SkønhedNegle

Hvordan man laver en smuk manicure: trin for trin guide

Manicure - det er ikke bare en kvinders indfald, men et vigtigt element i sit image. Ser man på kvinden ufrivilligt er opmærksomme på betingelse af opholder hendes negle. De skal være velplejet og pæn. Og det var netop den måde enhver kvinde bør vide, hvordan man laver en smuk manicure. Jeg foreslår, at du detaljerede instruktioner til at hjælpe dig med at få den rigtige pleje til neglene.

Stepping smukke manicure derhjemme

  • Lad os starte med det faktum, at en brønd vil vaske hænder med sæbe og vand, og fjerne den gamle lak, hvis det findes på dine negle. Det er værd at gøre en særlig bad for søm, hvilket vil styrke dem, og på samme tid til damp neglebånd.
  • Nu til neglebånd, så hvordan man laver smukke manicure, ikke opmærksom på det, er det usandsynligt, at lykkes. Cuticle er bedre ikke at klippe og sætte på hendes særlige blødgørende, og derefter forsigtigt skubbe pinden.

  • Det næste skridt - dannelsen af søm længde og forme dem. Hvis dine negle ser ud til at være for lang, trimme dem med særlige pincet. Mode anses for at være mandelformede, men hvis dine negle ikke tillader det, så prøv at give dine negle oval eller kvadratisk form. På dette stadium omhyggeligt otpoliruem polering negle neglefil for at fjerne alle ufuldkommenheder og uregelmæssigheder.

  • Nu dækker vi det grundlæggende fundament for vores negle. Det vil beskytte dem mod virkningerne af komponenterne i lak og tillade sidstnævnte at gå mere glat.

  • Det er tid til at rydde ansøgning. Du kan vælge hvilken som helst farve du ønsker. Påfør malingen først på midten af neglen, engang brugt en pensel fra bunden til kanten. Så Gør det samme på begge sider. Hvordan man laver en smuk manicure, hvis ikke slået forsigtigt at male søm? Det er okay, bare skylles med en særlig væske maling og gentag forfra.

  • Ofte et lag lak er ikke nok, især hvis du ønsker at blive rig farve. Vær ikke bange for at sætte endnu et lag, men dette bør ske efter brønden er tør først.
  • Vente, indtil lakken er helt tør, fjerne den overskydende væske langs kanterne af neglen, og derefter dække hver søm transparent lak-fixer.

Sådan en smuk og enkel manicure egnet til enhver lejlighed. Tja, hvis du vil noget mere end en ferie, kan du drømmer op og dekorere negle, for eksempel særlige klistermærker, rhinestones, pailletter.

Mange er bekymrede over hvordan man laver en smuk manicure på korte negle. Svaret er, du kan læse ovenfor. Vil blot tilføje, at det ikke altid, at søm farve, der ser elegant på lange negle, vil også se smuk og kort. Men alt er relativt. Vær ikke bange for at eksperimentere med farver og indretning, men i dette tilfælde vil du være i stand til at vælge noget, der vil se spektakulære på dine korte negle.

Nu hvor du ved hvordan man laver en smuk manicure, hvilket betyder, at du ikke kan bruge tid og penge på en tur til salonen. Men det er vigtigt også at huske, at manicure sker en gang for lang tid. En gang om ugen, bare nødt til at gøre tingene på nye måder, som vil begynde at vokse tilbage neglebånd og negle hver dag vil miste sin attraktive udseende. Men hvad man skal gøre, skønhed kræver ofre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.