund af, hvad der ekkoer i røret? Og hvad man skal gøre i en bestemt sag?

ægteskab

Den mest oplagte mulighed - det er en fabrikationsfejl. Vigtigt for nye telefoner. Det er sandsynligt, at enheden var oprindeligt defekt. Som et resultat, kan du høre et ekko, når man taler.

Det er værd at være opmærksom på, at problemet begynder at forstyrre køber umiddelbart efter den første ring. Det vil sige, helt fra begyndelsen. Kan handle på flere måder:

 1. Pass telefonen, der skal repareres. Hvis årsagen ikke er gift, og nogle skader, så er det nødvendigvis elimineret. Og det vil være muligt at hente en fungerende enhed.
 2. Exchange gadget i butikken og skrive en klage til erhvervelsen af de mangelfulde varer. True, hvis ekko opdages umiddelbart efter købet. Typisk sælgere hurtigt udveksle defekte telefoner brugbar.

Men ægteskab - det er bare en af grundene. Det er blevet sagt, at han straks opdages efter starten for at bruge telefonen. Hvilke situationer opstår i det virkelige liv mest?

volumen

Hvorfor echo når du taler i telefon kan høre? Nogle gange ringer op klager over det på denne situation. Og uanset om de tjenester i operatørens de bruger. Hvorfor er den person eller selv hørt igen?

Det er sandsynligt, at skylden for mængden af lydene. Eller, som folk siger, de telefonens indstillinger. Samtalepartner for højttaler eller mikrofon inkluderet. På grund af dette, er der problemet.

Under sådanne omstændigheder, anbefales det at reducere mængden af mikrofon og højttaler. Og på telefonen ved samtalepartner, og i hjemmet. Du kan også prøve at ringe til en anden person, og sørg for, at det ikke er i telefonens indstillinger.

"The Wire"

Hvorfor når en telefonsamtale høre et ekko? Hvis har længe været brugt enheden, er det muligt, at mobiltelefonen er indstillet bug. Det hjælper nogen til at lytte til telefonsamtaler. Herfra er der et ekko.

Heldigvis er denne situation - en kæmpe sjældenhed. Hvis der er mistanke om aflytning, kan mobiltelefonen tilskrives servicecenter for at rapportere mistanke, og vente på diagnose og reparation. Denne teknik er den hurtigste, logisk og enkel løsning. Efter alt, deres egne til at slippe af med den bug er meget vanskelig.

Factory-funktion

Hvis der er ekko, mens du taler i telefon, skal ikke være bange. Og bare for at tænke over, hvad der blev købt defekte varer, også. Sagen er, at hver har sin egen mobil "fyld". Det vil sige, alle telefoner er arrangeret forskelligt. Årsagen til problemet kan være præcist fabrikken funktion.

Det vil sige, oprindeligt telefonen blev samlet, så hvornår vil arbejde med mobile netværk hører et ekko. Faktisk primært for gamle gadgets modeller. Løsningen ligger kun i 2 versioner:

 1. Put op med ekko. Vi bliver nødt til at lytte nøje til ordene. Men før eller senere bliver træt af det.
 2. Bare købe en ny telefon. Det er ønskeligt at fortsætte med at foretage et testopkald, før du foretager et køb.

Ikke mere ingen løsninger med en lignende situation. Sådan fjernes et ekko, når du taler i telefon? Alt afhænger af årsagen til problemet. Hvilke andre metoder i kamp bør være opmærksomme på? For eksempel, hvis alle de ovennævnte klassifikationer ikke forklare et ekko?

højttaler

I en sådan situation vil kun servicecenter. Eller købe en ny telefon. Men det handler ikke om funktionerne i en mobiltelefon enhed. Echoes of the telefonen under en samtale kan forekomme i tilfælde af skader på højttaleren.

Ganske et fælles problem står over for abonnenter, der ikke sporing af deres mobiltelefoner. Hvis telefonen tabes eller ramte vandet, er det sandsynligt, at problemet med ekkoer opstår.

