Af teknologiLink

Sådan finder din telefon via satellit? Satellit - telefon. Hvordan at finde en telefon?

På dette tidspunkt det meste af verden næsten alle har til at bruge mindst én mobiltelefon. Disse lille størrelse af enheden har evnen, samt mange andre ting til at forsvinde et eller andet sted. De stjæler, de falder ud af vores lommer / poser, vi glemmer dem i forskellige steder. Moderne smartphones er små computere, der gemmer en masse nyttige og vigtige oplysninger. Ked af at miste dem, og til tider farligt. Der er forskellige måder at finde dem. Sådan finder din telefon via satellit?

Hvilke telefoner har IMEI?

Hver telefon, uden undtagelse, har sin egen identitet, som består af en 15-cifret tegn. Det ligger bare unik information om denne enhed. Det ser ud til, at for at opdage sin tabte legetøj - ikke et problem. Efter alt, alt andet, internettet er fuld af tilbud om bistand i jagten på vores mobiltelefoner. Udføres betalingstjenester - og din eneste og elskede tilbage til ejeren. Hvad kunne være enklere?

Men faktum er - alle disse forslag er almindelige bedrageri og vil ikke blive returneret til dig telefon. Du kan gøre dette kun som den officielle ansigt ved adgang til mobil selskab, som en kontrakt om tjeneste. Medarbejdere i virksomheden kan have til at udføre alle de nødvendige skridt til at bestemme placeringen af enheden.

Sådan finder din telefon via satellit?

Her er det hele lidt nemmere, men ikke så klart. søgning problem kan løses ved at have en god kommunikation mellem de mobile operatør ledere, eller som har en særlig på sin smartphone applikation, som alle dine placering og bevægelse gemmer og sender til særlige tjenester.

I dette tilfælde skal respekteres én betingelse - telefonen skal være til stede GPS-modtager, og det er det, han vil udføre de funktioner, der er forbundet med placeringen af enheden. Derfor, at det er nødvendigt at erhverve kommunikationsmidler med eksisterende i det passende software eller dig selv at installere det. Og derefter finde en telefon via satellit er nu gratis for dig ikke er et problem.

Det er nødvendigt at bemærke to mere nuance: apparatet skal være permanent tilsluttet internettet netværk og udgivet i de seneste år, som tidligere denne funktionalitet ikke var enkel.

telefonnummer søgning

Lad os dvæle ved dette spørgsmål med henblik på at fjerne de sidste illusioner. Vide, hvad man skal kigge efter det bare ikke. Selv hvis de skriver erklæring til politiet. Årsagen - de høje udgifter til proceduren, fordi en sådan begivenhed er en ikke-standard og kræver derfor ekstra omkostninger. På toppen, er det usandsynligt, at tyven vil forlade for dit SIM-kort.

Da telefonen er i et sådant tilfælde? Der er en meget effektiv måde. For at gøre dette, er du nødt til at gøre et minimum af indsats. Sæt under bagsiden af en note med teksten "Denne enhed er ejet af den store politi (efternavn, fornavn). Der er en service information. For at vende tilbage til et gebyr." Meget ofte, og dermed ude af stand til at returnere telefonen.

Den bedste måde at finde din smartphone

Den mest populære søgning enheden modtager via satellit. Årsagen er klar: forbrugerne har på deres hænder bliver flere og flere smartphones - smartphones. De ofte er fuldt udstyret med alt nødvendigt for at udføre denne operation. Hvad der er vigtigt - tjenesten er nu tilgængelig ikke kun for retshåndhævelse, men for de fleste almindelige brugere.

Som allerede nævnt, søgen drift er kun mulig, hvis GPS-enhed til enhed, som har brug for at spore. Lad os betragte nærmere på spørgsmålet om, hvordan man finder din telefon via satellit.

Nærmere oplysninger om søgning via satellit

For at finde en mistet telefon via satellit på egen hånd, skal du følge nogle meget enkle trin. For det første - at oprette forbindelse til satellitovervågning, på en specielt konstrueret til dette http://maps-info.ru/ site. Hvis du blot ønsker at komme i nærkontakt med den service, kan du indstille antal gange for at gøre dette gratis. Find et emne, der beskriver problemet - "gratis overvågning" GPS-enhed er allerede blevet diskuteret. Hvis der ikke er indbygget i enheden, kan du tilslutte en ekstern en.

Vi er registreret i systemet: skriv dit mobiltelefonnummer, så - det, som vi søger, og adgangskode, som vi vil have adgang til denne ressource. Det er vigtigt, at netop følg instruktionerne, ellers får vi systemet forkerte oplysninger.

Endvidere alle meget simpelt. Skriv i den særlige område det ønskede telefonnummer, og klik på "Søg" -knappen. Efter nogen tid, som regel et par minutter, får vi de rigtige oplysninger. Det vil blive afspejlet på din enhed. Søg via satellit telefon kan gøre og bruge opkaldet til operatøren. Først, lad medarbejderen sit efternavn, fornavn, derefter besvare screening spørgsmål og få de oplysninger, du er interesseret. Husk, at denne service ikke har alle i selskabet. Når en kontrakt om betalte tjenester bliver nødt til at betale omkring 10 000 for et årligt abonnement.

nyttige tips

Vi ønsker at bemærke en anden grund, som udstyret søgning når IMEI støtte utaknemmeligt virksomhed. Denne unikke digitale identifikator god specialist kan ændre sig, selv om denne mulighed er blokeret af producenterne. Og så vil du aldrig finde hans legetøj. Derudover kan du ikke få adgang til særlige databaser.

Vi er ret godt forstået, hvordan man finder din telefon via satellit, og endelig - nogle værdifulde tips.

Zagotovte visitkort med dine kontaktoplysninger og Byg ud det under telefonen dække. Det kan være nyttigt, især i tilfælde, hvor enheden er blevet stjålet, og tabt. Vi kan ikke udelukke, at den person, der fandt det, så ring og returnere din vare.

Installer særlig software shlyuschee SMS-ku i tilfælde af udskiftning af et SIM-kort til en anden. Brug en af de særlige programmer, for eksempel, LoSToleN. Hvis du har en iPhone, straks at registrere og aktivere tjenesten Find iPhone. Det er muligt, at i fremtiden, takket være dette, du vil slippe af med mange problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.