HjemlighedKonstruktion

Gulvkonstruktion - armeret beton dragere

Kører konkret spille en vigtig rolle i opbygningen. Disse elementer er nødvendige og uundværlige i opbygningen af store bygninger. På nuværende tidspunkt uden dem ikke kan gøre nogen af byggepladsen. lofter Kompakt størrelse gør dem svært tilgængelige områder, som i væsentlig grad fremskynder byggeprocessen og reducerer kompleksiteten betydeligt. Der er en streng form for fremstillingskørsler. Disse designs er fremstillet i fuld overensstemmelse med GOST parametre og tegninger af forskellige serier. Den samlede vægt af produktet kan variere. Det hele afhænger af massen af armering, der er involveret i produktion, såvel som bredden og loftshøjde. Kører beton har høj teknisk evaluering på grund af det faktum, at de er holdbare, varmebestandigt og holdbar.

produkt Beskrivelse

Selve køres langvarige stråle, som har en rektangulær eller T-sektion. Blanding af stålarmering og betonen giver et byggemateriale, såsom beton, og at producere overlappende deraf. Kører beton, en serie 1,225-2 der gør bygningsstrukturen mere robust og derfor pålidelig. Sådanne elementer anvendes i konstruktionen af offentlige bygninger af mursten. Kører beton anvendes som horisontal overlapning af åbningen. Der er to typer af sådanne elementer. Den første af dem - denne overlapning have tryksvage forstærkning. For det andet, tværtimod, forstærket med en hård struktur. De klassificeres på kvalitet af beton, der blev anvendt ved fremstillingen.

Klassificering og mærkning af overlapning

Identifikation af sådanne byggeelementer angiver typen af konstruktion og definerer bæreevne. Kører beton (GOST 26.992-86) er i efterspørgslen i opbygningen af støtte vægge og lofter. De er meget komfortabel i opbygningen af tagkonstruktionen. Omgåelse al kommunikation, er det nemt at placere og sikkert i overensstemmelse med beregningerne.

typer af konstruktioner

Kører beton er af to typer: solid og gitter. Hver af dem har sine fordele og ulemper. For eksempel når der arbejdes på taget overlap uden betydning vægt løb. I dette tilfælde, helt sikkert bruge et gitter-type produkter. En anden vigtig faktor er varigheden af køre service, en høj grad af vandtæthed, frostbestandighed, pålidelighed og holdbarhed. Produkter fremstillet af armeret beton, tid-testet. Sådanne kørsler er lange og med held anvendt i konstruktionen af bygninger. Til dato, rentabiliteten af deres meget høje. En stor procentdel af bygherrer bruger dem som den vigtigste understøttende element. Denne kunstige byggemateriale er i stand til at modstå statiske og dynamiske belastninger. Styrken af hans eneste stiger med tiden, så dens anvendelse i byggeriet er nødvendig. Gode egenskaber bestemme Kører konkrete som et udmærket materiale, der kan anvendes i fremgangsmåden af udviklingen store.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.