Af den måde, hvis de efterlades uden opsyn, dette fænomen i sidste ende højttaleren nægter at arbejde i princippet. Det er grunden til, efter nogle negative indvirkninger på telefonen og fremkomsten af dette problem, skal du kontakte servicecenteret. Der er en højttaler eller repareret, eller udskiftet. Heldigvis købe en ny telefon, i de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt. Men at forvente, at repareret højttaleren vil vare lang tid, også bør ikke være.

Tætning tæthed

Echoes of telefonen under en samtale kan forekomme i forstyrrelser af kroppens forsegling gadget. Situationen opstår ikke meget ofte, men at beskæftige sig med det er meget problematisk.

Hvis den, der ringer tænker, hvordan man kan slippe af ekkoet opstår, kan du tilbyde ham de følgende trin:

 1. At bære telefonen til et servicecenter. Der vil være en komplet diagnose og rette problemet. Selv om korrektion af huset forsegling få tilbud.
 2. Skift tilfælde. Denne måde at arbejde på er ikke altid. chassiset skal udskiftes på en mere tæt. Køb datakomponenterne kan være i enhver butik, afhængigt af modellen af gadget.
 3. Skift telefon. Den mest logiske, men ikke den mest behagelige løsning. Korrekt problem enhed lækage det er næsten umuligt. Det er derfor, ofte nødt til at købe en ny mobil.

Men det slutter ikke optioner. Der er en anden ret almindelig årsag, hvor du vil høre et ekko, når du taler i telefon på samtalepartner. På det er også nødvendigt at vide.

mobilnetværksudbyder

Vi taler om den mobiloperatør. I hver by i disse selskaber er et stort sæt af transmissionsledninger. På grund af dette, nogle operatører i visse områder signalet er blokeret. Herfra er der et ekko i telefonen, når vi taler.

Fight tilbydes på flere måder. Typisk er mindst en af dem er effektive:

 1. Ændring af placering. Ofte du hører et ekko kun i visse dele af byen. I dette tilfælde er det bedre at undgå sådanne regioner.
 2. Skift mobiloperatør. En anden måde, som hjælper med at slippe af med problemet. Normalt er den befolkning bruger det. Især nu, hvor du kan ændre det mobile netværksoperatør for nemt, og samtidig bevare den gamle telefonnummer.
 3. Ring operatør. Alternativt, hvis ping ikke er et konstant problem, kan du ringe til virksomheden, der leverer teletjenester, og derefter rapportere dit problem. Vær sikker på at nævne det sted, hvor ubelejligt at chatte med venner. Operatøren vil forsøge at løse problemet på linjen, eller forklare, hvorfor hører et ekko.

Måske kan være afsluttet alle de mest almindelige årsager til ekko, når man taler. Hvad skal man gøre i en bestemt sag, er det klart nu. I virkeligheden, tingene er ikke så skræmmende som det ser ud.

genstart

før du går igennem alle de ovennævnte problemer, anbefales det dog, at bruge et lille trick. Nogle gange kan, når du taler i telefon hører et ekko på grund af mindre systemfejl. Som på linjen for operatøren, samt i den mobile.

Afhjælpe situationen vil nedlukning og genstart telefonen. Alternativt kan du afslutte opkaldet og den anden part til at ringe igen. Alligevel anbefales det at genstarte bruge din smartphone. Denne teknik, som praksis viser, hjælper ofte.

resultater

Hvad skal drage konklusioner? Grundene til, at et ekko, når vi taler, en masse. Self-diagnosticere det kan være meget svært. Men oftere dette fænomen opstår på grund af:

 • telefonens indstillinger;
 • Lækage af indeslutningen;
 • fabrikken defekter;
 • skødesløs holdning til telefonen / apparatet på grund af den lange levetid;
 • arbejde operatør;
 • samlingsfunktioner;
 • lytte til samtaler;
 • netværksfejl eller arbejdstelefon.

Oftest håndtere problemet som muligt. Og som det er blevet sagt, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at handle radikalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.