HobbyHåndarbejde

Skole DIY: hvilket program

Blandt de forskellige former for kunsthåndværk er den mest populære applikation. Denne glade små børn beskæftiget, mens de udvikler fantasi, motorik og fingerfærdighed af hænder, at lære at håndtere skrøbelige eller skærende genstande. De, for hvem børnearbejde var en passion for livet, forbedre deres færdigheder, hvilket skaber en hel fantastisk stof.

Funktioner terminologi og arter

Lad os se i detaljer, hvad er ansøgningen. Hvis man ser i ordbøger, finder vi, at den såkaldte billede af noget foretages eller modtages på en bestemt måde eller teknik (se nedenfor). Den anden betydning - den teknik relateret til de dekorative og brugskunst. Med andre ord, hvilken ansøgningen: et billede (eller et lille billede) på enhver overflade, men ikke tegnet med pensler og malinger og limet. Afhængigt af hvilken type af materiale er det papir, stof, pels, samt fra naturlige (naturlige) objekter.

typer af applikationer

Lad os betragte hver type.

  1. Hvad er anvendelsen af papiret? Være deres fremstilling er taget som basis for pap eller et stykke af albummet. Overfladen er dækket baggrundsfarve eller tilbageholdt i sin naturlige form. Af farvet papir skåret ud figurer, mønstre, detaljer i billedet, og derefter bundet til substratet ved anvendelse af et klæbemiddel eller andre midler.
  2. Hvad anvendelsen af væv: til et materiale klæbet eller syet stykker af farvede tekstiler andet mønster, som er fremstillet af den ene eller den anden mønster. Interessante kombinationer opnås med filt, læder, pels, dvs. prægede stoffer og glat -.... Calico, silke, etc. Som dekorative elementer bruges ofte ledninger, gjord. Af den måde, forskellige broderi - også en af de typer af væv applikationer.
  3. Hvad er anvendelsen af naturlige materialer? På mange måder er det ligner den herbarium. Tørrede eller friske planter - græs, blade, kviste, er små blomsterstande fastgjort til pap. De resulterende sammensætninger bevarer den naturlige skønhed af naturlige materialer.
  4. Ansøgning om træ - siden oldtiden en af de mest populære former for møbler dekoration. Den repræsenterer indsættelse af syntetiske (plastik, metal) og naturlige inklusioner (det samme som træ, sten, etc.) for elementer.

praktisk lektion

Sådan lære et barn at gøre ansøgning med dine egne hænder? Lær ham et par lektioner. Til at begynde sammen til at komme op med plottet. For eksempel, for at gøre lysning i skoven. Hjælp mig vælge et grundlag. Ved hjælp af en blyant til at tegne bagsiden ark af farvet papir emner sammensætning: brune kufferter, forskellige nuancer af grøn - trækronerne. Tandstang kan repræsentere græs. Små gule og røde cirkler - blomster. Sol og skyer færdig landskabet. Men de første erfaringer er ikke nødvendigt at rode op mange detaljer. Men jo mere et barn lærer, jo mere nøjagtig sin bevægelse, de mere subtile former for arbejde, det kan oplades. Når alle elementer fremstilles, kan de indsættes. Til dette formål en bedre oplevelse på en solid lim i et rør, eller, hvis du bruger en normal kontor, at smøre det med en pensel til at male. Så arbejdet vil se pænere. Lær dit barn at bruge klude til blotting overskydende lim. Når billedet er færdigt, det obtyanite cellofan og sætte det på boghylden - i hukommelsen.

Held og lykke til dig, diy!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.