Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Lær at lave mad ris

Hver husmor ved, at for at forberede forskellige retter, ved hjælp af forskellige sorter af ris. For at gøre processen med madlavning ris blev ikke hænger sammen og spredt, er det bedst at tage basmati ris. Det har langkornet en smuk form og forberedelse opnået meget velduftende og smukke. En væsentlig ulempe - de høje omkostninger, men tro mig, du vil ikke fortryde.

Hvordan man korrekt koge ris, bør kende enhver kvinde. Den første regel - at bestemme mængden af ris taget take bæger. Den anden regel - mængden af tilsat vand i ris bør være en enke større i volumen end de beløb, der tages korn. Vand kan erstattes bouillon. Disse regler skal følges med henblik på korrekt koge smuldrende ris.

At finde forberedt hurtigt, er det ønskeligt at have i en bred volumen pan økonomi, fordi det lag af ris bør være en subtil måde at leve på, og den plads besat af dem store nok. Så hvordan man laver ris brug med låget lukket, så afhente en coverversion af passende størrelse, at det fuldstændig dækker panden. Efter denne forkonditionering fortsætte til præparatet.

1) På bunden af gryden hæld vegetabilsk olie. Så hvordan man laver ris til pynt nødvendige under hensyntagen til den smukke servering, anbefales det at stege i varm olie med hakkede løg. Nogle husmødre foretrækker at stege løg og tilføje til det pre-kogte grøntsager (grønne bønner, majs, ærter), og nogle endda nægte af eventuelle tilsætningsstoffer. Selv hvis du koge uden grøntsager, bland smør med ris, så det var helt gennemblødt. Dette vil undgå den klumper sammen. Anbefaling: Vask ikke ris - det har allerede skyllet i produktionen, og den ekstra varmebehandling bliver sekundær "desinfektion" af din parabol.

2) Efter en kort stegning risene ved tilsætning dertil af et varmt og saltet vand (1 tsk pr 150 ml vand). Du skal vide, hvordan man laver ris til pynt, og det er bedre at gøre det i suppen, hvis smag skal opfylde smagen af kød leveret til ham: hvis ris - en side parabol for fisk, bør fiskesuppe være, hvis den oksekød -govyazhim osv Kassér bouillon terninger, på grund af dem mistede smag af ris.

3) Så hvordan man koge risene nødvendigt i en lukket pande, derefter efter tilsætning af væske, omrøres det hele blot for at undgå separation af stivelse, hvilket resulterer i klumpning. Efter at dække panden med et låg, reducere varmen til et minimum, og skub timeren til femten minutter, hvis du bruger hvide ris i 40 minutter, hvis Basmati .. Nu har du tid til at lave mad forskellige retter, læse en ny bog, se showet, osv .

4) Efter den tildelte tid, så tjek rede ris - hvis kornet hårdt, fortsætte madlavning.

5) Efter udviklingsprocessen, hvordan man laver ris, samt den overbevisning af hans parathed, fjern gryden fra komfuret, sæt låget med et håndklæde, som vil absorbere den resterende fugt. Håndklæde holde omkring 10-15 minutter.

Før servering løsnes ris med en gaffel eller kniv slide hælde det i en stor skål eller tjene direkte med kødet.

Hvis du er mindre kræsne i madlavning værtinden, til højre tilberede sprøde ris kan i en gryde med en sats på 1 kop ris 1,5 kopper vand. Vand kan anvendes til at erstatte bouillon eller bouillon terning, opløst i vand. Vær sikker på at tilføje smør, som vil gøre ris sprøde. Pan, dække tæt med et låg og holde ved svag varme i den fjerdedel af en time, derefter fjerne og lad risen "walk". Låget behøver ikke at åbne, ikke at lade værdifuld varme.

Enhver ejer med hjælp af denne opskrift kan forvandle frokost eller middag i en fest. Må ikke udskyde i lang tid, så prøv det i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.